Jump to content

Moto Zajednica

Raljaring, 08.03.2026.

Recommended Posts

• Drug član, 1259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Po meni je taj put jako precenjen. Sam put je u tako lošem stanju, pogotovu onaj deo bliže Avali, sa klizištima i rupama, da ga ja vozim samo ako ekipa insistira. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3105 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Vozim se tuda samo ako idem od kuce pa Barajevo do Avale ali da idem od Avale do Kosmaja jok, bas voze ko ludaci, vozim i ja ne bas svaler gas, koliko znam i mogu ali ne ulazim u kriticne situacije, ako moze moze, cekam da se rascisti, sad gde bio udes usporim uvek kao i kod one pumpe blize Ralji gde se isto desavalo da izlecu s pumpe.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Andragog, 5613 postova
  • Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450

Kad zivis u BGu nemas mnogo mogucnsti da stignes do nekakvih krivina za 20 min !😐

Ja taj put izbegavam. Kad god sam isao tuda, neki se bajker zakucao u traktor, auto ili pase travu sa strane. U stvari put je los, kao asfalt... 🙃

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Zato kažem, posle Ralje je to kao otvoren put. Do Ralje je maltene vožnja kroz naseljeno mesto. Jedino one krivine pod Avalom nisu tako strašne u smislu pristupnih puteva.

• Drug član, 1259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.
2 hours ago, VPetar said:

Zato kažem, posle Ralje je to kao otvoren put. Do Ralje je maltene vožnja kroz naseljeno mesto. Jedino one krivine pod Avalom nisu tako strašne u smislu pristupnih puteva.

Ali je kvalitet podloge užasan.

2 hours ago, srbac said:

Kad zivis u BGu nemas mnogo mogucnsti da stignes do nekakvih krivina za 20 min !😐

Zato meni svaka vožnja počinje posle sat vremena, kad se već odaljim od Beograda. 

• Podržavam 3

• -, 1903 postova
  • Motocikl: /
On 3/9/2026 at 7:31 AM, aca-pn said:

Zar nije bolji put do avalskog tornja za divljanje, em je jednosmeran, dobar asfalt, nema uključenja, jedini rizik da se izleti u kanal ?

Od vrha na dole ima dosta vozaca koji dolaze iz Belog potoka i svesno krate put do vrha suprotnim smerom...

Pravio sam peticiju da se takvi hvataju i bacaju sa tornja, al niko nije hteo da potpise :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Ne silazi, 3638 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
1 hour ago, Forsberg said:

Ali je kvalitet podloge užasan.

Zato meni svaka vožnja počinje posle sat vremena, kad se već odaljim od Beograda. 

... E sad zamisli kako je nama Novosadistima

• Haha 1

• Hronični Motociklopata, 7785 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom
pre 32 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao:

... E sad zamisli kako je nama Novosadistima

A tek mi Subotičani... najbolje da se 'besimo... :gaa:

Promenio član Disko Nindža
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 3

• Svrati ponekad, 465 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Korektan sem dela kroz Kaluđericu i dosta bolji od Ralja ringa.
Takođe je opterećen saobraćajem, pa je potreban dodatani oprez.

Često i sam idem tuda sa Zvezdare gde živim na kratke vožnje do Smedereva ili Grocke.

• Sviđa mi se 1

• -, 1903 postova
  • Motocikl: /
2 hours ago, suarez said:

Kakav je Smederevski put za voznju motora? On je isto blizu.

Ne treba ti to u zivotu!

Preopterecen, prepun rupa i kanala i kolotraga i ispupcenja i zakrpa, govna plivaju po putu, skrece ko gde stigne, isto zombi pesaci prelaze ulicu gde stignu, pun autobusa, subotom izadje cela Kaludjerica i Lestane da paradira kolima po putu bez ikakvog razloga, nedeljom i svi ostali, pa idu na onu sugavu pijacu koja ne sluzi nicemu...

Posle malo napred, od Boleca ka Grockoj je mirnije, al naidjes na Smederevca koji vozi 45, a ogranicenje 80, realno moze 150, pa ti stvori nervozu, pa krenes u rizicno preticanje, a odozgo se Lasta spusta 120, blica ti dal si lud, ti njemu mases da je on lud, pa ti naidje traktor, vozi pun gas da izbaca blato sa tockova, cigani skacu po prikolici zajedno sa gajbama, lete oni komadi blata po celom putu, pa te opali u kacigu, taman ga obidjes i sklonis ono blato sa glave eto ga jos jedan, koci na sred puta ispao mu radnik iz prikolice...

Posle pred Grocku ceka Bonito da te peca na ogranicenje od 40 na znaku gde pise Grocka, a deonica van naseljenog mesta i iskace iz onog zbuna pre pumpe ko kurva neka! Dobro taj su skinuli znak, nema ga vise...

Al onda ga taman malo stisnes i kod ams masan asfalt, pa ti se oci zakolace dal ces da ispravis krivinu i uletis pravo u onaj tepih servis il ces da je prodjes...

Stignes do semafora, nisanih ga da upali crveno, da dodjes malo do daha, pa ti onda do Brestovika iskacu razni automobili sa onih sporednih ulicica i oduzimaju prednost...

Posle odozgo ka Smederevu opet prokleti Smederevci 45, sad pride i seku krivine jer je malo uzi put, al tebi sad i ne pada na pamet da krenes u preticanje jer su ti i dalje u glavi oni farovi od Laste i tako najzanimljiviji deo provozas u koloni od par automobila... 

Tu vec stizes u Smederevski deo, svi mile, polako, ne znam ni sto idu kolima kad bi peske pre stigli... Mozes umesto toga gore na njihovu obilaznicu da se izduvas, samo pazi da ne preletis preko kruznog toga...

Eto, detaljno cela deonica od Mokrog luga do Jugova... Pod uslovom da preteras krivinu kod nis pumpe i odvajanja za Veliki mokri lug :D

• Sviđa mi se 1
  • Haha 10

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250

Vise sam mislio na deo od Boleca pa na dalje.

Deo kroz Kaludjericu je uzas, znaci polupam auto svaki put kad prodjem... Sto je najgore mislim da su radili taj put pre koju godinu...

Mislim da svugde seku krivine gde je uzi put, pogotovo ove paljevine sto misle da su brzi a pola auta u suprotnoj traci...

Gde onda voziti a da je u blizini BG-a?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja