Jump to content

Moto Zajednica

cheda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu cheda

  • Rođendan 27.01.1978.

Contact Methods

  • MSN
    zan-zak@hotmail.com
  • ICQ
    17810534

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

cheda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. cheda

    Honda Hornet 600

    Sa lepsim vremenom i lepsa, poslednja cena 2800 ... izvolite
  2. Na prodaju moj ljubimac Boja: zuta Godiste: 2002 Kilometraza: 32000 km Dodatna oprema: -led stop svetlo -xenon far -gume Dunlop Qualifier RR -auspuh GTR -dva kljuca -alat -K&N filter vazduha -Lanac i lancanik menjani pre 4000km - DID zlatni -Zamenjeno ulje pre 1000km ove godine (Bardhal) -Zamenjena kociona tecnost -Zamenjen antifriz -akumulator nov 7Ah sa garancijom do 1.8.2011 Motor je u garazi u Beogradu i tu se moze pogledati. Cena 3000 €
  3. KAo sto pise u naslovu cajgeri za horneta 2002 godiste.
  4. Kao sto pise u naslovu, kupujem agregat za Hondu hornet 600 PC25 ili PC36. Godiste od 2000 - 2007.
  5. Kao sto je napisano... godiste 2003
  6. Drugari, nista od potencijalnog KLE-a.. Moram da promenim naziv teme u ostvarena HONDA HORNET \o/\o/\o/ Uzeo sam od drugara kog poznajem jako dugo i znam da je prodaje jer je uzeo drugi motor, ocuvan MAKSIMALNO, 2003 god presao 30k, ma super motor sve u svemu. E sad bi hteo da napisem sto se tice razlike izmedju KLE-a i horneta, jeste da postoji i da su totalno drugaciji motori.Naime ja sam shvatio da moram da vozim "neki" motor godinu dve pa posle toga da se trazim i da vidim sta mi odgovara. Do tada super ocuvana i najpre pazena honda ce sluziti. Motor je malo nervozniji za "pocetnike" ali jos ovih mesec dana prilagodjavanja pa do sledece sezone ce biti taman. Puno pozdrava i nadam se da cemo se vidjati po drumovima i imati nezaboravne lepe trenutke na zajednickim putovanjima.
  7. Evo me opet posle kratke pauze... Naime, pauzu sam iskoristio za polaganje, pa sam vredno vezbao, ucio i sve se to na kraju isplatilo, polozenom kategorijom!!! JUPI \o/\o/\o/ Hvala svima na dobrodoslici, a sad odoh da tragam za "nacinom" kako da dodjem do potencijalnog KLEja kao sto pise u naslovu.. Pozdrav svima.
  8. Sa malim zakasnjenjem ali neka neka.. bolje ikad nego nikad Pozdrav za sve. Nesto se ne snalazim sa slikama. Nadam se da cu sad uspeti. Evo slika.
  9. Cao svima, kao sto pise ja sam potencijalni bajker KLE-a, pa evo prilike da vam to saopstim i da vam se pridruzim. Naime, do kraja ove godine moram da kupim motor inace kaciga koju sam vec kupio nece pametno sluziti svrsi ;D Pozdrav za sve i srecna voznja. Cheda
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja