sine 12 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zimsko vreme pa sam imao slobodnog vremena,narucio pun oklop preko ebaya,pravio slajdere,malo prepadjivao nemacki poliester,posto se bas i ne gadja sve sraf na sraf farbao...i ovo je ucinak...mislim da sam zadovoljan ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, ide tebi ovo! Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepo..Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nego pazi ti da ti se ne urusi ona polica u pozadini na motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 7, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego pazi ti da ti se ne urusi ona polica u pozadini na motor.. ..ona kamara dinama i anlasera ;D Lijep SV, moj nesudjeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma sta tu ima 30ak alnasera,ne bi mu bilo nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Mart 7, 2009 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Opasna sprava sine.S' ovime na kraj sveta i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Mart 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep,bas sam se odusevio...i boja i oklop,sve 5... samo mi ovaj auspuh bode oci,bas ga ne volim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala,hvala,trudio sam se ;D a auspuh bode oci i cepa usi :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, nego koju si ono gumu razvuk'o pozadi? Mislim na širinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Extra odradjeno jos kad bi mu bakarisao alspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I treba da budes zadovoljan svaka cast.Moram da kazem da se meni taj motor ne dopada bas iz razloga sto nema ono sto si mu ti dodao.Ovako izgleda mnogo,mnogo bolje (bar sto se mene tice). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan WoW, zaista lepo izgleda! to je tacno ono sto je fabrika zaboravila da stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan extra , jedino mi se chini da su te zeznuli za nijansu boje ;D a auspuh samo da je malo napred tj da je kraca cevka bar za 10cm ... a i legla bi mu karbon navlaka josh narandzasti karbon hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Guma je fabricke dimenzije160,za boju ti se cini :o a sad ga i ti pretera skrati cev,karbon...nije bre on za izlozbu vec za voznju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa samo kazem , ja patim da bude meni lepo , tako sam sebe zeznuo jedno ofarbao motor jer mi se nije svidela boja pa sam mora da spushtam cenu svi bili ubedjeni da je padano a nije ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I treba da budes zadovoljan svaka cast.Moram da kazem da se meni taj motor ne dopada bas iz razloga sto nema ono sto si mu ti dodao.Ovako izgleda mnogo,mnogo bolje (bar sto se mene tice). I meni isto, prazno izgleda za glomaznu prednju masku...Ovako je savrsen !!! Super je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno extra izgleda... Koliko te izasao oklop ako nije tajna posto znam da si dosta dugo trazio ralicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Mart 13, 2009 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda. Nego, posto jedan alternator sa gomile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 15, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrh Sine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nestade post o tome kako oklop iz Nemacke nije pasovao sraf na sraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I treba da budes zadovoljan svaka cast.Moram da kazem da se meni taj motor ne dopada bas iz razloga sto nema ono sto si mu ti dodao.Ovako izgleda mnogo,mnogo bolje (bar sto se mene tice). I meni isto, prazno izgleda za glomaznu prednju masku...Ovako je savrsen !!! Super je ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...