stari roker 4271 Napisano Septembar 2, 2009 motoras, 2466 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i kao fotelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem da otkljucam i podignem sediste, jel moze bilokakva pomoc? Resio problem uz strucnu pomoc predhodnog vlasnika, jeste da je bilo preko telefona ali mi je svakako vrlo pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem da otkljucam i podignem sediste, jel moze bilokakva pomoc? Resio problem uz strucnu pomoc predhodnog vlasnika, jeste da je bilo preko telefona ali mi je svakako vrlo pomogao... Ma pajser je lek za svaku bravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko sto pre "strucno" onako po seljacki reci kako se meri ulje na ovom modelu? mislim na centralni, ladan, upaljen, .....dvrnut merac, zavrnut merac,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Na centralni steder, upalis motor, radi jedan minu, ugasis, odvrnes merac, obrises, samo ga stavis (ne zavrces). Tako mi pise u knjizici koju sam dobio uz motor. Nadam se da dam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako drugovi BMW-ejci, pojavio se problem da li je to do iskustva ili neznanja nemam pojma ali mi molim vas pomozite da ovo resim, da ne otvaram temu u garazi. Mozda je bolje da tamo otvorim temu ?! Elem, vec dva dana ne mogu ujutro da upalim motor, u ponedeljak sam ga upali i radio je 10-15 sek i onda se ugasio (malo je kao stucao i preskakao) posle toga ga opet upalim i on radi 5-10 sek i onda se ugasi i posle samo vergla. Kada sam dosao sa posla upalim ga i radi normalno, odvozam se jedno 20 km bez ikakvog problema. Jutros opet ista procedura samo vergla , nikako da sastavi, kada sam dosao sa posla ponasao se kao u ponedeljak ujutro.... Neko nesto bilo sta, pre nego sto posegnem prema majistoru?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Čok tj. saug. Ujutroi ka ga pališ daš mu čok(pretpostavljam), ali možda ti je sajla čoka pukla ili se rastegla pa u biti pališ bez čoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Čok tj. saug. Ujutroi ka ga pališ daš mu čok(pretpostavljam), ali možda ti je sajla čoka pukla ili se rastegla pa u biti pališ bez čoka. Sistem paljenja mi radi sledece: zaverglam 2-3 okreta onako pa onda pola sauga i onda sastavi. Tako je bar pre palio i nisam imao problema sada nece ni tako....nesto kao upali ali labavo .... provericu sajlu ali mislim da radi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 8, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hladnija temperatura vazduha pa pola sauga nije dovoljno? Saug do kraja, pa ga upali, pa sačekaj 2-3 minuta da se malo ugreje, pa kreni, pa posle 5-6 minuta vožnje isključi saug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisam uradio servis i ja sam imao muke sa paljenjem, nikako da ga nađem. Posle servisa (ulje i filteri) prvo pustim gorivo, sauk na pola i dugme. Upali na pola zuba samo ga posle smirim saukom na 2000 rpm, minut dok vratim auto u garažu i gas naravno ne preko 3000 rpm dok se ne zagreje malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, [..... Imajuci u vidu moju visinu nemam mnogo izbora. .... dakle, problem je visina....supruga ne moze na K75rt ni sa niskim sedistem, naprosto je presiroko sediste i noge su joj i dalje u vazduhu i kad je na copavoj. Na mom motoru ne moze ni na zadnje fudastere da stavi noge kad sedne iza mene, sem da se povuce skroz do prednje ivice sedista. Iz ovih razloga stalno vozi copere, ali smo nameravali da za putovanja kraceg vremenskog tipa koristimo BMW-e, ali za sada nam se ne da. Jos jedan problem je i tezina motora, K75 je zaista izuzetno tezak ali bih rizikovao sa time, ionako bi ga vozila samo na otvorenom prakticno, no visina i dalje ne dozvoljava. U jednom momentu smo bili pored jednog parkiranog F650, a ne bih se smeo zakleti da je ST u pitanju (mozda je autosugestija jer to treba da je najnizi model). Naravno, glupo je i nekulturno sedati na tudji motor bez pitanja, pa smo preskocili taj detalj ali samo stajanjem pored njega ucinilo nam se da je to OK resenje. Tada sam odlucio da za njega menjam K75rt ili X9 ili da ga naprosto kupim ako bude cena prihvatljiva (7 motora u sustini insistira na izmeni strukture a ne na povecanju njihovog broja ) ali je problem sto su svi modeli koje sam od tada video i dalje previsoki, nijedan nije kao taj sto smo samo jednom prilikom videli. Ima li nekoga iz Bgd-a ili relativno blize okoline kod koga bismo mogli da probamo tu famoznu visinu, ali ukoliko zna da je njegov model bas nizak. Najvise me zanima da li je ST model najnizi (mislim iskljucivo na sediste). Motor na koji ne moze da sedne je ovaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi motor bude gotov do akcije (davanja krvi), eto me u beogradu, pa mozete probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hvala Danijele, nadam se da se vidimo bez obzira na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan ST je nizi od standardnog F 650 samim tim sto ima prednji tocak 18, umesto 19 coli. A mogu dodatno i stapovi u trouglovima da se upuste 1-2 cm, da bude jos malo nizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lancia, javi mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se menja tj cisti filter za vazduh na F 650? Izgleda dosta komplikovano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nije komplikovano. Samo ga skineš, očistiš i vratiš. Čas posla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nije komplikovano. Samo ga skineš, očistiš i vratiš. Čas posla ;D Odlicno, posto si se sam ponudio eto me danas kod tebe da mi to sredis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nije komplikovano. Samo ga skineš, očistiš i vratiš. Čas posla ;D Samo izvadiš i METEŠ drugi, prosto! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte nije komplikovano. Samo ga skineš, očistiš i vratiš. Čas posla ;D Odlicno, posto si se sam ponudio eto me danas kod tebe da mi to sredis ;D Ne smeš doveka zavisiti od drugih. Dođi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Deluje komplikovano ali kad jednom uradiš sam sleći put će ti trebati do dva i po minuta i 36 sekundi. Skini levu plastičnu stranicu (onu kod auspuha), sa desne strane akumulatora videćeš "nešto" na šta idu dve debele žice crvene boje (mislim da je neki relej, sklopka ???). E to NEŠTO je pričvrćeno na plastični poklopac filtera (ima dva šrafa iznad i ispod), odvij srafove pomeri poklopac u stranu (levu) i videćeš uspravno filter, tj plastično mrežasto kućiste u kome se nalazi sunđer. To je filter vazduha. Filter izvuci ka sebi. Filter možeš oprati ferijem i naprskati sprejem za filtere za vazduh ili kupiti nov sunđer (originalni-Radulović) koji je koštao 780din. Pisao sam ti detaljno (laički) jer sam i ja imao muku dok sam ga našao. U nadi da sam pomogao tebi i drugima Pozdrav na desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, hvala ti! Juce smo Scuba i ja "pronasli" oprali i nauljili filter. Veoma se lako vadi,jedino je problem sto je poklopac zamaskiran bobinama pa se teze uocava. U principu je veoma prosto i ceo posao se odradi za 2 minuta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Možda će nekom i da zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanjce za kolege koji voze F 650. U par navrata mi se desilo da se ugasi kad ga ubacim u prvu. To se obicno desava kad je motor nedovoljno zagrejan. Da li se to i vama desava ili je nesto drugo u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to nikada nije desilo, jedno vreme se gasio na dodavanje gasa (ponekad) i problem je bio u karburatorima,ocisceni i nastelovani i nema gasenja vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...