Alekre 18086 Napisano juče u 16:17 Integrisan, 8812 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se ne vratila sotona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mlitav govor Ursule veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10828 Napisano pre 22 sati Drug član, 2083 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Šta očekivati drugačije od eksponenta evropske verzije"naprednjaka" nego 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10828 Napisano pre 21 sati Drug član, 2083 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan 15 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3750 Napisano pre 20 sati Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svaka joj je kao Njegoševa, izula me iz opanaka, a i malo ovlažio očni semering. Svaka joj čast pravo u centar . Tupi se ovde na 15 strana ja bih ovo, ja bih ono...Koga bre boli uvo šta bi ko i šta mislite da je trebalo ili treba da se uradi. Imali smo 25 godina da uradimo to što smo mislili, nismo uradili ništa. Ova deca barem rade nešto i to jako i veliko uz puno žrtve i pomozimo im koliko možemo. Ne savetima i tupljenjem, jer da smo mi znali nešto ove teme ne bi ni postojale, nego konkretno jer vremena je malo. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 660 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, max80 je napisao: Tupi se ovde na 15 strana ja bih ovo, ja bih ono...Koga bre boli uvo šta bi ko i šta mislite da je trebalo ili treba da se uradi. Imali smo 25 godina da uradimo to što smo mislili, nismo uradili ništa. Ova deca barem rade nešto i to jako i veliko uz puno žrtve i pomozimo im koliko možemo. Ne savetima i tupljenjem, jer da smo mi znali nešto ove teme ne bi ni postojale, nego konkretno jer vremena je malo. Samo podrska i nista drugo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23666 Napisano pre 7 sati Integrisan, 9168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuh... kakvo fantastično dete!!! Bravo Minja! Respekt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Borko Stefanović, Jelena Milošević, Vladimir Vrsajkov i Goran Petrović iz SSP povukli svoja imena sa liste „Evropska Srbija“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23666 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podela u SSP je ogromna, tj mnogo je veće od spiska imena. Koliko vidim, predsednici gradskih odbora Beograd, Novi Sad i Niš (svo troje!), plus zamenik predsednika stranke i podpredsednik stranke izuzeli su se sa liste i podržali studente. Ovo je bukvalno podela na najmanje pola... Teška je odluka da (neka) stranka odustane, jer praktično svi koji odustanu (osim možda DS i ZLF, da ne obrazlažem sad zašto) neće preživeti... Jednostavno neće. Ali, ovo je istorijski trenutak. Koliko god teška odluka, jedino je ispravna u ovom trenutku (iako razumem osećaj nepravde kod pojedinih). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25322 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8248 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srdanović juče prvi put pretekao Vučića na Polimarketu: Veliki skok „klađenja“ na izbore u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5931 Napisano pre 4 sati Drug član, 1995 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ds još postoji? Evo i bivši predsednik im je na listi kod Vučića. I realno skoro sve glavešine iz Botinog doba. Ne mogu više da pohvatam ko i gde su sve žuti lopovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23666 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...