Dusan 1 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi na pamet da postavim ovu temu Pa da vas cujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jedan slatki mali polovan VFR800 ili neurozni Z750-S... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS 1200 Adventure, pa nek ide zivot....kad dam gas bar da odem direkt' u Savu I to planiram da mi ga ''pozajmi'' Djura ako sledeci izbori prodju kako treba :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1406 Napisano Novembar 11, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Jednu dobro ocuvanu Afriku twin od 98 do 02 god. Sta cu kad je najvolem, je..ga !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 11, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ce da bude jedan GS 650,dok ne porastem pa da uzmem GS 1200?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao sta ja planiram... Ako prodam cometa u skorije vreme ako bog da planiram: ako uspem da nadjem polovan xt660x ili ktm lc4 supermoto od 2000god. Za sad ta dva motora su mi zelja, ali uglavnom paniram jedan cilindar ili dva u V ili eventualno dva redna. Ako mi se ne ispuni zelja od dva gore navedena motora voleo bi da nadjem neki naked V2 koji bi mi odgovarao (ali za sad nisam nasao ni jedan...?) A ako ne prodam cometa u skorije vreme vozicu ga i sledecu sezonu! V2 zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Novembar 11, 2006 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ce to biti Yamaha V-max ili BMW R1200 RT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2681 Napisano Novembar 11, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ako prodam cometa 250 uzimam neku 600.... Ili kawu ili hondu. Mada otom-potom.... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 11, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jedan slatki mali polovan VFR800 ili neurozni Z750-S... o tome ovih dana intenzivno razmisljam... u najuzi izbor ulaze FZS1000 Fazer plus ova dva koje je Dex naveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nerealno - NR750 Realno - VFR400R ili VF1000R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 12, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilu RS125,mada videcemo,mozda i nesto vece kubikaze...Jos uvek sam u dilemi,a i dok se ne proda skuter nema nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM 850...za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedan cilindar i manje cetres konja i vise i da voli njivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Uf... Otkad sam prodao motor svaki dan o tome razmisljam, pa... Ja bih najvise voleo desetku (kawasaki zx 10r, 2004.god), e sad posto moji nesto kenjaju,razumem ih,ipak je veliki skok sa 125 na 1000 i sa 30ks na 180... Najverovatnije ce to biti 636 ili mozda R6... Dakle, da ne smaram vise, Kawasaki ZX 6R 636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ja razmisljam o tome ali ja cu ovo da vozim sigurno jos jedno 5 godina tako da ce se stvari vjerovatno triput' promijeniti. Ukoliko bi u ovom trenutku uzimao motor to bi bio CBR1000RR, mada sve vise i ozbiljnije razmisljam o sportskim nakedima tipa Tuono i Brutale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Za godinu,dve neka hiljadarka. GSXR 1000 K5. Barem se nadam da ce tako biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan mojom 9-kom i stvarno nemam potrebu za nekim boljim motorom, ali da imam para da dodam na nju verovatno bi kupio CBR1000RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan moze lako biti HONDA SHADOW 750 C2 SPIRIT 03 U NAJAVI ZA OTPRILIKE 30 DANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm... 1000ccm- skupa registracija, mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se TDM 900 ili bar 850 :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbr 1100 xx ili horneta 900, ali tek za jedno godinu dana kada izgustiram ovaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 12, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Honda cbr 1100 xx ili horneta 900' date=' ali tek za jedno godinu dana kada izgustiram ovaj...[/quote'] Respekt za odabir! A ja...buduci da je gpz500s, moj prvenac otisao, bih sada voleo da nadjem nekog zzr600 '90/'91, ili gsxr750 isto tih godista. Ima i drugih koji su prolazili kroz glavu, ali ipak za njih treba malo vise love... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 12, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od "manjinskih" clanova sajta koji bi bez problema sa Stroma 1000 presao i na neki bajk od 600 ili 650 ili sta god... U principu volim da menjam i isprobavam, pa koliko je moguce da recimo zabodem GS 1200 (a vrlo je moguce) isto toliko je moguce i da se povampirim pa krenem da "lezim" na nekom R6 ili slicno, ili ko zna cemu... Mozda TDM, mozda veliki KTM, jedino sto sam siguran da necu u skorije vreme voziti je neki kruzer, to kasnije, kad mi krstenica jos malo pozuti Takodje, definitivno cu sledece sezone pored primarnog motora nabaviti i neki skuter za obavljanje poslova po gradu, voleo bih da i to bude smekerica, npr Piaggio Vespa GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Novembar 12, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan ZX6 ili R6 ali to ce tek biti za 18ti jer ne verujem da cu imati para sledece godine.....A do tada mozda neki cros 250 ili MOZDA neki scoot......Mada ja skuter ne smatram motorom(izvinjavam se skuterasima).....Keva me moli da uzmem auto sledece godine ali me auto smara........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...