Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup NIS 2009

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova

Two Strokes Nis....to su sigurni

ehej soferi motocikala,eo ja sam sad proveo 3 dana sa two strokes na vrezinu,i mogu reci da je bilo etxra,malo je kisica padala i bilo blata,al ok,jbg ipak je drustvo najbitnije....evo i jedna improvizacija polovine benda Laki i Anastas

;D

http://s690.photobucket.com/albums/vv261/tomos_chopper/?action=view&current=bluz.flv

PROPALI BLUZ O PUZU

sedim pored Nishave,

i pijem rakiju

gledam u Puza,

tek cu idem na robiju,

cu da ga davim

u mutnu NIshavu,

zaboscu ga u vodu

direktno na glavu,

..propali bluz,

gadja sekirom,

u debelo drvo,

al uvek leti,

drska prvo,

smotan je bate,

ko sajla od dzemsa,

ne pomaze tu,

ni Bog ni pesma,

jaoooo

propali Bluzzz,

Nishavski bluzz

...puz daje guuuzzz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 72 postova

Uf ovo je bre sledeci vikend,vec dugo cvekamo ovako dobar provod u Nishu,inace poshto sam iz nisha ,mogu slobodno da kazem da je ovo pored beer festa jedno od najvecih i naposecenijih desavanja u nishu ,tako da maltene svi ljudi jedva cekaju moto sqp ,ove godine je datum pomeren pa su me milion coveka po gradu bombardovala pitanjima shta je bilo sa sqpom da li je otkazan i te stvari,tako da ljudi bice ovo dobar provod i bajkersa zajebanicja i obavezno navratite....

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750

A be Nis da dodjemo i mi WhiteAngels Paracin sas Cupriski Sljam i Krusevljanski Carapanci :-) Ljudi pozdrav nadamo se dolasku  Subotu.

DIme

• U prolazu, 21 postova

Ove godine ne mozemo doci jer se poklapate sa nasim terminom skupa, a dogodine, BOZE ZDRAVLJA.

Vama i vasim gostima zelim lepo vreme i dobru zabavu.

Gnjat, LA MOTO Lazarevac.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

Sve je zaživelo u Nišu pored vrežinskog bazena i Nišave! Zaista je puno ljudi sa motorima kao i posetilaca koji dolaze! Ja zbog obaveza nisam tamo ali ću sutra popodne biti pa ću preneti deo atmosfere ovde iz mog ugla!

Sve pohvale organizatorima na ovako masovnom skupu!  8)

Definitivno bi grad Niš i njegovi čelnici morali da shvate značaj ovakvog skupa za Niš i konačno punom snagom podrže pojedince koji se nesebično žrtvuju i zapostavljaju sve svoje privatne obaveze kako bi organizovali ovakav skup.

Iz ljubavi prema motorima to i uspevaju i želim da ih sve pohvalim i ako nikog od njih ne poznajem a i nisam Nišlija.

Ono što svakako nije zavisilo od njih i na šta su bili nemoćni su rupe na asfaltu, na prilaznom putu, koje noću mogu biti opasne kao i jedna oštra krivina koja je skoro neosvetljena a ko ne zna za nju, noću je "lako može ispraviti". :-\

Nema lepšeg mesta za motoskup, reka, drveće, zelenilo...!

Želim svima dobar provod u Niš-u a oni koji nisu došli ove godine pozivam da ovakav skup, koji zrači pozitivnom energijom, ne propuste! ;)

post-7259-12879036155622_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 261 postova

malopre sam se vratio sa susreta, bilo je odlicno, STRIPTIZ NA NIVOU  :D sve je bilo samo kako se pozeleti moze, osim jednog nesrecnog slucaja, pada sa motorom prilikom tockiranja ali eto desi se :(      skup je extra, organizacija vrh  :)

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

A nema nijednog WC-a!

Sta je bwe na ovom skupu vrh?

Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi.

Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast!

Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju!

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

A nema nijednog WC-a!

Sta je bwe na ovom skupu vrh?

Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi.

Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast!

Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju!

Na ulazu naplatili 400 din. Za to dobijes neku bzvz kapu i 1 (jedan) bon za rucak. Sta da jede suvozac (ili suvozacica) ako nisu iz Nisha kao ja?

Meni ovo sve ne smeta toliko ali ovo nije ono sto je najavljeno a jos manje "dobra" ili "vrh" organizacija.

Videcemo danas kako ce proci defile.

• Svakom po zasluzi, 12457 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Jeste da je defile, ali brate od svih učesnika možda trojica sa kacigom???

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys

Jeste da je defile, ali brate od svih učesnika možda trojica sa kacigom???

Pa Nis je poznat po tome da niko ne nosi kacigu, ja sam isao 5-6 puta motorom imam tamo tetku i familiju i mislim da sam ja bio jedini sa kacigom. Cak su me i milicajci cudno gledali. Verovatno, "kaciga je za seljake"?

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Kome je mnogo 400din da dobije ulaznicu za 3 dana, kompletan sou i muzicki program, 1 rucak i majicu ili kacket, on nije morao ni da udje motorom. Upad pesaka je bio za DZ a motor je mogao da se parkira i ispred. Sto se WC-a tice sta vam, u prirodi je mnogo lepse. A na vrezinskim bazenima je ima i na pretek.

Inace moj utisak je da nikad nije bilo vise motora i pozitivnije atmosfere. Svaka cast na organizaciji.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja