Jump to content

Moto Zajednica

street triple

Članovi
  • Broj tema i poruka

    212
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu street triple

  • Rođendan 08.06.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi sad

Poslednji posetioci profila

2064 profile views

street triple's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

105

Reputacija u zajednici

  1. Pozovi Motobox, Novi Sad, tel 021/679 1016.
  2. Kangaroo leder, rukavice su izradjene od kengurove koze ! Izuzetno udobne i mekane.
  3. Prodajem nove, nikad nosene Knox Handroid rukavice (nikad vozene na motoru), L velicina Cena 150 eura (placene su 269,99 $). 063/515 308 - Steva
  4. Dragi prijatelji, Na aerodromu Batajnica 22/23.09.2012. na trci za Istočnoevropski Šampionat i Šampionat Srbije - velika rasprodaja Continental moto guma! Opremite svoje dvotočkaše vrhunskim gumama po sniženim cenama!
  5. Gde mislis da nadjes delove za SYM kad nesto rikne . . . ?
  6. Sta ces sa rezervnim delovima kad ti budu zatrebali . . . ? Nema ih skoro nigde.
  7. Cao,

    ako zelis da menjas gume, a da te to ne kosta mnogo,

    pozovi Motobox na 021/679 1016.

    Conti GO 90/90-18 i Conti GO 110/80-17 kosta u paru

    sa popustom od 20% (za gotovinsko placanje)

    samo 13.300 dinara !

    Gume su naravno nove, sa garancijom i fiskalnim racunom.

    Pozdrav

  8. FMX 650, odlican motor (koga moze da zadovolji), nikakvih problema sa njim neces imati. Problemi zbog vazdusnog hladjenja NE postoje, osim ukoliko motor nije ispravan ili je lose ustelovan (a u tom slucaju je svejedno da li je vazdusno ili vodeno hladjen). Mala potrosnja, motor (veoma) dugovecan, odlican obrtni momenat, lepo i jednostavno dizajniran. Ozbiljniji i zahtevniji vozaci se brzo smore na njemu. Ako nisi trkac ili neka "paljevina", neces pogresiti ako ga uzmes. Agregat u otvorenom stanju ima 45 KS, prigusen je izduvnim granama (tanke) i auspuhom.
  9. Skidam kapu !!! Posalji mi na PP za koliko para bi napravio jos jedan ovakav.
  10. Branko, bezveze je siriti ovako glupe i neproverene informacije. Ovaj agregat nema veze sa fabrikom Ducati nego sa dva mlada inzenjera koja sam licno upoznao 2010. u Kelnu na sajmu motora (Intermot). Masina (kako je predstavljena) nema mogucnosti za serijsku proizvodnju (preskupo), performance prilicno slabe i sama radilica ne bi izdrzavala na duzi period. Znaci sa fabrikom Ducati ovo nema nikakve veze . . .
  11. Hej pa ovo nije fer, bili ste na "Mermernoj plazi", ja jedino na njoj pocrnim kao covek (crnac) . . . Na Tassos-u letujem vec osam godina, odlazio sam i po dva puta za leto, prve tri godine u Pefkariju, posle toga uvek u Potosu. U medjuvremenu sam upoznao Tassos odlicno, za bilo koju informaciju stojim na raspolaganju. Klima je skoro idealna, danju toplo, nocu prijatna svezina, uvek duva lagani vetar, za sve ove godine jos nikad nismo koristili klimu u sobama. Sta reci kako je na Tassos-u, drugar koje stvarno obisao ceo svet, nastanio se u Potosu, pre tri godine je kupio veliki plac i sada zida, skoro je gotovo. Cene nekretnina se krecu kao u Novom Sadu.
  12. Lepa jeste, a i krivinu drzi odlicno ! Nemac sve pravi u 1A kvalitetu . . .
  13. Dobra i kvalitetna guma, lepo drzi po krivinama, trajnost zadovoljavajuca. Za tu cenu ih uzimaj odmah. Ja ih vec godinama koristim na mojim skuterima, bez zamerke.
  14. Pobesneli Max d_ka na ovo . . .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja