M.T. 34 Napisano Mart 8, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i sad su tako oko 5000 skoro sam gledao sprintov sajt i raspitivao se za delove.sve je jeftinije nego na ovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam sa sredjivanjem apolla. Evo za pocetak u prilogu sllike sta sam uradio Spreman je za farbanje da se doda drugi auspuh a za sediste cu videti sta cu akumulator sam danas gledao ali nisam uzeo jos uvek. Imam i jedno pitanje koj od ova 2 auspuha je fabricki na slici 4ovaj varen ili nitovan ? Inace obadva auspuha sam rasturio da bi ih otvorio sto vise da jace pucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 14, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ne bi preporucio da vadis sve te komore,ima ruzno da se cuje.Ja na mom kinezu(yamaski off road)povadio sve komore i sad se ruzno cuje,ne puca lepo,neko prdi retardirano.Doduse ne znam,mozda bi na apolu to lepo zvucalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 14, 2014 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Garazi dosta toga kako i sta, zvonice dok se neraspadne skroz prosto je lim od lonca jednostavno slab. Ako vec hoces da se igras vidi kako su drugi uradili, uzmi cev istog precnika kao i izduvna grana uzmi busilicu i izbusi je stavi zice za sudje i oblozi staklenom vunom i videces razliku, kao sto vec rekoh pretrazi podforum Garaza radili su ljudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adriok 2 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Otok Krk Motocikl: Orion RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh bas steta,prelepo motorce. @ gogo42 Pa nisam siguran da se isplati,u Hrvatskoj je skupje nego u Srbiji,pa cak da dobijem cenu od 1500e sto je opet ne moguce,trebam da iznajmim/pozajmim neki kombi,pa treba i gorivo platiti,pa jos carinjenje opet bi me izaslo oko 2000e,a to se onda ne isplati jer za te pare ima dobar japanac da se kupi. u svakom slucaju hvala na ideji. U Hrvatskoj se ne prodaju već oko dvije godine. Oko Nove godine zatvoren je službeno jedini salon i prodaja , kontaktirao sam vlasnika, rekao je da se za rezervne dijelove i servis mogu i dalje njemu obratiti . Ako netko želi može dobiti broj mobitela servisa na PM. Moj motor je 2009 koštao 2400 eur+ registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 16, 2014 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bezabrazno mnogo s obzirom da u carinskim papirima stoji da je placen 900 dollara u Kini, jedino ako nisu kvalitetni od ovih nasih pa je i nabavna cena bila veca....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adriok 2 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Otok Krk Motocikl: Orion RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bezabrazno mnogo s obzirom da u carinskim papirima stoji da je placen 900 dollara u Kini, jedino ako nisu kvalitetni od ovih nasih pa je i nabavna cena bila veca....... Uvjeren sam da je to gotovo isti motor kao i kod Vas , možda ima nekih sitnih razlika. Uglavnom u 7000 km otišao zadnji amortizer i problemi sa karburatorom + sitnice. Za kolegu stojko94 , ja sam rasturio lonac tako da sam ostavio zadnji dio koji se vidi na tvojoj zadnjoj slici desno ( ostavio sam da bude kao nekakav db-killer) , u ostatak sam stavio perforiranu cijev obloženu inox vunom i završio sa azbestnim platnom- zvuk je nešto jači od originala ali podnošljiv- ja sam zadovoljan. Imam par pitanja , od početka moram muški stisnuti stražnju kočnicu da bi osjetio kočenje , čak je i na šljunku teško blokirati zadnji kotač , stavljene nove disk pločice i ulje u kočnice - situacija ista, dali je to tako i kod Vas? Kad skinem karburator sa spojnicom za glavu motora i gledam kroz rupu spojnice, karburator je pomaknut na dole za oko 4-5 mm znači rupe se ne poklapaju - jeli to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Mart 16, 2014 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Kocnicu stelujes na dve matice,koje idu iz cilindra na polugu verovatno imas mnogo hoda pa trazi stelovanje, meni je blokirao na blag pritisak. A drugo nisam te bas razumeo kako god bitno je da ti nevuce nigde fals vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da se kupe stitnici za ruke, nesto ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Imas na oglasima evo ti link ako nije u skladu sa pravilima foruma obrisacu ili administrator neka obrise... http://www.kupujempr...ilter_id=736776 http://www.moto-berza.com/moto-shop/mxm-parts-stitnici-za-ruke-crni-proizvod-10038/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 20, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh drugovi moji ne znam ni dali da se hvalim,da li da se molim ili sta da radim,ali prica je pocela u nedelju,kada sam na beogradskom sajmu kaparisao apola.Sve bilo super dogovarali se mi,ja ispotpisivao ugovore i dogovorili se da kad prodje sajam u ponedeljak sledece nedelje,oni se vrate u NS pa ce sklopiti novi i poslati.Ja onaj model sto je bio na sajmu dobro pogledo ne znam ni sam zasto al sam ga dobro zagledao za svaki slucaj ako posalju taj,i eto juce odjednom niko se nije ni javio i u 7 uvece dodje mi kombi i dovezo motor istovario ga,ja se obradovao mislim svaka im cast za 2 dana sklopili motor i dovezli ga iz NS,kad ono ja gledam,ono isti izlozbeni model koji stoji u mestu u salonu jos od 2010 godine,hladnjak vec curi,cev u topu pokrivjena,rucica kocnice ogrebana,zadnja felna dobro ogrebana na dva mesta,ja ga stavim na kontakt prvo se onaj displej palio 5 min dok nisam cackao zice pa dobio kontakt i onda kad se upalio pokazuje da je predjeno 27 kilometara,znaci razocarao sam se,i na svu srecu vozac bio tu i ja mu sve to reko on kaze nista ja ne znam ja samo prevozim,zvao sam sve ove sa kojima sam dogovarao,kazu ne znaju ko je to poslao kao nije taj ni trebao da bude za slanje i kazu zvace me kasnije,i tako ja ih non stop zovem oni se nejavljaju i danas opet kad sam zvao kazu a jel vam nije problem da cekate dvadesetak dana da nova tura prodje carinu,i sad stvarno ne znam sta da radim,a ostavio sam im kaparu 3000din,samo se nadam da nece biti ono cekam 20 dana i opet nista i tako iz cekanja do cekanja da mi se kapara zagubi.Posto meni nije hitno cekacu 20 dana pa cemo videti sta ce iz toga ispasti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ne razumem dobio si motor a ostavio kaparu 3000din ? Ti si onda u velikom plusu. Neka ti ostane taj motor a ti njima ne moras da platis ostatak ili neka ti dovezu novi a ti im plati (ako ti se vise isplati ) punu cenu... I cekaj na beogradskom sajmu ima apolla ? Ja sutra idem bas cu razgledati da li ima primeraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 20, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dao 3000 kaparu,a ostatak sam trebao da platim kad dovezu motor,ali ja niti sam platio kad je dovezo niti sam zadrzo motor,nisam ni hteo da ga uzmem,odma ga je ovaj vratio,inace da sam uzeo motor za 3000din ja bi cutao i vozio ,ali posto je trazio pare ja nisam hteo da prihvatim vec skrsen motor i da platim,ima na sajmu svi sprintovi,cim udjes,prva hala levo udjes i sibas pravo prodjes apriliu i tu ti je sprint imaju sve motore,i pulser 200 i apolo i svi skuteri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutra a nema onaj novi model sto je Mile objavljivao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 20, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam objavio delove sa orion sajta a Marko je postavio slike novog apolla... Marko sacekaj bolje da sklope novog, ja znam kad sam moji uzeo imao je etiketu na agregatu zakacenu nesto tipa "skinuti nakon prvog paljenja" i znam kad sam ga prvih nekoliko puta palio oseca se miris kako obgoreva auspuh jel je nov. Samo strpljivo, ko ceka taj i doceka Pozdrav! Edit: Postavi slike sa sajma da gledamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabor 0 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ulje za amortizer, kocnice i 10-40 koje preporucujete. Ima neko sliku amortizera kako da zamenim ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjeg? Ja menjao samo u viljuskama.... Za to moras da skines stapove. Ja sam u agregat sipao Procycle ulje iz Luisa. Sad me ceka zamena, verovatno cu Bardhal neki da sipam. Za viljusku mozes da koristis ulje za automatske menjace (dexIII) ili ulje za viljuske koga ima po moto radnjama (izguglaj Fork oil ili tako nesto). Imas razlicite ''tvrdoce'' ulja za viljuske (5, 10, 15 - od ''najmekseg'', ka ''najtvrdjem''). Ulje za automatske menjace je otprilike tvrdoce 7.5... Za kocnice sam sipao neku tecnost DOT3, mislim da je bila NIS-ova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolabor 0 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala bratac, radi se o zadnjem amortizeru, nisam ga otvarao do sad nadam se da nije komplikovana procedura ako ima neko savet dovbro bi dosao, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Ja, zapravo, ne znam da li uopste imas potrebe da otvaras zadnji amort?! Neka me neko ispravi, ali mislim da se u zadnjem amortu ulje ne menja. Kod mene je kineski amortizer, cim je riknuo, izbacen i ubacen od Suzukija TS. Nema fensi podesavanje povrata ali RADI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 21, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve u redu sa amortizerom onda je najbolje da ga ne diras, to je bar moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 21, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Stojko nema novog modela na sajmu,a mozda nema uopste posto su taj odvezli,vidicu sta ce da mi uvezu,mozda je onaj novi model sa lepsim farom. mile,pa naravno da cu da cekam,ne pada mi napamet da uzmem polovan motor po ceni od novog videcemo sta ce od svega toga ispasti,inace cim stigne stize i puuuno slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 21, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Нема од новог модела ништа, донеће ти модел из 2010... Надам се да грешим.. Лопине су то тешке.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 22, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam-zelje su jedno,mogucnosti drugo.Ja se samo nadam,mada nije mi olko ni bitan model,vaxmo je da je nov,da nije ostecen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan Nema na sajmu apolla bas steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem ti ja,taj je bio jedini sto su drzali u salonu i poslali ga meni,ja nisam primio a sad ko zna gde je Jesi ih ti pitao il si samo prosetao pa video da nema?ako si pitao za apola sta su ti rekli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...