floyd 495 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja sam dosao do nalepnica slicniom tehnologijom. Ja sam radio samo rezervoar i hteo sam da izgleda koliko je to moguce nalik originalnim. Nalepnice je radio Mito iz Zice-stamparija Kvark , vozi sylver winga. Uradio mi je skoro iste nalepnice kao originalne, samo sto sa tim procesom nije moguce uraditi visebojne nalepnice. Jedino sto fali je linija koja se protezala sa maske, preko rezervoara pa sve do ispod sedista, jer sam nosio kod majstora samo rezervoar pa nije moglo da se uklopi. Nalepnice mi je zalepio farbar koji inace radi motore. Inace izradu nalepnica majstor nije naplatio, kaze: bajkeri smo, vozicemo se. Eto i ovde da mu se zahvalim. Inace se bavi dosta vecim poslovima, pa za ovakve radove i nema bas puno vremena. P.S. Vodi racuna kad budes lepio nalepnice, mogu da ostanu mehurici. Da, hvala ti na savetu...To sa mehurićima je često problem. Jbg, to je filigranski posao, treba ispoštovati kompletnu proceduru lepljenja - od čišćenja površine na koju se lepi do pravilne upotrebe transfer folije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan meni trebaju nalepnice, kontaktirao sam vec neke ljude sa foruma, ali jeb*enom "majstoru" treba 3 meseca da ofarba plastike da bih ja mogao da izmerim dimenzijeali trebaju mi dvobojne, da li da narucujem boje posebno pa da lepim iz delova, ako je vec skupo da se rade dvobojne, ili da lepim nalepnicu preko nalepnice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni trebaju nalepnice, kontaktirao sam vec neke ljude sa foruma, ali jeb*enom "majstoru" treba 3 meseca da ofarba plastike da bih ja mogao da izmerim dimenzijeali trebaju mi dvobojne, da li da narucujem boje posebno pa da lepim iz delova, ako je vec skupo da se rade dvobojne, ili da lepim nalepnicu preko nalepnice??? Najbolje da pozoveš Tinu i pitaš je u vezi toga. Mislim da ti je najjeftinija varijanta da finalnu višebojnu nalepnicu napraviš od više jednobojnih koje ćeš lepiti jednu pored druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti uradio na toj kavi te nalepnice? Daj okaci neku sliku ako jesi. Bas me zanima kako je ispalo.... Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan i još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan i još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tesko bilo zalepiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 16, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo komplikovana sara, samo se malkice naguzvala na uglovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tesko bilo zalepiti? Vrlo komplikovana sara, samo se malkice naguzvala na uglovima! Da, prilično ih je bilo teško zalepiti zbog njihove veličine i zato što su tanke. Treba puuuuno volje i preciznosti, a kada te napusti bar jedno od ta dva onda dobiješ malo nagužvanja u tom jednom uglu. Treba tu pored svega toga i iskustva, a moj majstor do tada to nije radio pa mu opraštam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio kod tine u skorije vreme? posto treba da radim neku nalepnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...tu je Tina i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio kod tine u skorije vreme? posto treba da radim neku nalepnicu Bio sam ja pre 3 dana radio neke nalepnice,radi devojka jos uvek punom parom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja pre 3 dana radio neke nalepnice,radi devojka jos uvek punom parom! Aaa, drago mi je čuti! Za dobre majstore (majstorke , hoću reći) uvek ima posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel tesko bilo zalepiti? Vrlo komplikovana sara, samo se malkice naguzvala na uglovima! Da, prilično ih je bilo teško zalepiti zbog njihove veličine i zato što su tanke. Treba puuuuno volje i preciznosti, a kada te napusti bar jedno od ta dva onda dobiješ malo nagužvanja u tom jednom uglu. Treba tu pored svega toga i iskustva, a moj majstor do tada to nije radio pa mu opraštam. To sve jako lepo ide sa industrijskim fenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio kod tine u skorije vreme? posto treba da radim neku nalepnicu Bio sam ja pre 3 dana radio neke nalepnice,radi devojka jos uvek punom parom! A kako stupiti sa Tinom u kontakt?Ja pokušavam da nađem nalepnice (po mogućstvu) fluoroscentne za kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, evo preciznijeg objašnjenja...Adresa je Svetog Save 16, tržni centar Slavija, u istoj zgradi gde i pozorište Slavija (od Slavije ka Hramu Svetog Save 250m sa desne strane). Radnja nema ime osim ako te ono što čitam na vizit-karti ne potseća na ime: SZFR Marković Danica... Tinin telefon je 064/392-5269[/b]. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko bio kod tine u skorije vreme? posto treba da radim neku nalepnicu Bio sam ja pre 3 dana radio neke nalepnice,radi devojka jos uvek punom parom! ovo je jako lepa vest tako da odoh u ponedeljak da vidim da li mi moze pomoci mada mislim da sigurno moze hvala puno na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio danas kod Tine ali nije bila ona tu vec njen tata koji isto jako dobro zna da radi sve i mogu vam reci da ima dosta nalepnica za sve motore posto su izgleda mnogi radili kod njih, nalepnica koja ide napred na masku je izasla 100din i to tri komada, smesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da se rade replike trkackih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da se rade replike trkackih? a jel si razmisljao da odneses sliku u lokal i pitas da li moze da se uradi posto oni tamo su strucniji ipak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan U jeee ...Izvini sto sam i pitao ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...