Jump to content

Moto Zajednica

Dejan88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    405
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dejan88

  • Rođendan 05.09.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Ex GSX-750R

Poslednji posetioci profila

1780 profile views

Dejan88's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

2,4k

Reputacija u zajednici

  1. Dejan88

    Каћ

    Oni momci sto su pali sa BMW-a ako se ne varam, nisu iz Kaca. Mnogo firmi oko Kaca, mnogo saobracaja, kamiona, svega. Nepaznje, zurbe, bezobrazluka, kad se sve pomesa dobije se to.
  2. Dejan88

    Каћ

    Poznavao sam decka, povrsno. Iz komsiluka dobrog drugara. Ukratko, pijana devojka izlazila u rikverc ispred prodavnice, on velikom brzinom doleteo direkt u auto. Imao padova iza sebe poprilcno. Pokoj mu dusi!
  3. Uglavnom ovi sto prodaju polovne delove, nece da raspare sedista. Pokusaj da trazis oba u kompletu. Znam da je skuplje i da ti ne treba, ali mozda lakse nadjes.
  4. I ovde da pohvalim Aleksandru za radove, nalepnica vrh uradjena za unutrasnju stranu stakla. Htedoh mali detalj za mog mezimca Inace jedna jedina nalepnica je ova na autu. Cak ni okvir za tablice nemam, jer je lepljena dvoslojnom trakom. Ali mi se ovo bas svidja.
  5. Kod terexa racunaj uvek broj 1+ zbog samog materijala goretex-a. Bar u mom slucaju je tako. Nosim ih zadnih 7-8 god. Ja zadovoljan. Duboki model uvek uzimam. Dobre su za motor, em crne, em ne ostaje trag od salterice.
  6. 1.pad 13 god.letnji raspust, kum i ja na mom Tomos BT-u, noc vozamo se lagano. Idemo ulicom u kojoj smo mi na prvenstvu prolaza. Vidim u oba dele sporedne ulice traktor i kombajn, ne sluteci da se slepaju, nema nikog da upozori nas, svetlo na Tomosu smrljavo, tako reci nikakvo. Prekid filma i budjenje kako me neko nosi do cesme da sperem krv. Mi smo na toj glavnoj ulici naleteli na sajlu debelu kojom su se oni slepali, dobro nam glave nije odsekla. Mladi, ne znamo, da smo mogli zvati policiju i jebati im majku majcinu, sedamo na motor i kuci. Kum nista, meni i dan danas oziljak na desnoj cevanici usivanje 5 savova. 2.pad Suzuki RG 125 gamma. Mart mesec, hladan asfalt, ja zelen 16god.i motor od 30 i kusur konja. Krivina, druga brzina, cvaja na 8000 o/min, povlaci i pljas ja dole klizanje samo. Mali oziljak na ledjima, nista strasno. Motor oguljen momacki. Posle sam imao par skutera 50 i 125, Freewind 650. Nesto kratko Strom 650 i GSX750R K1, hvala Bogu nikad nista. Mada nisam ni prelazio neku bas, bas veliku km. 3000-4000km godisnje, ni ne racunam u nesto vauu.
  7. Hahahaha nasmeja me slatko kolega. Stvarno nije to razlog. Jeste da se bavim mehanikom, ali ne radim putnicki program. Jednostavno me ne rade...volim old school motore, automobile...ne vidim bas nikakvu draz u struji.
  8. Slike vrh. Tako se slika motor!
  9. Bio na eko i lukoil-u. Hvala u svakom slucaju. Nisam imao vise vremana da trazim.
  10. I to sto kazes, mada sam ga za prvu pomoc zalepio dvoslojnom trakom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja