Biker Q 1727 Napisano Četvrtak u 06:09 Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo u proverenom stanju, poznatom stanju i najkasnije do 01.08. Sto bi se reklo jedna blic proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5172 Napisano Četvrtak u 06:12 Drug član, 3151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Biker Q je napisao: Samo u proverenom stanju, poznatom stanju i najkasnije do 01.08. Sto bi se reklo jedna blic proba. @Tumbe ti još prodaješ svoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6103 Napisano Četvrtak u 23:05 Drug član, 556 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne prodajem. A i kolega traži 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1727 Napisano Petak u 05:07 Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem moj, ali pokusacu jos nekoliko dana da sacekam mozda se javi neko sa proverenim RTom, je sto oko box masine nista bas ne znam. Bukvalno da odem da gledam ne znam sta treba da se cuje iz masine a sta ne, ma skoro da princip rada ne znam. Ali to je motor koji mi se oduvek svidja vizuelno i smeo bih da kupim samo ovde ili po preporuci odavde. Ne polazem mnogo nade da ce se nesto i realizovati ali da pokusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 879 Napisano pre 19 sati Drug član, 701 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Negde je @đunta pisao sta treba da se gleda kod tih modela. A možda i ima neki da ti preporuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Serija R1100 je nestala, RTa nije nikad ni nešto bilo. Poslednji sam sanirao nekako pre jedno dve godine, bio je u prilično haotičnom stanju, radili ga "sam svoj majstori" i došao ceh na naplatu. Skoro je uzeo jedan moj, koji ima R1200GSA uzeo R1100 GS u realativno dobrom stanju za finu cenu. R1150 ih je bilo više i GSa i RTa i njih ima da se nađu. Ja ih već neki period praktično ne održavam, nije isplativo i vlasnike upućujem na diy i dam neki savet ako treba, tako da nisam od pomoći u pronalasku, samo mogu da poželim sreću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17711 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8714 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Momirov pazario R1100GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1727 Napisano pre 16 sati Drug član, 1756 postova Prijavi odgovor kao problematičan A misljenje oko r850r, tako nesto, nisam ga video uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Alekre je napisao: Da nije Momirov pazario R1100GS? Ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Biker Q je napisao: A misljenje oko r850r, tako nesto, nisam ga video uzivo? Isti andrak, ee, njega sam skoro radio, haš malo prešao, dugogodišnji vlasnik, al zapušten, opšti mehaničar ga održavao, a svaki BMW je na neku svoju ruku specifičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17711 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8714 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, đunta said: Ne. Loše sam formulisao pitanje. Bolje reći da li misliš na Momirova. Pazario je R1100GS od jednog momka iz Smedereva sveže uvežen iz CH. Na slikama je bio kao čaša bukvalno. Oduševio sam se stanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne pitam ja mnogo kad je kupoprodaja u pitanju, mislim da je sa oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 879 Napisano pre 16 sati Drug član, 701 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Meni 1100 bio zannimljiv, nego nikako da se odlucim, valjda cekam da ostarimo jos malo i on i ja 1150 bese ima neke glupe probleme? za 1200 inemam para Mada mozda bih pre k1200rs, nekako nisam fan boksera, ne volim da mi strci nesto dole, zato ni redna 4 ne volim, iako ubedljivo najbolji zvik imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, lični izbor je prevashodan. Zašto policija širom sveta voza boksere, noge vozača su zaštićene i retko kad se desi povreda čak i pri običnom padu. Svaki motor bi trebalo da ima zaštitne rol barove i kad se oni metu, preko širine kolena, linijsko motor bude često širi nego bokser. Naravno, može i bez kreša, ali su onda kolena opet tu negde na širini boksera i bez ikakve zaštite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 879 Napisano pre 3 sati Drug član, 701 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem, nije mi na palo na pamet to, a totalno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4833 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6971 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da, ne vidi to skoro niko. Merili smo jednom staru Afriku i GSa, kormani istog raspona a kolena ko cilindri na bokseru, možda ukupno 2cm uže. Al dobro, neko ne voli ni zvuk boksera, pored "dve sise", tako smo zvali ko klinci BMW, a sad ga i radim i obožavam, a izgleda i mnogi koji nisu mogli očima da ga vide a kamoli nešto više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...