Jump to content

Moto Zajednica

Lep dan, dobar domaćin, dobro društvo...šta još čoveku treba?

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dogovorimo se juče Miša i Ljilja pei, Scuba i tetka Scuba i moja malenkost sa suprugom da se danas provozamo do našeg druga Neškebg koji skoro svaki vikend provodi na svom imanju u selu Lipovici, podno planine Rudnik, otprilike na pola puta između G. Milanovca i Kragujevca.

Zborno mesto na Trešnji kod pei ekipe :D pa se uputismo prema Mladenovcu, Topoli...posle Topole prođosmo nekoliko lepih sela na obroncima Rudnika. Put od Topole do Lipovca je dobar, asfaltiran, ali sa dosta rizle koju još nisu očistili, tako da smo morali malo pažljivije voziti....dojezdismo napokon kod našeg domaćina sa velikim D :D

A tamo...u najlepšem delu dvorišta postavljene drvene klupe i sto, na njima razne đakonije za umorne putnike: sir, kajmak, rakija domaća, proja (hvala Ljiljo ;D). Raspalismo i roštilj, majstor Scuba bi trebao da promeni profesiju ;D

Taman kad je meso bilo pri kraju sa pečenjem, eto i Lalajka, parkira se na brzinu i znase - odmah za sto ;D

Priči nikad kraja...iako nas je poštovani Domaćin ostavljao na konaku, vesela družina se zbog obaveza uputi nazad za Beograd.

Veselo i srećno stigosmo, opeglasmo stotine krivina bez i najmanjeg incidenta...ipak smo mi stari akcijaši ;D

Još jednom, hvala Neške na domaćinskom dočeku i časti ;)

A sad malo slika:

Ovde smo se sakupili.jpg

A ovde se po dolasku parkirali.jpg

Veseli gosti.jpg

Radi se....jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Svaka cast domacinu ,ja sam se danas vozikao tu u vasoj blizini da sam znao da ste organizovali ovakav skup svratio bih sigurno  ;D

mislim da sam vas prosao dok ste sipali gorivo u ralji,svirao sam vam.

• Zainteresovan, 554 postova

Svaku temu na ovom forumu neki rostilj. Ovde se ne moze covik opustit.  ;D  ;)

Sta ces kad vole ljudi  ;D

Stvarno lep dan za voznju, ja sam juce pola Vojvodine prosao (kolima  :( ) i sreo bezbroj motorista!

Bravo staaaari akcijasi !

Svaka cast domacinu ,ja sam se danas vozikao tu u vasoj blizini da sam znao da ste organizovali ovakav skup svratio bih sigurno  ;D

mislim da sam vas prosao dok ste sipali gorivo u ralji,svirao sam vam.

Pa trebao si da staneš i da nam se pridružiš :D

Da znaš da je Neške rekao da si ti negde u blizini,a li niko nije imao tvoj broj telefona da te prepadnemo ;)

A sad čitam vesele doživljaje oko dovoženja Saxijevog novog konjića i zapomaganje Mikulanca da nema krivina po Banatu...druže, moramo da te provedemo ovim putem gde smo juče prošli, mislim da je bilo 3-4 deonice sa po 200 metara pravog puta, sve ostalo lakat krivine, duple krivine, dugačke krivine...a zajedničko im je: sve su bogato posute rizlom ;D

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Jeste krivudavo, ali, voznjica za 10+, predeli bozanstveni, drustvo jos bolje. Provod kakav se samo pozeleti moze. I drugari kakvi se samo pozeleti mogu.

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: šerpa plav, penzionerski

Au, jel to tetka Scuba oprala bemebaru vrelom vodom pa se skupila,  ??? ??? il ja nešto pogrešno tumačim kad videh Lalajka na istom? ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@abby

Ma to je takav ugao snimanja  :D :D :D

optička varka

Hvala domaćinu koji nas je ugostio kao najrođenije. Moram priznati da smo teška srca seli na motor i pošli kući. Em nas je domaćin zadržavao da prespavamo, em se nama nije išlo. Ali obaveze (stvarno više ne mogu da radim, oću u penziju) su nas naterale da se jedva rastanemo i odemo iz pitomine i lepote. Sigurno neću propustiti da makar trubnem čoveku pred kapijom kad budem tuda prolazio preko vikenda. Hvala Neske, baš nam je bilo prijatno u tvom domu. A za ostale, šta reći? Misa-pei ko misa-pei, da nema Ljilje teško ga je svariti  ;D ;D ;D ;D ;D a i gđa. Gordana je bogme stojički izdržala ceo put. Drugi put na motoru (osim skutera) i ubi žena 250 km u cugu.

Za prve informacije o ovom izletu pročitajte Lalajkov putopis Oko Rudnika

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33350.0

Izgleda je ona bila na motoru pre Mladenovca, sa rančićem na leđima ;D Ih bre Viktorija, pa što se ne javi ;)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Sledeći put maši, sviraj, ablenduj, podigni zastavu na jarbol, ispali signalnu raketu... angažuj se malo, bre!  ;D ;D ;D

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Divno smo se proveli, od domacina jedva pobegli u Bg, da bi stigli do Ljilje i Mishe ukoceni ko babe i dede sto i jesmo.

Ako ste vi babe i dede ja sam PERA DETLIC ;D ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja