dexy 41 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bilo nas je jos ) Eto i ja sam odlucio da je bilo previse krivina, srecom bilo neko povece rastinje pored puta pa sam imao zeleni jastuk.... a 100 metara pre su me napali vrapci, malo je falilo da ih pokupim glavom, ali ipak je jedan uspeo da me pogodi u potkolenicu... Steta na motoru minimalna, meni nista, sve u svemu lep provod )) Za one koji nisu pratili na chasu puna oprema i na +40. P.S. Ima neko visak enduro volan? )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bilo nas je jos ) Eto i ja sam odlucio da je bilo previse krivina, srecom bilo neko povece rastinje pored puta pa sam imao zeleni jastuk.... a 100 metara pre su me napali vrapci, malo je falilo da ih pokupim glavom, ali ipak je jedan uspeo da me pogodi u potkolenicu... Steta na motoru minimalna, meni nista, sve u svemu lep provod )) Za one koji nisu pratili na chasu puna oprema i na +40. P.S. Ima neko visak enduro volan? )) dobro si prosao! jesi to ti bio na svetlo zutom BMW-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bilo nas je jos ) Eto i ja sam odlucio da je bilo previse krivina, srecom bilo neko povece rastinje pored puta pa sam imao zeleni jastuk.... a 100 metara pre su me napali vrapci, malo je falilo da ih pokupim glavom, ali ipak je jedan uspeo da me pogodi u potkolenicu... Steta na motoru minimalna, meni nista, sve u svemu lep provod )) Za one koji nisu pratili na chasu puna oprema i na +40. P.S. Ima neko visak enduro volan? )) dobro si prosao! jesi to ti bio na svetlo zutom BMW-u? Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bila kisa pa su popadali ili suva podloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bila kisa pa su popadali ili suva podloga? suvo ko barut.... tu i tamo malo shljunka ali za sigurno velika vrucina, zedj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca hvala bogu nije niko pao i svi smo stigli zivi i zdravi.... Pozdrav za ekipu. I da domam da je bilo EXTRA druzenje i Kupanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca hvala bogu nije niko pao i svi smo stigli zivi i zdravi.... Pozdrav za ekipu. I da domam da je bilo EXTRA druzenje i Kupanje.... izvinjavam se, zaboravila sam da vi iz Obrenovca svi vozite kao zmajevi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bila kisa pa su popadali ili suva podloga? suvo ko barut.... tu i tamo malo shljunka ali za sigurno velika vrucina, zedj.... Slazem se sa tobom potpuno!!!!!!!! Druzenje je bilo dobor, samo usled velike vrucine nismo imali bas veliku zelju za neke drustvene igre.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iz Obrenovca hvala bogu nije niko pao i svi smo stigli zivi i zdravi.... Pozdrav za ekipu. I da domam da je bilo EXTRA druzenje i Kupanje.... izvinjavam se, zaboravila sam da vi iz Obrenovca svi vozite kao zmajevi!! Ako si mislila na Bobana potpuno si upravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 21, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, to sam te ja urochio , ceo dan sam komentarisao kako je dobra boja na BMWu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ! ! ! Dodjem pivo ! A drugi put kad ispravljash krivine gledaj da budemo svi na okupu ;D ;D ! Pozdrav svima .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da je bilo prelepo!!! Svaka cast! Jedino kiša što me je sačekala u Pančevu ali sva sreca pa nije bilo hladno... ;D Baš se lepo obrušila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika i od mene GALERIJA http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg i samo neke od slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta bi ljudima, pominjali su se i frizbiji, i fudbal, a jedino se nas dvojica dobacivali frizbijem, i na kratko je dosao jos jedan dugokosi! Bilo je super i vreme, i zezanje i drustvo i klopa, mogli bi da ponovimo negde slicno! A sto se tice padova, da, bilo je suvo i sljukovito, odmah kada se prodje offroad deo, Dexy je izleteo u duboku travu, sva sreca sa minimalnim posledicama na sebi a vecim na jakni (za to i sluzi). A ja koji sam isao pola km iza nailazim na dva coveka koji mi masu da stanem, a ja u sebi "sta im sad treba", i vidim motor u travi, odmah sam shvatio o cemu se radi, sva sreca Dexy stoji zdravi i prav pored pa mi je odmah bilo lakse, a hteo sam posle da ga izlemam! Izvukli smo motor, ispravili malcice volan i 60 na sat do BG-a, zato su nas neki stigli u povratku, gde je i sevalo i kapljice su bile kao pingpong loptice, ali trajalo samo 2 min. cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno! Celo drustvo bez greske! Drago mi je sto sam upoznala nove ljude i jos draze sto smo se tako lepo druzili! Moramo ponoviti jos jednom bar jer leto jos nije gotovo. Bilo je "veselo" u povratku,ali vazno je da su svi zivi i zdravi stigli kuci. Mi smo malo ranije otisli,svratili malo do Panceva i posle pravac kuci,kisa nas je omasila bukvalno za dlaku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno jedino sam se malo smorio sto prolaze ogromni brodovi natovareni peskom pa malo kvare romantiku Anyway jos nisam sreo takav spoj fino sredjenog kupalista, jeftinog restorana (rostilj, riba, corbe) + muzika uzivo i izuzetno prijatnog i opustenog ambienta. Zbog svega ovoga odlucio sam da PONOVO IDEM sad u subotu. Drugar Bosko i njegova supruga + ja i moja lepsa polovina. Svi bajkeri od prethodnog puta su pozvani, a i oni koji su propustili ili ih je zena zvala da se vrate po nju pa su onda odustali od povratka ;D Mi smo u fazonu da krenemo ovaj put malo ranije tako da bismo kod Elpove pumpe bili negde oko pola devet kako bi pre stigli jer je za popodne opet najavljeno sranje vreme. Brzina krsarenja 70-80 kmph, pa ko voli nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 314 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari, do sada nisam stigao da postavim svoje slike, ali obecavam da stizu uskoro. BTW, mnogo lepo smo se proveli, ambijent je vise nego pristojan. Topla preporuka svima. Mali off: Mando, pogledaj svoj i moj potpis, razlika je u nekih 6 dana 23 casa i 55 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Mali off: Mando, pogledaj svoj i moj potpis, razlika je u nekih 6 dana 23 casa i 55 minuta. He, he tvoj je modifikovan moj je original ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem ali neka neka.. bolje ikad nego nikad Pozdrav za sve. Nesto se ne snalazim sa slikama. Nadam se da cu sad uspeti. Evo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ih jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ste vi to bili? Ili ste dosli tek po podne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cheda 5 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, kasnije popodne smo stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su extra. A i odlicno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 7, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Joj bilo je mnogo lepo, zezanja kolko oces, a tebi Chedomire hvala na odlicnim fotkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne planira i zatvaranje sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...