Due 15894 Napisano April 28, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Bgd, čestitam za motor! Zastali smo još kod polaganja. Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dobio je maglenke. Lepo, drago mi je da te lepo služi. Da, stavio sam mu maglenke, odlicne su. Vozamo se, servis odradjen komplet, plocice i sad cekamo lepo vreme, mada presao sam ove sezone vec oko 1000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano April 29, 2019 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan [mention=41075]Dejan Bgd[/mention], čestitam za motor! Zastali smo još kod polaganja. Odlično!Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da progreje malo sunca danas i bude prijatno za voznju, niti hladno niti vruce, taman kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 14, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 16, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Opa! Konačno malo UMETNIČKE fotografije! Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se vise i vise svidja sta si napravio sa farbanjem. Nemoj jos da ga prodajes, prvo da sredis ralicu i izduvne grane i onda je top. PS: Jel su mu oba auspuha jednaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan jesu, identican model Arrowa, ali su oba desna...tako je kupljen, mada posedujem i fabricke...muku mucim da od stotinak fotki koje mi je drugar fotograf dao okacim svega par...jako mi se svidja kako je sve ispalo...sem ralice, koju sam kupio davnih dana, i nemam pojma zasto je nisam u medjuvremenu farbao...jos sve ostalo na motoru mat, ona sjajna... stvarno ne znam sta mi je ciniti oko prodaje, zadnjih par dana sam se malo vise vozao, ponovo mi ushao pod kozu...bas sam se nauzivao...ali i dalje ostaje taj problem sto nema naslon za suvozaca, makar sissy bar ako ne kofer...sto je opet resivo posetom npr Sebi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano Jul 8, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kawa u sumrak... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2528 Napisano Jul 16, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Moja foto-manipulacija, ne tako detaljno odradjena, ali bitna je poenta 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Bez efekata i filtera .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jul 16, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi Gde je ovo slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Biker-Boy said: @Vargapi Gde je ovo slikano? Prva ispred moje kuce Druga ispred Poganovskog manastira u Poganovu ( https://maps.app.goo.gl/gS4TEDeXV1NRiCeG9 ) Treca Zavojsko jezero pored Pirota ispod Stare Planine ( https://maps.app.goo.gl/hDZJNY2NZSpeK5jLA ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jul 19, 2019 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Danas je kod Kumova u Srpskoj Crnji suret.Ni ove godine nažalost, nisam mogao uskladiti godišnji .Iz tog razloga, ide jedna crno bela kao odraz moje nostalgije za najboljim domaćinima u moto svetu, a i šire.Živeli Kumovi i svima lep provod ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jul 22, 2019 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @icecool, kolega, sugerišem da otvoriš namensku temu za fotomanipulacije, ako su ti toliko interesantne. Evo i moja deca su trenutno u toj fazi (8 i 10 godina), s obzirom da su otkrila te aplikacije za selektovanje određenog objekta i uvoz u druge foto pozadine. Ovo je ipak tema "umetničke fotografije...". Kolegi koji kači snepšotove bez "efekata i filtera" je još lakše jer već postoji tema "slike naših ljubimaca" (ili tako nešto, uz dobronamernu primedbu da je potrebno mnogo znanja, pa i opreme, za umetničku fotografiju bez Photoshop-a i sličnog softvera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kida brat sa slikama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Jul 23, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ove mogu nazvati umetnickim...meni sluzile za oglas Ili mozda ova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 23, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ova poslednja u oblacima ti je definitivno umetnička i nesvakidašnja pa čime god da je slikano. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Jul 23, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Singularitet je napisao: @icecool, kolega, sugerišem da otvoriš namensku temu za fotomanipulacije, ako su ti toliko interesantne. Evo i moja deca su trenutno u toj fazi (8 i 10 godina), s obzirom da su otkrila te aplikacije za selektovanje određenog objekta i uvoz u druge foto pozadine. Ovo je ipak tema "umetničke fotografije...". To sto vi ne razumete apstraktni ekspresionizam koji blago koketira sa nadrealizmom kolega Vas je problem! Postaviti sebe u centar kultnih istorijskih i kulturnih dogadjaja a posmatrano kroz prizmu realnosti i tako rasclanjeno na osnovne boje meni ima savrsen kontekst! A ako sagledamo i sa druge strane, te psihoanaliziramo mesta gde je covek sebe postavio i licnosti medju kojima motocikl vozi primecujemo visoko samokotiranje koje je obicno u disproporciji sa realnim, tako da dubokom analizom fiktivnog i stvarnog, filtrirano logikom sa sigurnoscu mogu tvrditi da kolega na mesecu bio nije! Vi kako "ocete 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...