cr4zyzola 860 Napisano Octobar 16, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima spoj istoka i zapada kroz presijavanje zadnjeg kocionog diska aaxaxaxaxaxaxa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Octobar 16, 2021 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina propustio da kupim takav komad u odlicnom stanju, ali doci ce kad-tad kod mene. Nisam hteo da izvadim jos 100-200e, a prodavac nij hteo da spusti bar jos 50 da me okurazi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Није мој, али је дефинитивно уметничка. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Octobar 20, 2021 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan moji mezimci 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17028 Napisano Octobar 25, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan jesen u mom sokaku... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Octobar 25, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan jedna od Juče 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Octobar 27, 2021 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Opet moja pozerka... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Novembar 5, 2021 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Novembar 28, 2021 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Novembar 28, 2021 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17028 Napisano Novembar 29, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BaneVuk58 je napisao: A Dukati? Otišao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Novembar 29, 2021 (promenjeno) Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Otišao.......jedini motor kod koga se raduješ dva puta........kad ga kupiš i kad ga prodaš Promenio Novembar 29, 2021 član BaneVuk58 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17028 Napisano Novembar 29, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BaneVuk58 je napisao: Otišao.......jedini motor kod koga se raduješ dva puta........kad ga kupiš i kad ga prodaš isto ko sa Alfom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis kao sa vecinom italijana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15622 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5551 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1981 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear prelepa slika! Ali moraću da dodam nešto što u zadnje vreme primećujem, iako me niko ne pita : ova poslednja verzija potpisa (ili kako se već zove ovaj logo u uglu) baš dosta upada u oči. Ranije verzije su mi nekako bile lepše - tu je, a ne primećuje se na prvu, ne remeti fotografiju. Pozdrav i svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17383 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 8327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, yogibear je napisao: Ala ti je ružan motor!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Vampa je napisao: Mislis kao sa vecinom italijana Tvoj beneli bivši -> potvrđuje pravilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS a imao sam lep dan a sada sam (ebomebeneliikadagakupiistamijetotrebalo) I neka je i bio jer da nije bilo njega ne bih upoznao ovoliko dobrih ljudi Promenio Novembar 30, 2021 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @VampaToliko ljudi vozi benelišu i nema problema, splet nesrećnih okolnosti, al sad je sve leglo kako treba sa varom, samo napred p.s. Izvini, nije bila namera da te iznerviram i stanem na žulj, samo pošalica Promenio Novembar 30, 2021 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetSUvek za salu salim se i ja,tako i da prihvatam na moj racun kada smo kod umetnickih fotografija evo jedna "Bice umetnost ovo sklopiti" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15622 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, severian je napisao: Ala ti je ružan motor!! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15622 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 29.11.2021. at 22:24, antir3ality je napisao: @yogibear prelepa slika! Ali moraću da dodam nešto što u zadnje vreme primećujem, iako me niko ne pita : ova poslednja verzija potpisa (ili kako se već zove ovaj logo u uglu) baš dosta upada u oči. Ranije verzije su mi nekako bile lepše - tu je, a ne primećuje se na prvu, ne remeti fotografiju. Pozdrav i svako dobro! Hvala! Znam, svaki logo u principu "smeta" na fotografiji, meni bar. Ranije sam se potpisivao imenom i prezimenom, što jeste bilo diskretnije, ali sam u zavisnosti od pozadine često morao da menjam boju slova. Ovako, kada otvorim fotografiju da bih je smanjio (jer je prevelika u originalu), sa jednim klikom ubacim odabrani logo koji uopšte ne zavisi od pozadine. Osim toga, većina članova se loguje i učestvuje na forumu putem mobilnog telefona. Koliko god da je ekran telefona veliki, fotografije na njemu su ipak premale, a logo se skoro i ne primećuje u ćošku. Na monitoru je to već druga priča. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 895 Napisano Decembar 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Vampa je napisao: @nafetSUvek za salu salim se i ja,tako i da prihvatam na moj racun kada smo kod umetnickih fotografija evo jedna "Bice umetnost ovo sklopiti" Hvala za ideju naziva fotografije. Evo...umetnost zamene žarulje/ sijalice kod Versysa 1000 2012. Promenio Decembar 1, 2021 član Tedybear 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...