shommy lee 57 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Privlacna cena,ali nemam nikakvih iskustava sa doticnim gumama! Durabilnost,kako drze put,voznja po kisi,bla,bla...znate vec sta me interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Majstor spale ih vozi i hvali ih, a on je malo fanatik. Logicna je predpostavka da su dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 4, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima tih guma po privlačnoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima tih guma po privlačnoj ceni? Saradjujem sa uvoznikom,mozda mogu pomoci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sam video http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Prave informacije o ContinentalMoto gumama mozete dobiti na telefonima 021/679 1016 ili 063/515 308 kod uvoznika direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim ContiTwist i prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan jel bolje ovo ili Dunlop, posto je vrlo slicna cena u pitanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Vozio dunlop qualifier sportmax. Do oko 4000 su ok, posle toga ne drze(slab grip). Izdrzale oko 8000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ContiForce SM po ulici i na stazi iz SUPERMOTO puna preporuka!!! Zadovoljan u svakom pogledu, a mislim da su moji zahtevi malo iznad proseka... RoadATTACK vozim trenutno po gradu i okolini na MT03 i zadovoljavaju....... Sve moderne, NOVE gume su mogucnostima daleko vise od zahteva prosecnih vozaca, tako da je tu uglavnom u pitanju subjektivni osecaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji zahtevi su nocna mora za svaku gumu ;D Koliko su ti km izdrzale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prednja 9000 a zadnja nesto malo manje od 4000 km. Imaj obzira da sam vozio jedan cilindar koji vise trosi gumu i agresivno..... Nista vise (mozda par stotina km vise ) mi nisu trajale ni DUNLOP QUALIFAER....(ako sam dobro pogodio naziv) Volim mekse gume, ne stede novac, ali cuvaju glavu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Jun 7, 2009 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio pre neki dan ContiGO na mog BMW-a i mogu reci da su prvi utisci odlicni.Napred mi je Michelin macadam takodje nova i motor sada ide kao po sinama.S obzirim da je moj bike vremesan i nije za krljanje krivina,a plus na to sam skinuo gume koje su odavno bile za zamenu,voznja pre ove zamene guma bila je nocna mora.Sada se vozi izuzetno lako.Mogu reci da bi se i Rossi odusevio kada bi ga probao! Inace,ja sam hteo i nazad Michelin,ali nisam mogao da nadjem.Ovima u B. Topoli je ekonomska kriza pa ne uvoze vise gume za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ContiForce SM po ulici i na stazi iz SUPERMOTO puna preporuka!!!... I ja sam isto vec cuo o ovim gumama, pa iako daleko prevazilaze moje vozacko umece i zahteve, to ce biti moj sledeci set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio pre neki dan ContiGO na mog BMW-a i mogu reci da su prvi utisci odlicni.Napred mi je Michelin macadam takodje nova i motor sada ide kao po sinama.S obzirim da je moj bike vremesan i nije za krljanje krivina,a plus na to sam skinuo gume koje su odavno bile za zamenu,voznja pre ove zamene guma bila je nocna mora.Sada se vozi izuzetno lako.Mogu reci da bi se i Rossi odusevio kada bi ga probao! Inace,ja sam hteo i nazad Michelin,ali nisam mogao da nadjem.Ovima u B. Topoli je ekonomska kriza pa ne uvoze vise gume za motocikle. Sada su Continental gume na popustu od 25%. Za moj motor set 9800din. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam sve najbolje za ove gume ( Continental ). Cena jako povoljna. Popust traje do 15 Decembra. Planiram da ih kupim . Guma daje vise nego sto meni treba. Tako da ...da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se na Conti Motion gumama(Thunderace 1000),kupljene u Motobox-u,imam samo reci hvale.Sa gumama sam zadovoljan iako sam malo bio skeptik pre kupovine.Ne mogu reci da nisam verovao u brend nego to sto je asfalt kod nas drugaciji od onog u zemljama gde se one proizvode i tu je postojala neka moja sumnja da bi mogle malo da "podbace".Ali,od toga nista, Conti odlicno odradjuje svoj posao i preporucio bi ih i ostalima.Neki drugi model se mozda brze trosi ali i to ima svoje zasto.Conti Motion je polozio i kad je cena u pitanju,za te novce mislim da nema bolje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novci za Continental ContiGo koje sam gledao zaista ok cena, jedino me brine sto na tim Nemackim gumama koje se prodaju kod nas stoji Made in Korea!? ??? :-\ ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Novci za Continental ContiGo koje sam gledao zaista ok cena, jedino me brine sto na tim Nemackim gumama koje se prodaju kod nas stoji Made in Korea!? ??? :-\ ??? Proizvodnja je u Korei..... ;D NIKE na Tajvanu, itd....... Da je u EU bile bi 50% skuplje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre dve godine motor sa jako dobrim Road attack gumama ali sam se razočarao i posle dva meseca ih zamenio novim (bridgestone). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno i jedna negativna kritika, kad svi pričaju samo dobro nešto mi uvek smrdi... Zbog čega si se tačno razočarao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre dve godine motor sa jako dobrim Road attack gumama ali sam se razočarao i posle dva meseca ih zamenio novim (bridgestone). Konkretno cime si se razocarao? Obasni nam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio road attack. Na zadnjoj pise made in Germanu, a na prednjoj made in Korea. Cuo sam sve najbolje o ovim gumama. Jos nisam montirao. Na prolece cu napisati utiske a do tada...citam vase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre dve godine motor sa jako dobrim Road attack gumama ali sam se razočarao i posle dva meseca ih zamenio novim (bridgestone). A zbog cega konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 642 Napisano Decembar 5, 2009 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre dve godine motor sa jako dobrim Road attack gumama ali sam se razočarao i posle dva meseca ih zamenio novim (bridgestone). Razočaorao se u koji aspekt gume??? Jel guma bila nova ili polovna starijeg godišta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...