nikola1979 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iskustvo sa ovom markom jakne,u Srbiji je nisam nasao , video sam je na njihovom sajtu ali neznam kako da dodjem do nje http://www.fastbikebits.com/acatalog/Akito_Textile_Jackets.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Probao je pre neki dan i deluje mi kao extra.Dosta je udobna....Drugar je uzeo u Nis prosle godine po ceni od oko 100 evra.... Nsu koliko je kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Od prošle godine je sve pomalo poskupelo , kod mene je 120E. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je kvalitet? i gde moze da se proba? ustvari ima li gde u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od prošle godine je sve pomalo poskupelo , kod mene je 120E. Poz Koji model. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model. Molim? Ja sam mislio na ovaj model EDGE TEXTILE JACKET,tj. prva na tom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Jaknica sasvim solidno izgleda ima i postavu koja se skida.Prava letnja a moze i za hladnije dane a i stoji super ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je ta firma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam mogao da nađem to je UK Penrith, Cumbria. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam AKITO jaknu. Sve pohvale za nju. Imam onaj model sto na tvom linku kosta 109,99. Engleska je firma. U Nisu ima radnja koja ih prodaje. Cini mi se da sam je platio oko 14000 din pre nove godine. Jakna ima postavu koja se skida, otvore za luftiranje na grudima,rukavima i ledjima. Protektore na laktovima i ramenima. Na ledjima je ona sundjerasta zastita ali ima dzep za tvrdu zastitu koja je dodatna oprema. Moze da se stegne u struku. Ima onu traku da mozes da suzis rukav u nadlaktici da ne landara pri vecoj brzini. Puno dzepova sa vodonepropusnim rajfeslusima (ako se ovako pise ) Deo na ramenima i laktovima je od koze.Izgleda kvalitetnije i bolje od vecine koju sam video na sajmu. Primetio sam da se dosta nosi u UK bar po klipovima na youtube-u. Neces pogresiti u svakom slucaju. PS. Ako te interesuje mogu da svratim do radnje u Nisu da vidim sta imaju i po kojoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam AKITO jaknu. Sve pohvale za nju. Imam onaj model sto na tvom linku kosta 109,99. Engleska je firma. U Nisu ima radnja koja ih prodaje. Cini mi se da sam je platio oko 14000 din pre nove godine. Jakna ima postavu koja se skida, otvore za luftiranje na grudima,rukavima i ledjima. Protektore na laktovima i ramenima. Na ledjima je ona sundjerasta zastita ali ima dzep za tvrdu zastitu koja je dodatna oprema. Moze da se stegne u struku. Ima onu traku da mozes da suzis rukav u nadlaktici da ne landara pri vecoj brzini. Puno dzepova sa vodonepropusnim rajfeslusima (ako se ovako pise ) Deo na ramenima i laktovima je od koze.Izgleda kvalitetnije i bolje od vecine koju sam video na sajmu. Primetio sam da se dosta nosi u UK bar po klipovima na youtube-u. Neces pogresiti u svakom slucaju. PS. Ako te interesuje mogu da svratim do radnje u Nisu da vidim sta imaju i po kojoj ceni Ako te ne mrzi mogao bi da vidis koliko kosta EDGE TEXTILE JACKET model.vidim na sajtu je oko 60e a ovde joj je cena oko 120e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano April 21, 2009 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 60 funti, a to je blizu 100 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4450 Napisano April 21, 2009 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 60 funti i postarina za srbiju 15 funti je po sadasnjem kursu ispod 85-90 eura E sad problem moze nastati ako se carina docepa posiljke, a verovatno hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan 60 funti i postarina za srbiju 15 funti je po sadasnjem kursu ispod 85-90 eura Namigivanje E sad problem moze nastati ako se carina docepa posiljke, a verovatno hoce... Naravno da se plaća i carina i na kraju ti ispadne tako kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 60 funti, a to je blizu 100 evra... I ja kreten,ne vidim da su funte u pitanju,ja navikao na euro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi mogao bi da vidis koliko kosta EDGE TEXTILE JACKET model.vidim na sajtu je oko 60e a ovde joj je cena oko 120e Pogledacu, mada mi se cini da je nisam video tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan 60 funti i postarina za srbiju 15 funti je po sadasnjem kursu ispod 85-90 eura Namigivanje E sad problem moze nastati ako se carina docepa posiljke, a verovatno hoce... Naravno da se plaća i carina i na kraju ti ispadne tako kako je. Carina ne bi trebalo da se placa na robu vrednosti ispod 100 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Carina ne bi trebalo da se placa na robu vrednosti ispod 100 eura. Možda i jeste tako, ali uvek je u pitanju količina (drugačije i ne vredi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...