VIRGO 440 Napisano April 8 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban relej migavca...meni je bio na KTM u ali su mi rekli da može bilo koji sa dva pina... Na motoru su led sijalice...kinezi...i ovaj je radio bez problema dok ga regler nije spalio svaki savet je dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 593 Napisano April 8 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima preporuku za majstora za elektriku u blizini Novog Sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15529 Napisano April 8 Integrisan, 3307 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, VIRGO je napisao: Potreban relej migavca...meni je bio na KTM u ali su mi rekli da može bilo koji sa dva pina... Moto bike Kać, imaš ih u Žarkovu, tamo sam kupio za Kawu sa 2 pina za led migavce, bio nekih 850 din pre 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7479 Napisano April 8 Ne silazi, 3342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, VelikaBeba je napisao: Da li neko ima preporuku za majstora za elektriku u blizini Novog Sada? Da vidis u Zrenjaninu sa @abarth_maniac ili ti mozda da kontakt nekog kolege. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7462 Napisano April 9 Drug član, 2914 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj, mozda mogu da pomognem. 0600903000 Ranko. Hvala ime! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...