Jump to content

Moto Zajednica

Beograd Moto Fest

Recommended Posts

• Drug član, 1233 postova
  • Motocikl: -
Pre 5 sati, Bojan_87 je napisao:

A opet u našoj zemlji, sve je moguće obezbediti parama ...

Lokaciju na kojoj je bio "fest", binu, policijsku podršku.......prvo odakle nekome tolike pare, jer ovde ne pričamo o par desetina hiljada evra, ovo je 500k+, a drugo da li bi npr. ti dao i da ih imaš. Ja, eto, ne bih. Uzeo bih svoju ekipu i odveo ih na Maldive, Havaje, IoM trku, na *ebeni Mjesec, a ne da mi se tamo neki polupismeni krkani koje nikad u životu nisam vidio, prežderavaju voletinom i ladnim pivom o mom trošku.

Ako hoda kao patka, kvače kao patka i izgleda kao patka- male su šanse da u pitanju leopard.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 264 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS
Lokaciju na kojoj je bio "fest", binu, policijsku podršku.......prvo odakle nekome tolike pare, jer ovde ne pričamo o par desetina hiljada evra, ovo je 500k+, a drugo da li bi npr. ti dao i da ih imaš. Ja, eto, ne bih. Uzeo bih svoju ekipu i odveo ih na Maldive, Havaje, IoM trku, na *ebeni Mjesec, a ne da mi se tamo neki polupismeni krkani koje nikad u životu nisam vidio, prežderavaju voletinom i ladnim pivom o mom trošku.
Ako hoda kao patka, kvače kao patka i izgleda kao patka- male su šanse da u pitanju leopard.

Ne bih dao ni 500e. Ali nisam ja merodavan.
Sa druge strane svojevremeno sam dao 10k evra na akvarijum koji sam prodao za 2k. Da li je to logično? Nije. Meni su te pare ogromne, a ipak sam ih dao...

Da se razumemo, sve te stvari koje ste do sada naveli i koje se vide na mrežama definitivno izazivaju nepoverenje kod mene. Opet kažem, nije mi palo na pamet da odem, ali ne zato što sam siguran u bilo šta, nego za svaki slučaj. Odbijam da nekoga etiketiram ako nisam siguran da su sa one strane zavese.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 264 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS
Sumnjivo kao kilometraža na cajgeru u ŠA.

Baba vozila po paradajz, tezga bila ispred garaže.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Haha 4

• Drug član, 1152 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Mene iznenadio Rock Ko Fol bend, ponekad ih slusam, dobro zvuce, pa im poslao poruku.
Odgovorili da su znali samo da je motorijada, preko coveka za koga dugo rade - i da su se bas razocarali kada su videli ono sve tamo. 

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 5
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04,

Jbt nekima lakse uterati u dupe nego u glavu, to je kao onaj sto ima najbeskorisniji posao -" ugradjuje migavce u BMW"-...

• Drug član, 643 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
On 22. 7. 2026. at 17:51, GR 46 je napisao:

Ima i nastavak intervjua od ljute NErobusne NEmuškaračne devojčice ..

Odnosi se na mušku populaciju motorista ... kaže da može da vam parira i još ponešto 😂😂😂 ali 

IMG_20260722_174754.thumb.jpg.1df4b035bac9ec7b2acce9d96ea38bdf.jpg

Nekima nam moze da parira...definitivno😳😁

• Haha 1

• Ne silazi, 2226 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Nemam ništa protiv onih koji su  bili, lična stvar.. 

Samo MOLIM VAS, nemojte da pricate kako nema obeležja vlasti. Hocete da znate zašto nema?

Zato sto je ispao fijasko.. Da je bilo masovno, videli bi kako bi osvanuli u promotivnom spotu i kako bi neko izasao da se zahvaljuje nenadležnom mentalaću... Nismo deca.

• Sviđa mi se 12
  • Podržavam 3

• Drug član, 539 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Mislim da je festival samo diverzija za kampanju po Srbiji koja se uveliko odvija.

Dok mi pričamo o festivalu oni nesmetano obizale pola Srbije, sela, mesne zajednice, udruženja...

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 8707 postova
  • Motocikl: TDM 900

Mogu jer imaju infrastrukturu stranke, pare i ljude. Što sam ja i pričao davno pa ste me napadali. Teško se dobijaju izbori bez toga. To što ovde ima mislećih ljudi je jedan manji deo stanovišta ali imaš gomilu ljudi koji će da daju glas za kačket, upaljač a još više za asfaltiranu ulicu u 21. veku.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 2226 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Ma oni su u svom zenitu imali polovinu od polovine izašlih, sa svim bonusima , preminuli, Dodikovi (namerno ovako, jer se zemljaci s one strane Drine uvrede, pa je valjda ovako korektno, da se bliže odrede oni koji rade ono što rade), ucenjeni, plaćeni.. Sada znaju da od toga nema ništa, plus što su probuđeni apstinenti..

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1152 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Bez kradje da, nemaju sanse. Ali tesko je kroz sistem ih pobediti, kada je njihov. Jako nezgodno. Kradja je toliko daleko otisla da skoro mogu samo da kazu rezultat da ni ne broje glasove, i nema ko da to ispravi/kazni.

pogledajte ove lokalne izbore, policija ubaci u sistem ljude koji tu ne zive, i dodje par hiljada ljudi ko zna odakle i glasa. Znaci mogu bilo sta da menjaju u birackom spisku, sve podatke gradjanja u mupu itd... malo je previse, ne znam kako se ovo moze zavrsiti na normalan nacin.

Promenio član Blackened
  • Podržavam 1

• Integrisan, 7940 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
6 hours ago, Alekre said:

Mogu jer imaju infrastrukturu stranke, pare i ljude. Što sam ja i pričao davno pa ste me napadali. Teško se dobijaju izbori bez toga. To što ovde ima mislećih ljudi je jedan manji deo stanovišta ali imaš gomilu ljudi koji će da daju glas za kačket, upaljač a još više za asfaltiranu ulicu u 21. veku.

Pa onda nije Srbija bolje ni zasluzila ako se proda za kacket i upaljac. To je onda taman kako treba.

• Zainteresovan, 710 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175
1 hour ago, Motorcyclist said:

Pa onda nije Srbija bolje ni zasluzila ako se proda za kacket i upaljac. To je onda taman kako treba.

Srbiju ne čini polovina od polovine izašlih....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja