Pedja Ča 1449 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da se susreo sa ovim modelom?? Motor izgleda lepo,barem meni...ali vidim ga samo na slikama....nisam cuo da ga je neko uzivo video??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9467 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 2552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Slovenije je ovo , ako dobro tumacim Motobiker (@motobiker.sk) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,374 likes, 157 comments - motobiker.sk on January 23, 2026: "Vlajková loď od značky Jawa JD... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4958 Napisano pre 17 sati Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Slovenije je ovo , ako dobro tumacim Motobiker (@motobiker.sk) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 5,374 likes, 157 comments - motobiker.sk on January 23, 2026: "Vlajková loď od značky Jawa JD... Slovačka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9467 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sk , ne sl ...debil... Tako je , Slovacka... Sto i ne cudi, zar ne Ali, i dalje nije mnogo daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7691 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 6784 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan 2 cilindra, 75 konja...i 275 kila!!! Not gud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1517 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Sto i ne cudi, zar ne Ali, i dalje nije mnogo daleko Donekle si u pravu. Česi komšije nazivaju Slovensko, a nas Slovinsko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2282 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Drug član, 1418 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan JD 750 by JAWA Retro / Racing / Touring WWW.JAWA.EU MITT GT-K - MITT Motorcycles MITTMOTORS.COM MITT breaks into the Gran Turismo segment for the first time with the GT-K, a comfortable and technological motorcycle. Equipped with a 730 cc twin-cylinder engine, it is perfect for... Čini mi se da su to iste kopije kineske kompanije, ima na you tube čak i recenzija. 11000 evra je Promenio pre 15 sati član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1449 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle fali mu agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4958 Napisano pre 15 sati Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Pedja Ča je napisao: Dakle fali mu agregata Mislim da je ok za Panonsku niziju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9467 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u mladosti sa mz 251 isao na more , obisao pola srbije ... Sad za 750 kazete da mu fali agregata !? Samo ste besni !! ( Rece Dare i sede na 1400... ) Hahahah 2 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4958 Napisano pre 15 sati Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ja u mladosti sa mz 251 isao na more , obisao pola srbije ... Sad za 750 kazete da mu fali agregata !? Samo ste besni !! ( Rece Dare i sede na 1400... ) Hahahah Neee ne razumeš...da je japanac bio bi komentar ''ok to je ok...raritet'' a pošto je kinez...jbg to je slabašno, nesposobno, teško. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1449 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ja u mladosti sa mz 251 isao na more , obisao pola srbije ... Sad za 750 kazete da mu fali agregata !? Samo ste besni !! ( Rece Dare i sede na 1400... ) Hahahah Vozio sam staru Jawu ...islo je to mada sam vise voleo MZ 251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14095 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 1433 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ih koliko sam se navozao sa MZ 250ts. Putovao i po 300-400 km. i tada mi uopšte nije bilo malo agregata i još u dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2282 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1418 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao sam recenziju. Paa onako, lepa zamisao ali ocekivao sam 1200 kubika, a ne 750. I plus ta opcija sa A2. Bas je rt sa temua. Al dobro ocigledno ima kupaca. Kontam da to kod nas nikad nece ni doci Promenio pre 10 sati član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1266 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 267 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na starim jawama odrastao. Prva jawa twin sport kad sam imal 14, pa nakon toga cz iz '79 6v instalacija, i poslednja mi bila californija iz 1983 ako se ne varam, tada sam imao 16...sa 17 sam imao kawasaki zxr 750 iz 91...jawa je zakon... Non stop sam smrdeo na mesavinu i benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...