shtikla 54 Napisano April 30, 2009 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 24.04.09. u jednom mestu 50tak km od Novog Sada na prevaru mi je odvezen - ukraden motocikl. Decko je dosao po oglasu da ga pogleda, lazno se predstavio kao Sapcanin, pregledao motor, seo da ga proba i nikad se vise nije vratio. Za sobom je ostavio automobil 'stranac' sa ukradenim BG tablicama, koji vredi 20X manje od njegovog 'plena' i kome se ne moze uci u trag. Broj sa kojeg me je kontaktirao - normalno nije vise dostupan. Sa saucesnikom koji ga je u punoj opremi cekao kilometar nize, pobegao je magistralnim putem ka Beogradu, koji usput ima odvajanje za Novi Sad, Pancevo.... U pitanju je Yamaha R1, model 2007. - 08.god, grafitno-crna sa zlatnim nalepnicama i vilama, kao i crvenim detaljima na felnama i rezervoaru i 'Akrapovic' nalepnicama na izduvima (nisu pravi akrapi, samo nalepnice). Molim SVE kolege prave BAJKERE da ako imaju BILO KAKVU INFORMACIJU koja bi mogla DA MI POMOGNE da nadjem lopove i povratim svog ljubimca, da kontaktiraju JEDINO MENE i svako ko bude od koristi u otkrivanju prevaranta i vracanju motora bice NOVCANO NAGRADjEN ! Uz ovu pricu prilazem i sliku motocikla radi lakseg prepoznavanja.... i braco bajkeri sta da vam kazem osim da pazite kome dajete svoje ljubimce u ruke jer sve je vise onih koji ne znaju da postuju druge i ne znaju sta znaci biti pravi bajker! Za sve informacije obratite se meni na MAIL: shtikla@sbb.rs za moto berzu.zipFetching info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci ,a ne :'( :'( :'( :'( :'( Kakva organizacija i logistika..... :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 30, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći? Sad je kasno za shtiklu, ali za ostale nije: Molim vas dobro obratite pažnju da NIKAD ne date motor u ruke čoveku koga prvi put vidite u životu! Jedino ako ima koverat sa cifrom koja vas čeka ako se on ne vrati ili ošteti moped.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva organizacija mi na zalost izgleda kao da se ovaj motor vise nece pojaviti... Nadam se da gresim... Sto rece dexterr ili lova u ruke, pa probaj ili dodji sutra sa parama. Pocece i na semaforu da otimaju uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 30, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ukradenog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim R-1, ali ovaj je bash mnogo lep, da ti ne stajem na mukuuuuu.... :'( :'( :'( :'( :'( Postavi i broj registracije motora, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tuga Bozija,sto rekao Gremlin,ni ja nisam obozavalac R-ova,ali ovaj tvoj mnogo ubav. Imas neki specificniji znak,posto ovo sto vidimo necemo uskoro videti,sigurno ce da ga farba,maskira i sl.? Budjavo je da ti sad solimo pamet kako si ispao naivan,verovatno baraba nije izgledala kao baraba na prvi pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karadjordje 1478 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: BEOGRAD 011 Prijavi odgovor kao problematičan Savet, za tebe, idi u policiju i daj im broj mobilnog, imaju oni foru da spoje broj kartice sa id telefona, tako da ako nije bacio aparat vec samo karticu moze mu se uci u trag...Ako stavi drugu karticu i ukljuci ga njima ce ocitati broj id-a i nove kartice...uglavnom idi kod njih oni ce ti objasniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam sta da kazem, ovo je zaista strasno. Neka me neko od advokata i pravnika ispravi ali posto si mu ti do motor ovo se pravno nece tretirati kao kradja. Pazite kome dajete motor u ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Savet, za tebe, idi u policiju i daj im broj mobilnog, imaju oni foru da spoje broj kartice sa id telefona, tako da ako nije bacio aparat vec samo karticu moze mu se uci u trag...Ako stavi drugu karticu i ukljuci ga njima ce ocitati broj id-a i nove kartice...uglavnom idi kod njih oni ce ti objasniti... Mislim da se policija nece nesto narocito truditi oko ovoga, kao sto se ne trudi ni oko kradja/otimanja mnogo skupljih vozila, osim ako imas dooobru vezu. Takodje, kontakti u takozvanoj "sivoj zoni" mogu biti od koristi. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je to ovaj motor ali vidim da je oglas starijeg datuma pa pretpostavljam da si ga i ti postavio http://www.mojauto.rs/polovni-auto/322475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dao mu je motor pod odredjenim uslovima,nije mu ga dao zauvek. Mora da se tretira kao kradja. Otezavajuca okolnost za lopova,ako ga uhvate je sto ce mu se dodati i prevara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav isti je vozio i Daca Ikodinovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan stari stos vec vidjen . ko kome da da proba motor bez para. poznajuci nase sudsto ovaj jos nece ni biti kaznjem jer uzeo motor da proba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan A saobracajna, je li ostala kod tebe ili si i nju dao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kradja vozila ne postoji u nasem zakonu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta je na forumu jedan clan rekao kako lopovi kupuju preko oglasa. Jave se na oglas, obicno su dvojica, dodju do kupca koji im pokaze u garazi motor, 'kupci' vise gledaju, osmatraju garazu...koji alarmi imaju, brave...sisteme zastite. Sve su `snimili` i posao kradje im je olaksan. Dodju drugu vecer dok vlasnik spava i... oooops :-X Zao mi je sto su ti ukrali motor, nadam se da ce tu stoku policija uhvatiti. Zelim ti srecu, to je ono sto ti treba. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ali postoji kradja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj kradja vozila ne postoji u nasem zakonu.. Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 30, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj kradja vozila ne postoji u nasem zakonu.. Nevjerovatno, ali istinito. :o To se u zakonu zove:POSUDJIVANJE MOTORNOGA VOZILA. ??? Slicno se dogodilo 2007. god u Ugljeviku.Tip se dovezao ukradenim Golfom do prodavnice motocikala i ostavivsi kljuceve i Golfa u zalog otisao da proba NOV SUZUKI GSXR 750. Nikada se nije vratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 217 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru su na potpuno istu foru uzeli isto R 1 i to uglavnom rade kad je motor stranac. Isto su ostavili starog pasata koji je ukraden. Inace lopova su uhvatili posle par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan "u jednom mestu kraj novog sad"a ili gde vec, motor nema tablice , itd... malo mi je neobicno , ali u svakom slucaju ako se pojavi ovakav motor u mom kraju javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj kradja vozila ne postoji u nasem zakonu.. vecina tih kradja se tretira kao "ODUZIMANJE VOZILA" - kao neki "blazi" oblik od kradje, a mozda i zbog onih ucena tipa: plati X000 eur i dobijes nazad auto da ne idemo u off, nadji neku vezu u muriji, njima je dovoljan i taj broj sa koga su te zvali da bi se i uslo u neki trag - sigurno! zelim ti da ga sto pre nadjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uzimaju strance,ustvari ''divljake'' jer znaju da ne smesh da prijavish kradju.. ''Molim SVE kolege prave BAJKERE da ako imaju BILO KAKVU INFORMACIJU koja bi mogla DA MI POMOGNE da nadjem lopove i povratim svog ljubimca, da kontaktiraju JEDINO MENE'' ovo tumachim kao: ako saznate neshto kontaktirajte jedino mene,policiju nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano April 30, 2009 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stranac, tablica je nebitna - verovatno nije vise na njemu, a saobracajna dozvola sa svim podatcima je kod mene.... ukoliko dodje do toga da treba da ga prepoznajem - ne brinite, moze da ga ofarba u sta god hoce ja cu uvek moci da znam da li je to moj ,motor ili ne... od vas ocekujem samo da mi javite ukoliko negde vidite takav motor - jer je dosta prepoznatljiv i jedinstven... ko kako tumaci i razume moj tekst nije ni bitno, ja znam da sam taj motor stekao tako sto sam ga platio posteno zaradjenim novcem, bio stranac ili ne, moj je i niko za njim 'ne place' ni ovde ni preko. Ako neko moze i zeli da mi pomogne - svaka informacija i pomoc je dobrodosla i bice adekvatno nagradjena. Hvala svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...