scuba 15 Napisano April 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna vest je upravo stigla, a to je da su pregovori sa sekretarijatom za saobracaj urodili plodom i da smo od njih dobili zeleno svetlo i podrsku za akciju skretanja paznje i prevenciju nesreca na putu Dobili smo nekoliko hiljada flajera od sekretarijata za gradski saobracaj.Flajeri su obostrano stampani, i namenjeni su prvenstveno vozacima automobila sa slikom u retrovizoru i skretanjem paznje da i mi postojimo na drumu, ali i sa porukom motociklistima da ne voze bez zastitne opreme i da brzinu prilagode uslovima puta, pa cemo sutra krenuti u prvu akciju raspodele flajere. Ideja je sledeca, sutra cemo se raspodeliti u nekoliko manjih grupica od po 3-5 motora koje cemo uredno parkirati u okviru raskrsnice, tj. na trotoaru vodeci racuna da neometano tece saobracaj, ali i protok pesaka van ulica, a mi cemo iskoristiti trajanje crvenog svetla da vozacima i automobila i motora podelimo flajere Eeee, dragi kolega saxi, ja te flajere delim celu proslu sezonu. Sad su se setili da ih daju u vecoj kolicini. Odstampani su prosle godine u maju i oko 1000 komada sam podelio tokom leta jer nikome nije palo na pamet da se zavati i deli ih. Bukvalno su spaseni iz kontejnera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 18, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Hotel YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako lepo padaaa... Bar se necemo skuvati na suncu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman, nash'o sam shlem a evo ga i osmeh ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Laku noc. Vidimo se u 10 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gore sa kolima u 9:30... trenutno imam jednu rezervaciju sto znaci da ima jos 3 mesta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman, nash'o sam shlem a evo ga i osmeh ;D ;D ;D Toooooooo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, nas dvoje sad sišli s motora. Samo je mokro ali ne pada više. Vidimo se oko 9:45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hotel YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje... Racunajte na mene,samo da ne pada kisa. Nemam bas neku opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Hotel YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje... Racunajte na mene,samo da ne pada kisa. Nemam bas neku opremu kisa posle 18h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li sad neko spavati nocas ? Ja necu sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hotel YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje... Racunajte na mene,samo da ne pada kisa. Nemam bas neku opremu Ajde machoru spremi se, i zovi Ivana, ja bez tebe ne idem nigde ;D vidis da Djomla ima neke informacije o kishi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, nas dvoje sad sišli s motora. Samo je mokro ali ne pada više. Vidimo se oko 9:45. Mishko i ti se spremi i dolazi...i ponesi neki sharafCiger (jel se tako kaze?) ;D Znas da jos nisam montirao tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nosim ja to u koferčetu. ;D Moj motor mator, nikad se ne zna. ;D ;D ;D Jel treba i š'afići? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nosim ja to u koferčetu. ;D Moj motor mator, nikad se ne zna. ;D ;D ;D Jel treba i š'afići? Hahahah ;D treba Mishko i sh'afici, josh ako imash one sa maticom da mu stegnemo shiju...i nema da brinem Jooj ubice nas "ochevi sajta" ;D ;D skrenusmo sa teme. Sutra cemo da prichamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hotel YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje... Racunajte na mene,samo da ne pada kisa. Nemam bas neku opremu ponecu ti ja kisobran, nista se ne sekiraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim ja to u koferčetu. ;D Moj motor mator, nikad se ne zna. ;D ;D ;D Jel treba i š'afići? Hahahah ;D treba Mishko i sh'afici, josh ako imash one sa maticom da mu stegnemo shiju...i nema da brinem Jooj ubice nas "ochevi sajta" ;D ;D skrenusmo sa teme. Sutra cemo da prichamo... oces na imbus, ili krstasti? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u 9:45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 19, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Banovo brdo - Rakovica, polazna tacka bazeni. Southend juzni Bg u koliko sati se nalazimo? Znaci ako neko procita... Dirtysouth bazeni u kosutnjaku 9.00h! krecemo u 9.30 pred Skupstinom smo u 10.00h Over and out... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Budjenjeeeeeee, nabacite osmehe i lagano krecemo u zajednicku akciju koju smo toliko dugo prizeljkivali :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se "prvim petlovima", grejem kafu i mmotor i dolazim! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drushtvo.....bice i danas divan dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati vremedokishobranu.com, nece nista padati do 15h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano April 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pije se kafa, gleda se tv i čeka se pokret za jedno 15-20 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kafa gotova,osmeh spreman,krece se lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...