No_LiMiT 145 Napisano Utorak u 11:02 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi pantalone za ljeto. Ove koje imam sad nemaju nikakvu ventilaciju i sad za vikend je haos bio, mokre totalno a i debele su.Treba mi preporuka za neke sa dosta ventilacije, možda neke kevlar farmerice sa štitnicima, ne znam? Poželjno u Beogradu kako bih probao i neki niži/srednji cjenovni rang Idem u subotu na izlet pa da uzmem do tada. Ima na KP svašta ali ne mogu bez probanja da pogodim broj. Može i preporuka za radnju isto Sent from my PTP-N49 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1790 Napisano Utorak u 13:43 (promenjeno) Drug član, 2143 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke mesh. Od kad sam uzeo sebi mesh jaknu i pantalone rodio sam se. Ima u barelu fin izbor. Promenio Utorak u 13:48 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8025 Napisano Utorak u 14:44 Ne silazi, 3509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Modeka kahao ili kako vec se piše, mesh su, meni ok, oznojis se al bude ok, mislim da su sad oko 15k u Motolandu. Sta god a da nisu Bermude znojiš se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1879 Napisano Utorak u 14:52 prisutan, 1376 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, RankoBg87 je napisao: Modeka kahao ili kako vec se piše, mesh su, meni ok, oznojis se al bude ok, mislim da su sad oko 15k u Motolandu. Sta god a da nisu Bermude znojiš se Uslikaj kad budš imao priliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8025 Napisano Utorak u 15:10 Ne silazi, 3509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 145 Napisano Utorak u 15:29 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam u barrel neke acerbis ramsey, mesh isto, prorektori na koljena, bez kišne postave 14400 sa 17400, uzeću bez jer mi ne treba kupujem ih samo za ljeto i kraće izlete, generalno ne idem na duže ili višednevne. Mislim da mi je to najbolja opcija, sjutra cu otic za njih nije ih bilo na NBG.A i imam ove sad deblje sve sa postavom koje mogu ako mi dodje zimi da se vozim ili kad je hladnije Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8025 Napisano Utorak u 15:57 Ne silazi, 3509 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ove imaju vetroodbohnu postavu, to koristim ujutru kad je hladno i bas se oseti razlika. Mogu lagano da se koriste do nekih 8c, dosta odbije ta postava pa bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 213 Napisano juče u 11:31 Svrati ponekad, 211 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kožne ,najtanje i nemaš nikakvih problema leti niti znojenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...