Jump to content

Moto Zajednica

NASTAVAK CRNE SERIJE

Recommended Posts

• Drug član, 495 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Ovaj snimak je realnost. Tako izgleda ibarska magistrala danas, prepuna je motora koji cepaju 150-160 i jure koleno/lakat po krivinama...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1532 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Овај са снимка може само да пипне асфалт са главом, какво колено и лакат...лакат спуштају озбиљни возачи, таквих не верујем да има међу уличним тркачима. Гуме треба да су на температури, сликови по могућству и идеална подлога и савршена техника. Ако неко иде на лакат на улици, њему је место у мото гп 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1457 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 42 minuta, Motorcyclist je napisao:

Na putevima je TRAKTORIJADA.

Cuvajte se. Milion traktora...

Ja u nedelju lagano pretičem traktor, vraćam se u traku, a ker sa desne strane rešio da pređe ulicu, reko čekaj, stani... 😱

Sreća vozila sam polako, sreća pa se vrati nazad kad sam zasvirala...

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2203 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Dok ne počnu da vijaju promotere opasne vožnje koji u saradnji sa ovdašnjim prodavcima motora i prodavnicama opreme stiču popularnost i "ulaze" u glave mladim vozačima budućnost nije svetla.

Los je primer, jer nije javna ličnost i ne eksponira se stalno, ali evo.. 

Dobar dan Bokyboy, dobar dan...

Imamo vaše priznanje da ste vozili brzinom koja se smatra nasilničkom vožnjom.

Ali znate, ja sam se šalio ... 

Šalio? E sad nam je lakše, ajde u kameru da kažeš da to nije dobro i da nikada to nisi uradio i da ne treba...

Pa kad par tih YT kretena predstaviš baš tako, da su kreteni, onda će valjda malo i nekim novim klincima da dođe iz dupeta u glavu .

Ne daj Bože da neko neko snimi kako vozi stazu, što reče Gaja, pa da pozove na savladavanje nekih osnova na stazi, na upoznavanje limita, nego sve ulični trkači.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 536 postova
  • Motocikl: k9

Kolko kosta staza? Jedan dan. Nemam nikakvu opremu za stazu. Stvarno me zanima. Nisam nikad bio a mozda bih probao.

• -, 1920 postova
  • Motocikl: /

Generalno, prvi put kad odes to je to...

Ako se ne vozas oko srednjih skola (dobro ajde fakulteta :D) i nocu, kupujes skuter za svaki dan, a ovaj samo po stazi

• Hronični Motociklopata, 7854 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Nije problem da se ponekad malo produva mašina 200+, ali ne bilo gde i po svaku cenu ko muva bez glave.

• Ne silazi, 3291 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
Pre 9 sati, ske je napisao:

Kolko kosta staza? Jedan dan. Nemam nikakvu opremu za stazu. Stvarno me zanima. Nisam nikad bio a mozda bih probao.

Sad je navak 15k tih 4 sata ili koliko vec stintova.
Oprema bilo bi dobro da bude kombinezon, moze i dvodelno al da se kopcaju pozadi jakna i pantalone, kazu da moze i tekstil, kao ne gledaju da bude spojeno al zbog svoje sigurnosti bolje.
Motor moze biti kakv jeste al zatvoris retrovizore, kazu da najvise odvlaci paznju i d ati ne treba, vozi svoju voznju i postuj pravila i sve ce biti ok.

• Drug član, 933 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Прошле године кренем са једном познаником који је био на кавасакију З1000 из Крагујевца,до Пазара на ђевапе. Човек можда између 47-55година. Сав у кожном, једноделно одело. Чуо сам да вози стазу, има мотор само за то намењен. Мислим се у себи шта ја тражим овде са њим. Возим иза њега, гужва док не изађемо из града, гледам га како течно пролази између аута, заобилази итд… Тад сам први пут видео са којом лакоћом то човек ради.. у екипи Хр и Хонда Вфр… од изласка из Кг до Пазара он и ја се навозали и науживали…човек није препао 80-90км на сат…

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 536 postova
  • Motocikl: k9
1 hour ago, RankoBg87 said:

Sad je navak 15k tih 4 sata ili koliko vec stintova.
Oprema bilo bi dobro da bude kombinezon, moze i dvodelno al da se kopcaju pozadi jakna i pantalone, kazu da moze i tekstil, kao ne gledaju da bude spojeno al zbog svoje sigurnosti bolje.
Motor moze biti kakv jeste al zatvoris retrovizore, kazu da najvise odvlaci paznju i d ati ne treba, vozi svoju voznju i postuj pravila i sve ce biti ok.

Pa nije to ni previse para. Jel mogu obicne gume ili moraju slikovi, grejaci...?

Mada za 15k mozes da se zaletis do Rudnika, rucas, i skocis padobranom... i da ti ostane za kolace

• Ne silazi, 2203 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Upravo sada, ske je napisao:

Pa nije to ni previse para. Jel mogu obicne gume ili moraju slikovi, grejaci...?

Mada za 15k mozes da se zaletis do Rudnika, rucas, i skocis padobranom... i da ti ostane za kolace

Možeš ti svašta, suština je da li se uveče vraćas kući.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   5 članova

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja