MotoAki 17 Napisano Septembar 11, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da kupim lezaj frajlaufa za Apolo 250ccm? I da li neko zna da li moze da se pali motor na kurblu kada se izvade rolnice iz lezaja (koje su poispadale) znaci samo lezaj na magnet,a na lezaj zubcanik frajlaufa?Hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Septembar 11, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zadnja serija tj. godiste Sprint Apolla? Koja se prodaje u Srbiji. Pozz Koliko sam ja upucen oni se jos uvek proizvode. Oni se jos sklapaju ali proizvode... Juce sam pitao ovlascenog distributera sprint I kazu 2009 uvezeni delovi, a oni mogu I danas da ti sklope al je on iz 2009. god. Gledam neki motor od 250-200cc sa vodenim da je supermoto imate neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 11, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zadnja serija tj. godiste Sprint Apolla? Koja se prodaje u Srbiji. Pozz Koliko sam ja upucen oni se jos uvek proizvode. Oni se jos sklapaju ali proizvode... Juce sam pitao ovlascenog distributera sprint I kazu 2009 uvezeni delovi, a oni mogu I danas da ti sklope al je on iz 2009. god. Gledam neki motor od 250-200cc sa vodenim da je supermoto imate neki predlog? Moj Apollo je kupljen 2012 i pise da je proizvedem te godine tako mi je i receno u Sprintu u novom sadu. A pre 10ak dana je drugar kupio isto novog Apolla i pise mu da je proizveden 2013 godine. Bas sam malo pre gledao i moje i njegove papire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 11, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan MileM moj ti je savet ako imas 1400e koliko i kosta nov Apollo bolje kupi neki polovan motor,a kvalitetan. Meni je na Apollu vec drugi put crkao frajlauf (jednosmerni lezaj) prvi put sa fabrickim akumulatorom,a drugi put sa jacim akumulatorom od fabrickog (sa gelom kako je i predlozeno u sprintu) i najkvalitetnijim mogucim akumulatorom placenim 5.000din. I prvi put mi je crkao na tacno 550km. A sad mi je crkao na 1670km. Dva frajlauf lezaja i 2 zubcanika za motor star godinu dana? sto je mnogo mnogo je. I jos uz to nije ni presao neku kilometrazu pa da kazes zbog toga je. A pocelo je sve da vibrira i da se cuje onako odvratno kako samo kinezi mogu vec posle 15ak dana. Ili ti posle prvih 200km. Sve dotegnuto kako treba uradjen prvi servis na 500km,a ne na hiljadu. I opet ne vredi. Super je motor ovako kad ga gledas i probas. Navodno jeftin za odrzavanje. Al kad pogledas malo malo ode deo od 30,40,50e. Pa ti vidi druze. Ja sam dao za njega 1430e prosle godine. + lezaj i zubcanik 1 put + lezaj i zubcanik a sad cu i 2 put. To ti je po 70e ako uspes da nadjes delove. Prvi put kad mi je crkao jedva sam deo nasao i to tek 15dan. A sad kad mi je crkao isti taj deo ne mogu da ga nadjem zvao sam i kompp.co i sprint i jos 50 ljudi niko nema taj jednosmerni lezaj. Nego da se manemo mi lezaja. Koji mu je ocigledno najveca bojka pored menjaca i tako jos nekih sitnica koje su lose odradjene Motor jedinu svoju prednost ima samo zato sto mu je potrosnja oko 3L. Moj isao 122km/h sa mnom i drugarom al nije bilo nizbrdo cudi me. Ruku na srce startan je za 250ccm kineza. Al ni blizu kao Dr 125,DTR 125 o KX 250ccm da ne pricamo o tako nekim ktm motorima. A ti za 1400e mozes da nadjes Dtr 125 2006,2007 godiste kad hoces. A taj motor ce ti zgaziti dva nova Apolla pod uslovom da na Apollu ne crkava lezaj na svakih 500km. Ili ne puca saila za gas na 300km ! saila za kvacilo bolje da neki konopac naprave mesto nje. Posto ona krece da se raspertlava posle mesec dana maksimum. Mogu da ti slikam novu sailu stavljenu pre mesec dana da vidis na sta lici. A motor se fakticki ne vozi kilometraza ti sve govori. Da napomenem 3 saile za gas sam promenio i 4 za kvacilo. A na Apriliji rs koju stalno vozim i presao sam sa njom oko 5.500km ove godine. Nisam nijednu sailu ni pipnuo niti menjao svecicu na svakih 200,300km kao na apollu. Da nespominjem auspuh koji na gornjem delu nije zavaren nego zanitovan. Sreca pa apollo nije dvotakni pa ne dimi inace bi mislio da vozim sporet,posto mu masina greje kao jedan dobar smederevac Kupis apolla i imas depilaciju desne noge posle 10km Kinezi su bili na dobro putu da naprave veliki super motor. Ali mislim da im je pulsar za 2 klase bolji od Apolla. A da ne pricamo o quinqi 200ccm. Koji ide isto kao on,a 10 puta je kvalitetniji od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Septembar 12, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji predlazes onda od 125cc ali da je 2T, posto su jaci nego ovi 4T sa istim kubikazama? EDIT: Naravno da je SuperMoto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 12, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Od 4t Ako dajes nesto manje novca. Pulsar 125 ti resava sve probleme. Ide oko 100km/h 4t je trosi kao upljac 2.5L benzina kad ga kidas.A zna da trosi i po 2L ako je lepo ustelovan. A ako dajes vise onda megeli ili sachs. Megeli 125m http://www.polovniau...2/megelli_125m/ imas ga za 1500e na oglasima. Motor engleskog porekla. Jako lepo odradjen, Verujem da bi ga covek prodao jeftinije. Mislim da ti tu prolazi 1350e. Koliko sam ja upucen ovaj megeli je 4t motor. Sa slicnim karakteristikama kao pulsar samo boljeg kvaliteta i bolje zavrsne obrade vidi kako izgleda kada sedi grmelj na njemu. Lepo povlaci za 125ccm. Takodje mala potrosnja.Sachs x Road 125ccm 4t dobar kvalitet hvale ga ljudi kazu da se slabo kvari. Lepo izgleda na oko cini mi se da ga Austrija proizvodi. A od 2t Supermoto 125 Yamaha xt125x Yamaha DT125R Ma da ja bi ti preporucio Yamahu DT125R proveren kvalitet potrosnja oko 4,5L. Retko se kvari. Malo je skuplji za odrzavanje. Ali ipak je to Japanac. Mani se kineza oni sami sebe pojedu u delovima bukvalno za 2000km. Ces da das jos lupam ako si dao za polovnog 700e daces jos 500e na delove. zato lepo das 1200,1300e ako si u mogucnosti i vozis pravu masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan MileM moj ti je savet ako imas 1400e koliko i kosta nov Apollo bolje kupi neki polovan motor,a kvalitetan. Meni je na Apollu vec drugi put crkao frajlauf (jednosmerni lezaj) prvi put sa fabrickim akumulatorom,a drugi put sa jacim akumulatorom od fabrickog (sa gelom kako je i predlozeno u sprintu) i najkvalitetnijim mogucim akumulatorom placenim 5.000din. I prvi put mi je crkao na tacno 550km. A sad mi je crkao na 1670km. Dva frajlauf lezaja i 2 zubcanika za motor star godinu dana? sto je mnogo mnogo je. I jos uz to nije ni presao neku kilometrazu pa da kazes zbog toga je. A pocelo je sve da vibrira i da se cuje onako odvratno kako samo kinezi mogu vec posle 15ak dana. Ili ti posle prvih 200km. Sve dotegnuto kako treba uradjen prvi servis na 500km,a ne na hiljadu. I opet ne vredi. Super je motor ovako kad ga gledas i probas. Navodno jeftin za odrzavanje. Al kad pogledas malo malo ode deo od 30,40,50e. Pa ti vidi druze. Ja sam dao za njega 1430e prosle godine. + lezaj i zubcanik 1 put + lezaj i zubcanik a sad cu i 2 put. To ti je po 70e ako uspes da nadjes delove. Prvi put kad mi je crkao jedva sam deo nasao i to tek 15dan. A sad kad mi je crkao isti taj deo ne mogu da ga nadjem zvao sam i kompp.co i sprint i jos 50 ljudi niko nema taj jednosmerni lezaj. Nego da se manemo mi lezaja. Koji mu je ocigledno najveca bojka pored menjaca i tako jos nekih sitnica koje su lose odradjene Motor jedinu svoju prednost ima samo zato sto mu je potrosnja oko 3L. Moj isao 122km/h sa mnom i drugarom al nije bilo nizbrdo cudi me. Ruku na srce startan je za 250ccm kineza. Al ni blizu kao Dr 125,DTR 125 o KX 250ccm da ne pricamo o tako nekim ktm motorima. A ti za 1400e mozes da nadjes Dtr 125 2006,2007 godiste kad hoces. A taj motor ce ti zgaziti dva nova Apolla pod uslovom da na Apollu ne crkava lezaj na svakih 500km. Ili ne puca saila za gas na 300km ! saila za kvacilo bolje da neki konopac naprave mesto nje. Posto ona krece da se raspertlava posle mesec dana maksimum. Mogu da ti slikam novu sailu stavljenu pre mesec dana da vidis na sta lici. A motor se fakticki ne vozi kilometraza ti sve govori. Da napomenem 3 saile za gas sam promenio i 4 za kvacilo. A na Apriliji rs koju stalno vozim i presao sam sa njom oko 5.500km ove godine. Nisam nijednu sailu ni pipnuo niti menjao svecicu na svakih 200,300km kao na apollu. Da nespominjem auspuh koji na gornjem delu nije zavaren nego zanitovan. Sreca pa apollo nije dvotakni pa ne dimi inace bi mislio da vozim sporet,posto mu masina greje kao jedan dobar smederevac Kupis apolla i imas depilaciju desne noge posle 10km Kinezi su bili na dobro putu da naprave veliki super motor. Ali mislim da im je pulsar za 2 klase bolji od Apolla. A da ne pricamo o quinqi 200ccm. Koji ide isto kao on,a 10 puta je kvalitetniji od njega. Ovde se ne pljuje Apollo ovde se voli,mislim da si pogresio stranu za tvoju revoltiranost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je post sasvim na mestu. Covek je lepo napisao svoja iskustva s Apolom, zasto ga ne preporucuje i sta predlaze kao alternativu. Sto se mene tice i "pluvanje" je ok, ako je argumentovano. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je post sasvim na mestu. Covek je lepo napisao svoja iskustva s Apolom, zasto ga ne preporucuje i sta predlaze kao alternativu. Sto se mene tice i "pluvanje" je ok, ako je argumentovano. Sve se zna o Apollu ako je citao od pocetka, nisko budzetni motor za sitne duse kao mi ,svi bi mi volelei da vozimo Honde,Suzukije itd. Ali vec smo pisali o tome na otprilike 50 -oj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan sve sto je napisao to je ok samo sto je malo pogresio jer je pisao u mnozini kao da se to na svaki apollo desava sto nije isstina nikako. to sto se njemu desilo moze da se desi i na novoj yamahi hondi kawasakiju itd... tako da si druze trebao da pises o svom apollu a ne o svim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 12, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor na prvi komentar Dunja07 ja nista nisam napljuvao ja sam samo rekao sta mi se desavalo i sta se i dalje desava sa tim motorima nisam ja kriv sto je motor u jednu ruku solidno uradjen,a u drugu katastrofalno uradjen. Odgovor na drugi komentar Dunja07 ja ipak mislim da je realnije kupiti neki kvalitetniji motor pa cak ako treba i starijeg godista nego motor 2012,2013 godista,a slabog kvaliteta. Ipak 1400e nije tako malo. A sa tih 1400e moras da popravljas motor na svakih 500km. Ako ne i manje. Malo malo se nesto kvari. Sreca pa imam nekog znanja oko motora,a tata popravlja motore preko 20godina. Pa opet covek kad je video da je u desnoj dekli zubcanik za uljnu pumpu plastican poceo da se smeje. A navodno je supermoto. pa bas iz razloga sto je supermoto trebalo bi to da bude kvalitetnije. Gobline sasvim si upravu. Ja sam dao svoj iskren savet i ispricao sta se meni desavalo. Hteo sam samo da pomognem,a ne da napljujem neki motor. Rekao sam istinu. A ako istina boli ja nisam kriv. Evo izvinjavam se ako sam nekoga uvredio sa tim sto sam rekao. stojko94 druze ja kazem zato sto se meni desilo i zasto ga ne preporucuejm,a ako se tebi nije desilo to je super,svaka cast. Ali ne moze da bude motor dobar 1 a da ne valja 10orici. Ali kada se desi na hondi,yamahi,kawi itd a motor tako mlad on podleze garanciji. A ne kao u sprintu kad im kazes "crkao mi frajlauf na Apollu" a oni ti kazu steta tesko ces naci deo. Pa bre ljudi za normalan motor mozes da nadjes deo bilo gde. I koji se kvari i koji se ne kvari. A oni znaju da je na apolu bojka frajlauf menjac itd. Pa opet te delove nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da ga pljujete, da ga volite ili ne ali apolo ima DUSU i sto se mene tice mogu slobodno da mu dignem spomenik, gde sam ga sve proterao za ovih par godina... Nekome ovaj motor jednostavno ne lezi i to je to imao sam i ja kvarova i vecih i manjih, ali to se desava i na boljim motorima od ovih nasih kineskih. Dunja nemoj da pametujes!!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mozete da ga pljujete, da ga volite ili ne ali apolo ima DUSU i sto se mene tice mogu slobodno da mu dignem spomenik, gde sam ga sve proterao za ovih par godina... Nekome ovaj motor jednostavno ne lezi i to je to imao sam i ja kvarova i vecih i manjih, ali to se desava i na boljim motorima od ovih nasih kineskih. Dunja nemoj da pametujes!!!! :lol: Samo sam te cekao "DUSO APOLLA" da mi das podrsku, niko neveruje sta je sve u stanju da ovaj motor izdrzi pogotovo tvoju tezinu od 135 kg i kakvu prohodnost ima, a uz to ima i DUSU!!!. Ajd svrati na pivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 14, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoje iskustvo, po meni apollo nije za onog ko ne zna nista o mehanici/elektrici ili bar nema volju sa time da se igra. Moje iskustvo je 22000+ km na masini su samo redovno stelovani ventili, nikakve druge zahvate nije imala, niti otvarana. Sto se delova tice sta god da mi je otislo ja sam nalazio zamenu tj. grunfovao sam. Recimo, meni nikad nije procureo amortizer a svima jeste cim sam video da mi curka otvorio sam ga i uvideo da problem stvara semering, pucao mi je ram x puta uporedo sa njim sam imao i ktm-a, ne mogu da se porede ali nekako sam voleo da teram apolla. Recimo u cugu sam presao 1000 km spalo mu je par "sitnih" delova ali je izdrzao. Kvalitet jeste los pojedinih sklopova (mozda i celog motora) ali ako hocete malo da se pozabavite njima produzicete im zivot x puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 14, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi svako ima svoje probleme sa tim motorom. Desi se po neki dobar da uleti. Ali vise se desava da je los i da ima probleme sa svim i svacim. NEGO DA VAS PITAM GDE DA NADJEM LEZAJ ZA FRAJLAUF? POSTO SAM SVE ZIVE OKRENUO I NIGDE NEMA IMA NEKO NEKI PAMETAN SAVET. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 14, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba gde mogu da kupim jednosmerni lezaj za Apolo 250ccm !!! Trebam u ponedeljak da idem u neku ludu voznju sa njim (ako ne crkne jos nesto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si navukao gnev i losu karmu Apollasa! Da ne budem pogresno shvacen, na forumu sam dovoljno dugo, tako da sam ispratio celu temu o Applou ( i manje-vise, ostalim motorima iz Kine). Prem da i ja rizikujem da navucem kletvu Apollasa na sebe , mislim da o Apollu treba jos uvek pisati, iz prostog razloga sto je to model motora koji je jos uvek popularan kao novi motor, pa su se stvari, mozda, u medjuvremenu promenile. Na zalost, na osnovu skorasnjih potova, vidim da nisu - i dalje su mu problem i amortizer i hladnjak. I sam sam razmisljao da ga kupim - gabariti mi odgovaraju, ima vodeno hladjenje, deluje atraktivno i zabavno, ali posle detaljnog citanja ove teme (vise puta), odustao sam. Jednostavno, nije to motor za mene. Nemam ni vremena, ni znanja, a ni zelje, da izucavam mehanicarsko-elektricarski zanat. Ne sumnjama da su oni koji sve to znaju vrlo srecni sa ovim modelom. Da li su kineski motori dobri? - Apsolutno jesu za nekog ko je pocetnik i ko nema vise od 700e. Jeftini su, lagani za upravljanje, tolerisu razne pocetnicke greske, od onih u odrzavanju do onih u voznji. U principu, svakome ko zeli da udje u moto pricu a nema para, preporucujem kineze. Da li bih dao vise od 700e za bilo koji kinseki motor sa naseg trzista? - Apsolutno ne bih, pa da je 100 puta nov. Ovde jedino izdvajam onu Daytonu od 350ccm-a jer mi se cini da je kvalitetnije uradjena od ostalih "zemljaka". U svakom slucaju, dobro je dok imamo bilo sta da vozimo, jer je vetar isti za sve, a sve ostalo (od motora, preko zene do stranke ) je promenljivo! Ziveli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 15, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si navukao gnev i losu karmu Apollasa! Da ne budem pogresno shvacen, na forumu sam dovoljno dugo, tako da sam ispratio celu temu o Applou ( i manje-vise, ostalim motorima iz Kine). Prem da i ja rizikujem da navucem kletvu Apollasa na sebe , mislim da o Apollu treba jos uvek pisati, iz prostog razloga sto je to model motora koji je jos uvek popularan kao novi motor, pa su se stvari, mozda, u medjuvremenu promenile. Na zalost, na osnovu skorasnjih potova, vidim da nisu - i dalje su mu problem i amortizer i hladnjak. I sam sam razmisljao da ga kupim - gabariti mi odgovaraju, ima vodeno hladjenje, deluje atraktivno i zabavno, ali posle detaljnog citanja ove teme (vise puta), odustao sam. Jednostavno, nije to motor za mene. Nemam ni vremena, ni znanja, a ni zelje, da izucavam mehanicarsko-elektricarski zanat. Ne sumnjama da su oni koji sve to znaju vrlo srecni sa ovim modelom. Da li su kineski motori dobri? - Apsolutno jesu za nekog ko je pocetnik i ko nema vise od 700e. Jeftini su, lagani za upravljanje, tolerisu razne pocetnicke greske, od onih u odrzavanju do onih u voznji. U principu, svakome ko zeli da udje u moto pricu a nema para, preporucujem kineze. Da li bih dao vise od 700e za bilo koji kinseki motor sa naseg trzista? - Apsolutno ne bih, pa da je 100 puta nov. Ovde jedino izdvajam onu Daytonu od 350ccm-a jer mi se cini da je kvalitetnije uradjena od ostalih "zemljaka". U svakom slucaju, dobro je dok imamo bilo sta da vozimo, jer je vetar isti za sve, a sve ostalo (od motora, preko zene do stranke ) je promenljivo! Ziveli! Pa kad me neko bude pitao da li da kupi Apolla komotno cu mu reci odma da zaposli i jednog mehanicara i elektricara. Taj motor nije ni za profesionalce a kamoli za pocetnike sta pocetnik zna kad mu svecica ode posle 10km. Ili mu puca saila na 100km. Pa taj pocetnik ce odmah da odustane od motora realno Sreca pa Apollo nije dvotakni pa da mi neko kaze losa mesavina pa zato ode svecica Al sto je najjaca situacija i ortak ima nov i isto mu se desava. A jos gore od toga je sto komsija ima Quad 250ccm sa Apollovim agregatom. I ima iste popravke kao i mi Ovaj motor je dobar samo da stoji u nekoj garazi mislim lepo izgleda. Al za voznju nije. Cim ga vozis odma crkne nesto. Tako da sad kad namestim frajlauf ima samo da stoji u dvoristu cisto da se kaze da imam taj motor. A da se vozi hmmm tesko bojim se da sednem na njega da ne crkne opet nesto hahaha. Sala na stranu motor je kvalitet 1. Ovog 1 dobija zato sto lepo izgleda. Iz daleka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Septembar 15, 2013 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Pa svako treba da iznese svoje misljenje, apollo jednostavno nije za svakog, moje licno misljenje je da uopste nisu ni planirali da urade vodom hladjen agregat, a kvalitet ko kvalitet je los i sve bi bilo u redu da pojedini uvoznici nisu digli papreno cene rezervnih delova itd.... A sto se tice Daytone stvarno prelep motor imao sam priliku da ga provozam kinezi su otisli najdalje sa njim, ali ima potpuno nerealnu cenu od cirka 3500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pa svako treba da iznese svoje misljenje, apollo jednostavno nije za svakog, moje licno misljenje je da uopste nisu ni planirali da urade vodom hladjen agregat, a kvalitet ko kvalitet je los i sve bi bilo u redu da pojedini uvoznici nisu digli papreno cene rezervnih delova itd.... A sto se tice Daytone stvarno prelep motor imao sam priliku da ga provozam kinezi su otisli najdalje sa njim, ali ima potpuno nerealnu cenu od cirka 3500e. A ima i direktno ubrizgavanje,elektroniku i lambda sondu koja kosta 80 eura!! Pa ti probaj koliko je kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba gde mogu da kupim jednosmerni lezaj za Apolo 250ccm !!! Trebam u ponedeljak da idem u neku ludu voznju sa njim (ako ne crkne jos nesto) Pa jel su ti rekli da okacis sliku to sto pricas i opisujes bar meni nije jasno pa Monalizu bi dosada postavio deo po deo koliko trazis lezaj,daj sliku lezaja pa da vidimo sta se moze uciniti (ako imas i dimenzije odma stavi! I evo ti broj Andrija lager ima sve moguce lezaje pa ako ima nek ti posalje city-em 013/345-354 covek ima i za brodove! Pa javi sta si uradio da znaju ostali nacemu su ! Da si manje pljuvao APOLLA mozda bi ti javio i ranije. SALA!!! Pozovi coveka,moze i nedeljom posto prodavnicu drzi kuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Septembar 15, 2013 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba gde mogu da kupim jednosmerni lezaj za Apolo 250ccm !!! Trebam u ponedeljak da idem u neku ludu voznju sa njim (ako ne crkne jos nesto) Pa jel su ti rekli da okacis sliku to sto pricas i opisujes bar meni nije jasno pa Monalizu bi dosada postavio deo po deo koliko trazis lezaj,daj sliku lezaja pa da vidimo sta se moze uciniti (ako imas i dimenzije odma stavi! I evo ti broj Andrija lager ima sve moguce lezaje pa ako ima nek ti posalje city-em 013/345-354 covek ima i za brodove! Pa javi sta si uradio da znaju ostali nacemu su ! Da si manje pljuvao APOLLA mozda bi ti javio i ranije. SALA!!! Pozovi coveka,moze i nedeljom posto prodavnicu drzi kuci! http://www.kompp.co.rs/pub/catalog/inicial/100300290.jpg ovakav je lezaj. Sutra cu da ga okrenem! E AKO BUDE LEZAJ RADIO VISE OD 500km! IMA DA HVALIM APOLLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano Septembar 16, 2013 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan sta bi sa onim deckom sto rece da ce da postavi sliku apolla sa 2 auspuha ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba gde mogu da kupim jednosmerni lezaj za Apolo 250ccm !!! Trebam u ponedeljak da idem u neku ludu voznju sa njim (ako ne crkne jos nesto) Nadje li lezaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Septembar 26, 2013 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi prodao sam moj i odavno planiram ovaj Apollo 250cc da uzmem. Kazite mi iskreno isplatili se da uzmem, svidja mi se motor, nisam od onih koji povlace maksimum iz masina i ne cuvaju. Ne znam ni jednog licno coveka koji je vozio ovaj motor i ne mogu da se opredelim da li da uzmem ovaj, a za mene te pare uopste nisu male. Jednostavno gledam da ulozim na ovaj motor i da me sluzi duze vreme. Imam vreme da odlucim do sutra tj. 1 dan. Pa bih zamolio nekog iskusnog Apolasa da mi da savet! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...