miki 4881 Napisano juče u 12:39 Drug član, 1233 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bojan_87 je napisao: A opet u našoj zemlji, sve je moguće obezbediti parama ... Lokaciju na kojoj je bio "fest", binu, policijsku podršku.......prvo odakle nekome tolike pare, jer ovde ne pričamo o par desetina hiljada evra, ovo je 500k+, a drugo da li bi npr. ti dao i da ih imaš. Ja, eto, ne bih. Uzeo bih svoju ekipu i odveo ih na Maldive, Havaje, IoM trku, na *ebeni Mjesec, a ne da mi se tamo neki polupismeni krkani koje nikad u životu nisam vidio, prežderavaju voletinom i ladnim pivom o mom trošku. Ako hoda kao patka, kvače kao patka i izgleda kao patka- male su šanse da u pitanju leopard. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 766 Napisano juče u 12:51 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @mikija sam mislio 200k,moguce da je i vise.da imam te pare ne bih ih bacio u vetar,pre bih dao nekome da mu budu korisne,ne aigurno ovako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 947 Napisano juče u 12:58 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Lokaciju na kojoj je bio "fest", binu, policijsku podršku.......prvo odakle nekome tolike pare, jer ovde ne pričamo o par desetina hiljada evra, ovo je 500k+, a drugo da li bi npr. ti dao i da ih imaš. Ja, eto, ne bih. Uzeo bih svoju ekipu i odveo ih na Maldive, Havaje, IoM trku, na *ebeni Mjesec, a ne da mi se tamo neki polupismeni krkani koje nikad u životu nisam vidio, prežderavaju voletinom i ladnim pivom o mom trošku. Ako hoda kao patka, kvače kao patka i izgleda kao patka- male su šanse da u pitanju leopard.Ne bih dao ni 500e. Ali nisam ja merodavan.Sa druge strane svojevremeno sam dao 10k evra na akvarijum koji sam prodao za 2k. Da li je to logično? Nije. Meni su te pare ogromne, a ipak sam ih dao...Da se razumemo, sve te stvari koje ste do sada naveli i koje se vide na mrežama definitivno izazivaju nepoverenje kod mene. Opet kažem, nije mi palo na pamet da odem, ali ne zato što sam siguran u bilo šta, nego za svaki slučaj. Odbijam da nekoga etiketiram ako nisam siguran da su sa one strane zavese.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17489 Napisano juče u 13:02 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivo kao kilometraža na cajgeru u ŠA. 1 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 947 Napisano juče u 13:06 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivo kao kilometraža na cajgeru u ŠA.Baba vozila po paradajz, tezga bila ispred garaže.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2137 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Drug član, 1152 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mene iznenadio Rock Ko Fol bend, ponekad ih slusam, dobro zvuce, pa im poslao poruku. Odgovorili da su znali samo da je motorijada, preko coveka za koga dugo rade - i da su se bas razocarali kada su videli ono sve tamo. Promenio pre 18 sati član Blackened 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 163 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan Jbt nekima lakse uterati u dupe nego u glavu, to je kao onaj sto ima najbeskorisniji posao -" ugradjuje migavce u BMW"-... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2263 Napisano pre 16 sati Drug član, 643 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 7. 2026. at 17:51, GR 46 je napisao: Ima i nastavak intervjua od ljute NErobusne NEmuškaračne devojčice .. Odnosi se na mušku populaciju motorista ... kaže da može da vam parira i još ponešto ali Nekima nam moze da parira...definitivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12993 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2226 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ništa protiv onih koji su bili, lična stvar.. Samo MOLIM VAS, nemojte da pricate kako nema obeležja vlasti. Hocete da znate zašto nema? Zato sto je ispao fijasko.. Da je bilo masovno, videli bi kako bi osvanuli u promotivnom spotu i kako bi neko izasao da se zahvaljuje nenadležnom mentalaću... Nismo deca. 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3170 Napisano pre 8 sati Drug član, 539 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je festival samo diverzija za kampanju po Srbiji koja se uveliko odvija. Dok mi pričamo o festivalu oni nesmetano obizale pola Srbije, sela, mesne zajednice, udruženja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17690 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8707 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu jer imaju infrastrukturu stranke, pare i ljude. Što sam ja i pričao davno pa ste me napadali. Teško se dobijaju izbori bez toga. To što ovde ima mislećih ljudi je jedan manji deo stanovišta ali imaš gomilu ljudi koji će da daju glas za kačket, upaljač a još više za asfaltiranu ulicu u 21. veku. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3170 Napisano pre 7 sati Drug član, 539 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se spavači probude (među njima sam i ja) i džabe im i infrastruktura i sve... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12993 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2226 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni su u svom zenitu imali polovinu od polovine izašlih, sa svim bonusima , preminuli, Dodikovi (namerno ovako, jer se zemljaci s one strane Drine uvrede, pa je valjda ovako korektno, da se bliže odrede oni koji rade ono što rade), ucenjeni, plaćeni.. Sada znaju da od toga nema ništa, plus što su probuđeni apstinenti.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2137 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1152 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bez kradje da, nemaju sanse. Ali tesko je kroz sistem ih pobediti, kada je njihov. Jako nezgodno. Kradja je toliko daleko otisla da skoro mogu samo da kazu rezultat da ni ne broje glasove, i nema ko da to ispravi/kazni. pogledajte ove lokalne izbore, policija ubaci u sistem ljude koji tu ne zive, i dodje par hiljada ljudi ko zna odakle i glasa. Znaci mogu bilo sta da menjaju u birackom spisku, sve podatke gradjanja u mupu itd... malo je previse, ne znam kako se ovo moze zavrsiti na normalan nacin. Promenio pre 7 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9495 Napisano pre 5 sati -, 1965 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne moze, ne znam sto ljudi ne prihvataju tu cinjenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8344 Napisano pre 1 sat Pana, 792 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ser je napisao: Pa ne moze, ne znam sto ljudi ne prihvataju tu cinjenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24592 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7940 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Alekre said: Mogu jer imaju infrastrukturu stranke, pare i ljude. Što sam ja i pričao davno pa ste me napadali. Teško se dobijaju izbori bez toga. To što ovde ima mislećih ljudi je jedan manji deo stanovišta ali imaš gomilu ljudi koji će da daju glas za kačket, upaljač a još više za asfaltiranu ulicu u 21. veku. Pa onda nije Srbija bolje ni zasluzila ako se proda za kacket i upaljac. To je onda taman kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24592 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7940 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se nekoj novoj SEKI kao 2008? Mozda to moze pokrenuti ljude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 673 Napisano pre 11 minuta Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Pa onda nije Srbija bolje ni zasluzila ako se proda za kacket i upaljac. To je onda taman kako treba. Srbiju ne čini polovina od polovine izašlih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...