vladags 210 Napisano Subota u 20:01 Svrati ponekad, 163 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah, gde sam šta našao, što ovde, što na drugim mestima, ali opet fali informacija. Prvenstveno da li je neko skorije išao tačnije u toku prošle godine? Elem, plan mi je negde polovinom juna da krenem ka Moldaviji. Znam da situacija nije nešto naročito povoljna, ali nije ni strašno loša. Bar za sada, a nadam se da će biti i bolje do juna meseca. Ruta kojom bi išao je Beograd- Temišvar- Brašov (noćenje), Kišnjev (dva noćenja), pa obilazak Kišnjeva i odlazak u Pridnestovlje. Povratak, za sad je plan istim putem, ali otvoreno je još sve za planiranje. Alternativa ako iz nekog razloga me ne puste u Moldaviju je povratak do Sibiu i vožnja Transfagarašana. Do tada bi trebalo već da bude otovren. Eto, ako ima predloga, ideja sugestija, rad sam ih čuti... Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7970 Napisano Subota u 20:48 nocni cuvar, 2599 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan U Moldaviju se ne razumem pa i nemam neki predlog sto se nje tice. Sto preko Temisvara? Planiras auto put da koristis? U tom povratku ako planiras Sibiu onda si vec promasio Transfagarasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3119 Napisano Subota u 21:06 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je prošle godine išao @bobi_krofna Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2338 Napisano juče u 06:23 Drug član, 1448 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Nisam licno isao ali od drugara koji je kolima isao je imao iskustvo da su ga ozbiljno drndali na granici. Hteli su da ga i vrate. Engleski na granici nemaju pojma, pa je samim tim komunikacija otezana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7286 Napisano juče u 06:33 Enduraš, 6692 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo Radovana iz Izazovi avanturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7730 Napisano juče u 07:05 Ne silazi, 6788 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan More...sumnjiv si ti. Svet gori, a ti bi u Moldaviju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3873 Napisano juče u 07:16 Drug član, 979 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan @bratislavr, jesi ti prosle godine isao za Moldaviju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23211 Napisano juče u 07:17 Integrisan, 7441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, aca-pn said: Iskustvo Radovana iz Izazovi avanturu Bas gledao neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 210 Napisano juče u 07:19 Svrati ponekad, 163 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. @aca-pnGledao sam taj serijal sa stopiranjem do Moldavije. To je već bilo onako ipak sa kamerama, pa da razumem što ga nisu pustili. Opet ima klipova gde su ljudi bili motorima. @Mikulanac Svakako u povratku da sam već prošao Transfagarašan, nego ako iz nekog razloga me ne puste da se vratim do Sibiu tamo noćim, pa onda Transfagarašan. @Zarkela Da, to sam čuo, zato i planiram alternativu sa Transfagarašanom, ako me ne puste. Sve je to avantura, pa i da me ne puste biće zanimljivo. Do sada sam uvek prelazio granice lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5919 Napisano juče u 08:46 Drug član, 1265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan U Moldaviji smo nepoželjni već neko vreme. Seti se da ni Divca nisu pustili da uđe pre godinu-dve. Da sam na tvom mestu, odmah bih pravio drugačiji plan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23211 Napisano juče u 09:21 Integrisan, 7441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Ne vole konekciju Srbija-Rusija tako da bolje preskoci ili putuj na drugi pasos ako imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 210 Napisano juče u 09:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, poznato mi je to, zato i prikupljam informacije. Ništa još nije definitivno, a zato sam i dao opciju ako me ne puste odoh nazad pa Transfagarašan, koji isto još nisam prošao. Pasoš samo ovaj domaći... Promenio juče u 09:35 član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2338 Napisano pre 22 sati Drug član, 1448 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Takodje. Ne vole konekciju Srbija-Rusija tako da bolje preskoci ili putuj na drugi pasos ako imas. Ne cak naprotiv, ako znas ruski ili rumunski pustice te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23211 Napisano pre 22 sati Integrisan, 7441 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Zarkela said: Ne cak naprotiv, ako znas ruski ili rumunski pustice te. Ovog decka su ispitivali ima li veze sa Rusijom itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 210 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 163 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Zarkela said: Ne cak naprotiv, ako znas ruski ili rumunski pustice te. Pa, učio jesam al teško da mogu da ih prevarim da znam. Kao i svi, razumem jer je sličan jezik, al daleko da znam. Nekako računam, kad vide motoriste da znaju da su to putnici i turisti. Drugo je kad ideš kolima ili kao što je Radovan Kovač išao stopom i još snimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3454 Napisano pre 13 sati Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je pravio prošle godine turu motorom ceo septembar. Malo Turska, malo Bugarska i najviše dana Pridnjestrovlje. Nikakvih problema nije imao što se tiče granica. Čak je jednom morao opet da uđe u Moldaviju i da se vrati da bi podigao novac jer kartica ne funkcioniše u Pridnjestrovlju. Ljudi su u startu malo zatvoreni, ali posle srdačni, osećao se bezbedno, planira opet da ide. Jedina zamerka su putevi, ne svi ali ima užas deonica. Kaže da i to nije problem već tamo gde ima radova na nekim mestima je skinut asfalt po 20+cm, a za prelaz nisu čuli. Pošto je išao čoperom u tim situacijama je morao da izvodi gimnastiku, a par puta ni to nije upalilo pa je morao da se vraća i menja rutu. Ne očekuj da su granice kao na Balkanu ili spoljne u EU i to ne samo zbog nas, nego je prosto tako, ali uz malo ljubaznosti i strpljenja nećeš imati nikakvih problema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 210 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 163 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama. Računam na to da sa ljudima fino i kulturno uz osmeh i da ne bi trebalo da ima problema. Gledao sam malo i recenzije o graničnim prelazima. Ima i dobrih i loših, kao i svugde uostalom. Ono što je malo problem je naći hotel koji ima obezbeđen parking, a da nije na ulici. To još malo istražujem, ali verujem da može da se isčačka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...