zaludan 13336 Napisano pre 1 sat 4_tocka_i_karoserija, 2487 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam stigao u Crnu Goru, doduše, samo nekoh 70-tak km od granice, pa nisam imao ličnih iskustava, ali... Novi zakon o saobraćaju je stupio na snagu u petak, kazne su dosta strožije, a kontrole sve češće. Za 48 sati je uhapšeno 46 vozača - 26 pijanih, 8 drogiranih, 14 zbog "čisto saobraćajnih" prekršaja. Ja ne znam koliki je životni vek dronova koje su kupili, ali ako nije podugačak, brzo će bez njih da ostanu ako nastave ovako - non-stop negde snimaju. Takođe, kažu da je sve teže, takoreći nemoguće "dogovoriti" se sa policijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16338 Napisano pre 1 sat Integrisan, 3370 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Batalićemo mi motore i kola za putovanja. Vratićemo se na autobus i voz, kao nekad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12315 Napisano pre 41 minuta Hronični Motociklopata, 7988 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom vozim normalno pa se i ne sekiram mnogo za ove stvari, a oni što voze ko muva bez glave, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 612 Napisano pre 24 minuta Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu cimali za obilazenje kolona na magistrali, motor postaje neupotrebljiv tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7426 Napisano pre 24 minuta (promenjeno) Ne silazi, 5329 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A to su akcije i kampanje, koje dođu i prođu, al Crna Gora ima godišnju smrtnost u saobraćaju od 11-12 duša na 100.000 stanovnika, što je otprilike ubedljivo najgore u Evropi. U Srbiji je malo bolje, al što i nije baš za neku utehu. Nešto mora da se uradi, ozbiljno! Promenio pre 18 minuta član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16338 Napisano pre 1 minut Integrisan, 3370 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pinklama (@gotopinklama) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 7,865 likes, 283 comments - gotopinklama on August 9, 2026: "Softair gegen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...