AnteK 605 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan onaj crni je isti ko moj mislim na bajaj-a.... 150 cc-ahttp://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=d8d2cd5ab21a741fdef8f882b7398000&t=180595&page=2 Ljudi obavezno pogledajte slike sa ovog linka. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ovo je link direktno na prvu stranu: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=180595 Ludilo 250 ccm je i vise nego dovoljno' date=' sve preko toga je za sminku :twisted:[/quote'] Ima tu i istine, barem kad je rijeè o putovanju. Nije teško biti pametan ako imaš dovoljno para i možeš kupiti dobar touring motor. Treba biti car pa na 4T motorichu od 125/250 ccm odraditi nešto kvalitetno. To èini golemu razliku. Uvijek æu prije skinuti kapu nekome tko sa YBR 125 napravi real_thing, dok je veæ pomalo dosadno èitati avanturistièke putopise iz Europe na GS 1200. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ja vishe tekstova nadjoh obilazeci svijet na 125icama nego na velikim motorima , a to za skidanje kape i ja kazem i uvijek imam makismalan respekt za takve ljude , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja vishe tekstova nadjoh obilazeci svijet na 125icama nego na velikim motorima ... To je zato što takva putovanja imaju jaèi odjek, pa se èini da ih ima puno, iako nema. Veæina putuje na velikim putnim endurcima, to je najjednostavniji naèin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran 1 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dvoumim da li da kupim BMW R 1200 GS. Cas bih ga kupio, cas ne. Ne znam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja uzimam neku trkalicu od 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 27, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim enduro od 350ccm i ne fali mi nista osim malo 'bogatijeg' sedista(ili malo siromasnije zadnjice ), ali koliko vidim ta sedista stavljaju i na ove 'ozbiljnije'. P.S. ne nalazim sebe preko 120kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim enduro od 350ccm i ne fali mi nista osim malo 'bogatijeg' sedista(ili malo siromasnije zadnjice )' date=' ali koliko vidim ta sedista stavljaju i na ove 'ozbiljnije'. P.S. ne nalazim sebe preko 120kmh[/quote'] A koju ti enduro 350 Cagivu voziš? Onaj T4 singl ili stari Elephant sa Ducati V2 motorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim enduro od 350ccm i ne fali mi nista osim malo 'bogatijeg' sedista(ili malo siromasnije zadnjice )' date=' ali koliko vidim ta sedista stavljaju i na ove 'ozbiljnije'. P.S. ne nalazim sebe preko 120kmh[/quote'] A koju ti enduro 350 Cagivu voziš? Onaj T4 singl ili stari Elephant sa Ducati V2 motorom ? T4 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan T4 R Sympa motor, ide realnih 145 km/h što je odlièno za 350 ccm i jedan cilindar. Ajde pukni koju sliku da ga vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pa razmisljam se, nesto mi se svidja BMW f650 varijanta CS malo vise od GS a opet bi ostao u nekoj varijanti od 125ccm,posto mi treba motor za grad da zavrsim poslic tipa skokni tamo vamo,pa bi menjao u toj klasi mozda varadero 125ccm ili ti neki coper.ima vremena polako,dok se odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas neki primerak za slikanje ali evo. Mozda sam vec negde napisao ali da ponovim. Kupio sa motor za onoliko para koliko sam trenutno imao i prezadovoljan sam. Resio sam ove godine samo da ga vozim pa, ako zasluzi, preko zime malo da mu se posvetim i zasluzio je dve zime. Slini mu ulje malo sa poklopca glave motora, pukla mi je jadanput sajla za kvacilo, bio bi mnogo lepsi kad bi ga ofarbao i to je sve sto trazi. A presao je 10000km ovog leta. Jedina mana, dok se ne naviknes, je kurbla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno u velikim premisljanjima...KTM LC4 SM, Husky SM610 ili, najrazumnije, Kawa Versys... Mada, volim divljinu jednog cilindra... Anyway, hvala bogu na ovakvim dilemama... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan STROM 650 DEFINITIVNO. ZA SADA SE SVE ODVIJA PO PLANU,TAKO DA NA PROLECE(BOZE POMOZI)POSTAJEM CLAN"STROMOVIH SVEDOKA" :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Za sad Hondu NSR 125R a posle ako bude para CBR1100XX i CBR1000RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 29, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ako bude neshto kesha sledece ili one tamo godine trebalo bi da uzmem novu cagivu raptor 650... suzukijev motor, nije skupo odrzhavanje, malo troshi, italijanski dizajn... eventualno ako mi naleti neki ducati monster polovan za malo para a inache o novom ne razmishljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan STROM 650 DEFINITIVNO.POSTAJEM CLAN"STROMOVIH SVEDOKA" :twisted: Kaže se- STROMINIH SVEDOKA!!! ili Stromiondžija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan STROM 650 DEFINITIVNO.POSTAJEM CLAN"STROMOVIH SVEDOKA" :twisted: Kaže se- STROMINIH SVEDOKA!!! ili Stromiondžija... Ili Stromsevika :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam razmishljao o R6 2002/03 god,ali i o ninji 636. R6 mi je nekako agilnija,zgodnija za woznju i laksha za uprawljanje,a 636 mi je brutalniji,jachi i agresiwniji shto mu daje weliki + kod mene,jer jbg,takwe "predatore" wolim. Mada zbog swog NEiskustwa se pomalo i takoreci "bojim" ninje,jer sam swestan swojih granica i pokretljiwosti desnog zgloba,mada i nema bash neke welike razlike izmedju owa dwa zweRa. Mada widecemo,mozda u kombinaciju upadne i neshto trece,ali znam sigurno- bice R,supersport. . . :wink: Pozdraw! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Enduro sigurno, a koji...teze pitanje! Kawasaki kle 500, Yamaha ht 600, tenera 660, Suzuki v-storm 650, Honda transalp, ili cak afrika twin. Treba mi najizdrzljiviji motor za interkonti ture, a koji od ovih...jos razmisljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja skoro pazario daytonu 675 tj za kojih 15-k dana.A 955i ostaje u familiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam jos prosle godine o 1000rr ili R1 ali sam promenio auto i sad sam malo tanji sa finansijama.Do godine sigurno nesto od ta dva.U krajnjem slucaju 636. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin, RD 07, ako da Bog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Bandit ili Hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Motor koji sada vozim je moj prvi motor, verovatno i poslednji. Ipak, povremeno, stidljivo, gledam skupljene slike BMW R1200GS Adv... Mastanje je najlepsi deo zivota! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Uf... do sada nisam imao motor, ali radi se na tome . Bice najverovatnije neki R od 600cc. Jeste mozda malo mnogo za pocetak ali jedino sto se meni svidja jeste bas taj tip motora ( CBR600RR, KAWA 636 i sl. ) jednostavno prelepi su. Da sednem na bilo sta drugo mislim da ne bih bio zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...