Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auto za ćeru

Recommended Posts

• Ne silazi, 3736 postova
  • Motocikl: Rumenka

Buljim po oglasima kad kupujem tormo,sad auto za ćeru na redu...oćoraviću.

Do 4000 € neki omanji čist benzinac,za početnika,obavezno 5 vrata...Slobodno ponudite...Fala

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: Lep

C1. Mali, super za grad, benzinac, mesta za vozaca i suvozaca sasvim dovolj o, udoban, devojacki, u gepek taman tasna da stane :)

Kada sam ja vepar sa sjebanim ledjima prelazio sa njime u cugu po 1000kma, udoban je (osim klupe pozadi).

• Hvala 1

• Drug član, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Nije mi automobil poznat, ali ovako nešto deluje kao razumna kupovina:

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Toyota Aygo , 2011. godište, Hečbek, Benzin 998 cm3, vozilo prešlo 83000 km, Banovo Brdo. Putnička vozila - Polovni...

Šurak ima Ayga, ali 2017. godište, auto sa 150k kilometara šušnuo nigde nije, utegnuta, lepo i mirno radi, ne troši tečnosti, neverovatna mašinica.

• Hvala 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1338 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Aygo/``C1/108 (isti auto sve u tom god) super prica, sad sam vozao 108 par dana, 4 odraslih komotno u njemu.. jedino gepeka nema. Motori dobri, smao ubosti dobar primerak i milina.

• Drug član, 587 postova
  • Motocikl: V2- americki

Nissan Micra.

Pravi auto za devojčice, osetno jeftiniji od Clia, koji širi sa cenom

• Drug član, 1988 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

Ja bih predložio, ipak , nešto iz B klase npr. ovaj C3 mi izgleda pristojno:

Citroen C3 , 2014. godište, Hečbek, Benzin 1199 cm3, vozilo prešlo 126700 km, Majur. Putnička vozila - Polovni...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1487 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Predlozio bih Opel Corsa D ili Grande Punto Evo Jeftin, jeftino odrzavanje i prostran. 

• Integrisan, 8596 postova
  • Motocikl: TDM 900
21 hours ago, DraganNS said:

Ja bih predložio, ipak , nešto iz B klase npr. ovaj C3 mi izgleda pristojno:

Citroen C3 , 2014. godište, Hečbek, Benzin 1199 cm3, vozilo prešlo 126700 km, Majur. Putnička vozila - Polovni...

Dragane, pomisliće čovek da ga mrziš :D

1.2 PureTech, teško đubrište od motora. 

• Drug član, 1988 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

E, to nisam ispratio... Mislio sam da je to onaj njihov stari PSA atmosferac od 1100 i kusur kubika :neznam: 

• Drug član, 2579 postova
  • Motocikl: Africa RD07

Imenjače, uzmi twinga, novijeg. Od 2008e pa dokle ti budžet dobaci. Sve je to isto kao i u prvom modelu, samo modernije. Nepoderiv auto. Što bolja oprema i nećeš zažaliti. Ja u mojeg utukao 140.000km za par godina u dostavi, preuzela ga tetka, evo ubedio je da odu na servis, vozili ko zna koliko bez ulja u motoru i dalje se auto kotrlja bez problema :D Delovi jeftini, malo trosi, udoban. Ma top!

• Podržavam 2

• Integrisan, 8596 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nema Twingo 2 sa petoro vrata. Svakako odličan izbor. Bukvalno nema loš motor u njemu i ne trule. U njemu 1.2 turbo od 105ks, bukvalno karting od autića.

Kao alternativu ako je baš do vrata, onda manje više Panda je sigurica izbor ili Clio 3...Iako je mali auto, pet zvezdica na kraš testu i veličine skoro pa ko Golf.

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Koji je ovo Twingo,vidim da ima petoro vrata

Renault Twingo Reg 4.2027., 2015. godište, Hečbek, Benzin 898 cm3, vozilo prešlo 158200 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Predlog i glas za toyotu aygo (isto sto i C1 i 107) sa 5 vrata. 1,0 benzin, 3 klipa lanac, klima, lak na upravljacu i ne prelazi 6 litara po gradu.
Supruga je vozi par godina, osim redovnog odrzavanja, nista. Malo je bezveze zvuk ta 3 cilindra, ali da te ne odbija, u pitanju je najkvalitetniji motor sto mogu da ponude. Dugo je isao i u aygo, yaris, tako da nema greske.

P.S. sta bude kad na 1,0 pustis klimu?
- 0.8.

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Ne silazi, 3736 postova
  • Motocikl: Rumenka

Doduše i Rumenku kad upalim stresiram se... Sa'će nešto da pukne...??!! Krunjač za kukuruz!!! :grr:

• Drug član, 1557 postova

Ta tri klipa u Golfu mi i nisu toliko smetala. U stvari, nisu mi smetala uopšte....baš lepo radi. Ali zato u Kliju 😱 Mislio sam, gotovo....nov auto ali već umrEo. 

Međutim kaže drugar, dok se ne navikeš.....

• Haha 1

• Enduraš, 6735 postova
  • Motocikl: 450MT

A meni pa u Kliju ne smeta i uopšte mi nije jasan taj hajp oko 3cilindraša. Po meni zvuk sasvim ok, tiho radi, nema nikakvih vobracija sem na leru minimalno, malo troši, za grad sasvim dovoljno snage, održavanje jeftino, ulja ne trosi uopšte (bar ovaj moj).

• BJB Maxi Scooter Club, 1338 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Pa zavisi jel turbak ili ne. 

1.0 tce u Kliju je ekstra, 1.0 sce je.... ne ekstra :D

• Svrati ponekad, 170 postova

Ja sam mojoj kćerci kupio Fabiu II 1.2 tsi 2012. god. i mogu da preporučim taj auto ... nije fensi, ali je za vožnju odlična .. bar meni... Clio, Grande Punto i sl ne mogu da joj priđu... Imaš jednu u komšiluku u Mladenovcu na KP, deluje pristojno

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• Vinyl rider, 895 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Vidi - kad je moja sestra polozila , postavljalo se pitanje dal novijeg i sigurnijeg Yuga ili nekog satranog (da vezba ceskanje na parkingu) i uzeli smo novijeg ! 

KAd je zena trazila da joj kupim auto - jedini uslov je bio da je mali gradski, makar i Fica al da je ispravan skroz. Nakon dugo vremena trazenja - uzeli smo Citroen C2 ! Ispostavilo se kao vrlo dobra odluka. 1.1 benzinac, dvoje vrata, prost da prostiji nemoze biti a ima sve i svasta od bezbednosnih sistema, dovoljno komforan (ja vozac 192 visine, zena trudna suvozac, cerka 10g nazad + stvari za letovanje = Tasos bez problema) ! E sad, starija cerka treba da polaze i upravo ovaj (i ovakav) auto bi joj ostavio ili kupio ! Te fore urbanog SUV-a i hyper cross-overa bi ostavio ovim besnima . Treba da shvatite jednu stvar - auto kupujete za svoje potrebe - ne za komsiluk ! Kao prvo , ne pada kisa, ne duva vetar, ima klimu, ima abs, ima esp, ima multimediju, stize tiho i pouzdano od tacke A do tacke B - i sta tu vama ustvari treba vise od toga. 

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja