bajker71 17453 Napisano Ponedeljak u 12:35 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rankela, ako su te kidnapovali trepni dva puta! 2 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 239 Napisano Ponedeljak u 12:37 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Luka9905 je napisao: Ko zna koliko ih je sa foruma bilo na tom skupu pa ćute i stide se. Ranko barem kaže, nema čega da se stidi, a verujem da ih ili ne podržava ili ga politika ne zanima, i to je sasvim ok. Iako o vladajućoj stranci mislim sve najgore, o ljudima koji ih istinski podržavaju, zaista misle da to tako treba, ne mislim ništa loše niti ih osuđujem. One magarce koji su zbog koristi tamo, e za takve je govnjiva motka. Evo ja sam bio na skupu zajedno sa ostalom bracom iz kluba.I ? Niti se stidim,niti cutim.Tribali su nam prijateljski klub i pozvani smo na skup kao braća.Hoces da kazes mozda da smo ćaci klub? Ako nisi pratio radnju poslednjih godina MC SRBI su jedini klub koji na proteste ide sa svojim bojama.Javno i bez straha i mi znamo koliki smo sebi problem napravili.Da si svratio do MF video bi da nema ćaci scenografije (Srbija pobedjuje).Nema kamera RTS,PINK,vratikonjuglavudragane.Da je defile otkazan onog trenutka kada su se pojavili sns MK .Gde je gradonacelnik (ili neko drugi iz grada) da otvori skup?Gde je Čale da nosi kožnu jaknu i tuviva (turira) ribe ? Jedan genije mi kaze "čim ima pare,mora da je ćaci"?! Drugi mi kaze da mu se predsednik Tribala ne svidja,pa zato nece da dodje?! Naravno,živo me zanima koji će izgovor za zavist biti sledeće godine,kada ove vlasti ne bude,a opet bude organizovan MF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12275 Napisano Ponedeljak u 12:42 Hronični Motociklopata, 7968 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Luka9905 je napisao: One magarce koji su zbog koristi tamo, e za takve je govnjiva motka. 99% sns-ovaca je u stranci iz koristi, na ovaj ili onaj način, klasični oportunisti, pa pola njih su žutaći/preletači, oni su automatski tamo iz koristi, a onih 1% koji su u stranci istinski bez koristi to su ljudi sa ozbiljnim manjkom pameti i ne kontaju kakav kriminal se dešava u zemlji... 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 288 Napisano Ponedeljak u 12:49 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I vladaće hiljadu godina, i jebaće nas hiljadu godina. I treba jer za bolje nismo. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3398 Napisano Ponedeljak u 12:52 Vozac A kategorije :D, 1079 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Тужно је све ово. Мислим да су погријешили моменат за овако нешто. И због стања у друштву и због недовољно активности око упознавања клуба. Можда је идеја била да се направи Мото Фест као онај у Бања Луци али доста већи, али 2017. године када су Стршљени почињали ситуација је била доста другачија. Из свега треба извући шта су добре и лоше стране. Више среће други пут. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24573 Napisano Ponedeljak u 12:56 Integrisan, 7935 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde izviru ljudi koji nisu uopste aktivni na forumu, znaci da se cita i prati. O onoj za deformisanim usnama necu ni da komentarisem, blokada na svim mrezama. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24573 Napisano Ponedeljak u 13:01 Integrisan, 7935 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Disko Nindža said: 99% sns-ovaca je u stranci iz koristi, na ovaj ili onaj način, klasični oportunisti, pa pola njih su žutaći/preletači, oni su automatski tamo iz koristi, a onih 1% koji su u stranci istinski bez koristi to su ljudi sa ozbiljnim manjkom pameti i ne kontaju kakav kriminal se dešava u zemlji... I onda misle da smo svi sa manjim IQ od prosecnog pa cemo popusiti pricu kako ovo nije bio Caci skup. Odakle lova bre za sve ono, odakle? Jos i harli pride, nemoj da me jebete u mozak. Kakva je ono muzika u pozadini na klipovima, narodnjaci neki... Kao vasar. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3379 Napisano Ponedeljak u 13:03 Braveheart, 734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ne mogu da skapiram od kad je krenula ovolika mrznja i među bajkerima, i kako već sebe nazivate... I kad nađete bre vremena da se toliko bavite ko je ćaci a ko je na pravoj strani. Stvarno me nikad nije interesovao tuđi pvt. zivot, i njega opredeljenja i jos da nekog osuđujem... Ne znam čemu sve ovo vodi, ali nekako mi se čini da ide samo na još gore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9481 Napisano Ponedeljak u 13:04 -, 1964 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Gervasius said: Hoces da kazes mozda da smo ćaci klub? S obzirom na vase osnivace... Cinjenica... 9 minutes ago, Gervasius said: Naravno,živo me zanima koji će izgovor za zavist biti sledeće godine,kada ove vlasti ne bude,a opet bude organizovan MF. Tesko da ce moci da ga finansiraju bez pomoci iz gradskog budzeta. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10769 Napisano Ponedeljak u 13:07 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Gervasius said: Evo ja sam bio na skupu zajedno sa ostalom bracom iz kluba.I ? Niti se stidim,niti cutim.Tribali su nam prijateljski klub i pozvani smo na skup kao braća.Hoces da kazes mozda da smo ćaci klub? Ako nisi pratio radnju poslednjih godina MC SRBI su jedini klub koji na proteste ide sa svojim bojama.Javno i bez straha i mi znamo koliki smo sebi problem napravili.Da si svratio do MF video bi da nema ćaci scenografije (Srbija pobedjuje).Nema kamera RTS,PINK,vratikonjuglavudragane.Da je defile otkazan onog trenutka kada su se pojavili sns MK .Gde je gradonacelnik (ili neko drugi iz grada) da otvori skup?Gde je Čale da nosi kožnu jaknu i tuviva (turira) ribe ? Jedan genije mi kaze "čim ima pare,mora da je ćaci"?! Drugi mi kaze da mu se predsednik Tribala ne svidja,pa zato nece da dodje?! Naravno,živo me zanima koji će izgovor za zavist biti sledeće godine,kada ove vlasti ne bude,a opet bude organizovan MF. Sadašnja garnitura MC Srbi imaju moje poštovanje upravo zbog tog čina na protestima. S kim se bratimite, to je vaša stvar. A da neko "normalan", običan, nepartijski (tačnije ne SNS ili službin klub) može da u današnje vreme dobije takav prostor, takvo policijsko obezbeđenje, zatvoren potez kod kule Nebojše... U finansije neću da ulazim jer tu može da se dokazuje ko šta hoće i da se tokovi novca totalno ne razaznaju. Obeležje R'n'R' i motorista je uvek bio bunt, I oduvek idu zajedno. Ne sa narodnjacima, ne sa valcerima, ne sa nekom drugom vrstom muzike. Ovo je po izboru muzike težak udarac u muda svima koji su na skupove išli i radi muzike i radi druženja. Poseljačivanje, u najgorem mogućem smislu. Zato hvala organizatorima što su na vreme napisali ko će se pojaviti i koja će se muzika tamo slušati. Da ne dođem. Da mi na pamet ne padne. Ja ovo vidim kao još jedan pokušaj uništavanja i srozavanja (oni to zovu prilagođavanje) ukusa, forme i svrhe nečega što je sasvim lepo živelo i imalo svoj razvoj tokom više decenija. U Srbiji i na prostorima ex YU. 15 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9481 Napisano Ponedeljak u 13:08 -, 1964 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma! Cepali narodnjaci na moto skupu To je odmah osudjeno na propast, moze da ga organizuje i Pamela Anderson u mokroj majici! To je isto ko, ne znam kako da uporedim... Ko kad bi usao u neku pekaru u Bosni i trazio burek sa kackavaljem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano Ponedeljak u 13:09 Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene politika ne zanima, kao sto rekoh, bio sam zbog drustva i muzike, bar sam rekao da sam bio a ko zna ko je sve bio. Ovo je kao podela Gs-ovci, R-ovi, Skuterasi, za mene su dva tocka dva tocka, nikom nisam rekao sto to vozis itd, Znam sto sam isao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 760 Napisano Ponedeljak u 13:11 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima pravo izbora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 239 Napisano Ponedeljak u 13:13 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ser je napisao: S obzirom na vase osnivace... Cinjenica... Taj osnivač odavno nema veze s klubom.Ima svoj klub (ili više njih).Ako ga vidiš sa oznakama MC Srbi tada ga povezuj sa nama. Objasnjavanje nagadjanja finansiranja (rek'o mi čo'ek) vidi sa Tribalima. Ono za šta imam info,znam iz prve ruke,ali me ne zanima da objašnjavam njihov klub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15097 Napisano Ponedeljak u 13:17 Ne silazi, 1508 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, M_Bane 87 je napisao: I dalje ne mogu da skapiram od kad je krenula ovolika mrznja i među bajkerima, i kako već sebe nazivate... Od momenta kad su bajkeri počeli da se masovno organizuju u podršci buntu je služba počela da rovari i vidimo da su i ovde naišli na plodno tlo... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gervasius 239 Napisano Ponedeljak u 13:21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, misa-pei je napisao: Obeležje R'n'R' i motorista je uvek bio bunt, I oduvek idu zajedno. Ne sa narodnjacima, ne sa valcerima, ne sa nekom drugom vrstom muzike. Ovo je po izboru muzike težak udarac u muda svima koji su na skupove išli i radi muzike i radi druženja. Poseljačivanje, u najgorem mogućem smislu. Zato hvala organizatorima što su na vreme napisali ko će se pojaviti i koja će se muzika tamo slušati. Da ne dođem. Da mi na pamet ne padne. Saglasan da je izbor muzike bio upitan,ali bez Nervoznog ne bi danas bilo ni Pero Deformero,a ni Brkova.Ja volim manji skup gde svira lokalni kaver band jer onda su svi dosli zbog motora i piva,ali sa velikim troškovima festa ide se na komercijalu i na civile.Ako nemaš iza sebe nekog da ti pokrije barem 60%,onda valjda moraš tako.Cena piva od 400 kinti je isto visoka,ali i u BL nije bila nista manja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24573 Napisano Ponedeljak u 13:59 Integrisan, 7935 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, M_Bane 87 said: I dalje ne mogu da skapiram od kad je krenula ovolika mrznja i među bajkerima, i kako već sebe nazivate... I kad nađete bre vremena da se toliko bavite ko je ćaci a ko je na pravoj strani. Stvarno me nikad nije interesovao tuđi pvt. zivot, i njega opredeljenja i jos da nekog osuđujem... Ne znam čemu sve ovo vodi, ali nekako mi se čini da ide samo na još gore. Kojim bajkerima? 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3147 Napisano Ponedeljak u 14:32 Drug član, 539 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obrni okreni, Ćaci festival 10 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 497 Napisano Ponedeljak u 14:39 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jedna digresija ,zar nije bilo u najavi moto Festa da se naplaćuju ulaznice 2000-3000 din ili sam ja nešto umislio?Ne vezano za političku pozadinu m. festa ne razumem ovakvu vrstu muzike na bilo kakvom okupljanju motociklista. Jednostavno meni to ne ide jedno sa drugim, poštujem tuđe ukuse....ali jbg.Ovaj Ivan Gavrilović ikona 90-tih i mega šabanstva ja to ne mogu jednostavno da spojim zajedno da bilo kakvim moto okupljanjem. Sve u svemu tragedija, pokušaj da kod mejnstrim ljudi promovišu motociklizam na jedan komercijalni način uz hitove" 200 na sat uuuu krivinu " kad to čujem jedino čega se sećam je skidanje patika na ulici od strane istih tih šabana koji su ovo slušali. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16912 Napisano Ponedeljak u 14:45 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Caci skup 110% Lokacija Cena Koreografija Ne biva u Srb da neko neutralan dobije Kalemegdan za bilo sta, korak smo do toga da ne mozes tezgu na pijaci da dobijes ako nisi podoban, da se ne lazemo. 22 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17636 Napisano Ponedeljak u 14:52 Integrisan, 8697 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od strašnijih stvari je veštačka podela društva što vlast radi. Oni imaju svoju Srbiju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 497 Napisano Ponedeljak u 15:07 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nisam umislio, za motoriste je bio besplatan ulaz a za ostale valjda 1500-3600 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25148 Napisano Ponedeljak u 15:13 Vozim motor, nisam BAJKER, 3001 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Cek, jel realno da vi jos uvek polemisete u ovoj temi...? Admine zakljucavaj ili jos bolje brisi ovu glupost... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 497 Napisano Ponedeljak u 15:21 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Imao si na festivalu svoju pesmu o Kawi 200 na sat uuuu krivinu , zar se nisi pronašao u priči.....iznenađen sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25148 Napisano Ponedeljak u 15:23 Vozim motor, nisam BAJKER, 3001 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, uketic je napisao: @BokyBoy Imao si na festivalu svoju pesmu o Kawi 200 na sat uuuu krivinu , zar se nisi pronašao u priči.....iznenađen sam Nisam bio jbg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...