Forsberg 5894 Napisano pre 16 sati Drug član, 1259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je taj put jako precenjen. Sam put je u tako lošem stanju, pogotovu onaj deo bliže Avali, sa klizištima i rupama, da ga ja vozim samo ako ekipa insistira. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6883 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 3105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se tuda samo ako idem od kuce pa Barajevo do Avale ali da idem od Avale do Kosmaja jok, bas voze ko ludaci, vozim i ja ne bas svaler gas, koliko znam i mogu ali ne ulazim u kriticne situacije, ako moze moze, cekam da se rascisti, sad gde bio udes usporim uvek kao i kod one pumpe blize Ralji gde se isto desavalo da izlecu s pumpe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 193 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Milina je radnim danima, ali vikendom se svi živi sjate tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3060 Napisano pre 14 sati Andragog, 5613 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kad zivis u BGu nemas mnogo mogucnsti da stignes do nekakvih krivina za 20 min ! Ja taj put izbegavam. Kad god sam isao tuda, neki se bajker zakucao u traktor, auto ili pase travu sa strane. U stvari put je los, kao asfalt... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 193 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato kažem, posle Ralje je to kao otvoren put. Do Ralje je maltene vožnja kroz naseljeno mesto. Jedino one krivine pod Avalom nisu tako strašne u smislu pristupnih puteva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5894 Napisano pre 11 sati Drug član, 1259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, VPetar said: Zato kažem, posle Ralje je to kao otvoren put. Do Ralje je maltene vožnja kroz naseljeno mesto. Jedino one krivine pod Avalom nisu tako strašne u smislu pristupnih puteva. Ali je kvalitet podloge užasan. 2 hours ago, srbac said: Kad zivis u BGu nemas mnogo mogucnsti da stignes do nekakvih krivina za 20 min ! Zato meni svaka vožnja počinje posle sat vremena, kad se već odaljim od Beograda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8837 Napisano pre 11 sati -, 1903 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 3/9/2026 at 7:31 AM, aca-pn said: Zar nije bolji put do avalskog tornja za divljanje, em je jednosmeran, dobar asfalt, nema uključenja, jedini rizik da se izleti u kanal ? Od vrha na dole ima dosta vozaca koji dolaze iz Belog potoka i svesno krate put do vrha suprotnim smerom... Pravio sam peticiju da se takvi hvataju i bacaju sa tornja, al niko nije hteo da potpise 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 193 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, taman prilika da se provoza ceo krug.. Evo ja ću potpisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8932 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 3638 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Forsberg said: Ali je kvalitet podloge užasan. Zato meni svaka vožnja počinje posle sat vremena, kad se već odaljim od Beograda. ... E sad zamisli kako je nama Novosadistima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11765 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7785 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ... E sad zamisli kako je nama Novosadistima A tek mi Subotičani... najbolje da se 'besimo... Promenio pre 9 sati član Disko Nindža 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 2 Napisano pre 9 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je Smederevski put za voznju motora? On je isto blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 202 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 465 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Korektan sem dela kroz Kaluđericu i dosta bolji od Ralja ringa.Takođe je opterećen saobraćajem, pa je potreban dodatani oprez.Često i sam idem tuda sa Zvezdare gde živim na kratke vožnje do Smedereva ili Grocke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8837 Napisano pre 6 sati -, 1903 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, suarez said: Kakav je Smederevski put za voznju motora? On je isto blizu. Ne treba ti to u zivotu! Preopterecen, prepun rupa i kanala i kolotraga i ispupcenja i zakrpa, govna plivaju po putu, skrece ko gde stigne, isto zombi pesaci prelaze ulicu gde stignu, pun autobusa, subotom izadje cela Kaludjerica i Lestane da paradira kolima po putu bez ikakvog razloga, nedeljom i svi ostali, pa idu na onu sugavu pijacu koja ne sluzi nicemu... Posle malo napred, od Boleca ka Grockoj je mirnije, al naidjes na Smederevca koji vozi 45, a ogranicenje 80, realno moze 150, pa ti stvori nervozu, pa krenes u rizicno preticanje, a odozgo se Lasta spusta 120, blica ti dal si lud, ti njemu mases da je on lud, pa ti naidje traktor, vozi pun gas da izbaca blato sa tockova, cigani skacu po prikolici zajedno sa gajbama, lete oni komadi blata po celom putu, pa te opali u kacigu, taman ga obidjes i sklonis ono blato sa glave eto ga jos jedan, koci na sred puta ispao mu radnik iz prikolice... Posle pred Grocku ceka Bonito da te peca na ogranicenje od 40 na znaku gde pise Grocka, a deonica van naseljenog mesta i iskace iz onog zbuna pre pumpe ko kurva neka! Dobro taj su skinuli znak, nema ga vise... Al onda ga taman malo stisnes i kod ams masan asfalt, pa ti se oci zakolace dal ces da ispravis krivinu i uletis pravo u onaj tepih servis il ces da je prodjes... Stignes do semafora, nisanih ga da upali crveno, da dodjes malo do daha, pa ti onda do Brestovika iskacu razni automobili sa onih sporednih ulicica i oduzimaju prednost... Posle odozgo ka Smederevu opet prokleti Smederevci 45, sad pride i seku krivine jer je malo uzi put, al tebi sad i ne pada na pamet da krenes u preticanje jer su ti i dalje u glavi oni farovi od Laste i tako najzanimljiviji deo provozas u koloni od par automobila... Tu vec stizes u Smederevski deo, svi mile, polako, ne znam ni sto idu kolima kad bi peske pre stigli... Mozes umesto toga gore na njihovu obilaznicu da se izduvas, samo pazi da ne preletis preko kruznog toga... Eto, detaljno cela deonica od Mokrog luga do Jugova... Pod uslovom da preteras krivinu kod nis pumpe i odvajanja za Veliki mokri lug 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 655 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 619 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Inače opterećen konstantno kao ralja ring vikendom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 2 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vise sam mislio na deo od Boleca pa na dalje. Deo kroz Kaludjericu je uzas, znaci polupam auto svaki put kad prodjem... Sto je najgore mislim da su radili taj put pre koju godinu... Mislim da svugde seku krivine gde je uzi put, pogotovo ove paljevine sto misle da su brzi a pola auta u suprotnoj traci... Gde onda voziti a da je u blizini BG-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 480 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 655 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 619 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Bosna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6883 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to dobro nego kako nam kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...