Petak 3 Napisano Mart 17 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zr Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda glupo pitanje, tek treba da krenem obuku pa bi radije sa svojom opremom za koju znam da mi pase, da li ima smisla doci na sajam i pokupovati kacigu, jaknu, pantalone i ostalo. Kontam lako je za sve sem pantalone, bio bi bas prizor da krenem da se skidam u gace za probanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1401 Napisano Mart 17 Drug član, 575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da si u šortsu i slobodno se skini. I ima smisla ako je jeftinije. Osim toga, pametno što prvo kupuješ opremu 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2421 Napisano Mart 18 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Petak je napisao: Mozda glupo pitanje, tek treba da krenem obuku pa bi radije sa svojom opremom za koju znam da mi pase, da li ima smisla doci na sajam i pokupovati kacigu, jaknu, pantalone i ostalo. Kontam lako je za sve sem pantalone, bio bi bas prizor da krenem da se skidam u gace za probanje Odlican izbor. Tako se to radi. Mada za samu obuku mozes se provuci i bez pantalona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2311 Napisano Mart 18 Drug član, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @PetakMožeš i pantole da probaš, što da ne. Imaju uglavnom neku improvizovanu kabinu za presvlačenje iza paravana, sad možda bude među kutijama, al nisi od svile brate. Samouz zid i nemaš problema 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 112 Napisano Mart 18 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Sajam cena 6500e. Regularno 6800e. Avgust prve isporuke.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7521 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5371 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre, i nije mnogo. Nejjeftiniji dvocilindraš skuter ever! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4221 Napisano Mart 18 Drug član, 2080 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, boza_kg said: @Gordak985 zna li se cena za Voge SR450X i kad stiže? Esi pito? : Nisam imao koga da pitam ni na jednom štandu, sem Motobike i Burnout, koji su se tek postavljali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4808 Napisano Mart 18 BJB Maxi Scooter Club, 1432 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... tek malo skuplje od 368G, a ipak je mnogo ozbiljniji agregat. Zadnje vešanje je standardno skuteraško, ali i dalje nisam očekivao takvu cenu.. sad je zanimljivo videti šta će Zontes sa 552G cenovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7521 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5371 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je skuter, cenim i da treba da ima skuteraško vešanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4808 Napisano Mart 18 BJB Maxi Scooter Club, 1432 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Uf, nikako se ne slažem neuporedivo je u vožnji, na našim putevima pogotovo. Mene to najviše odbija od većine skutera, zato mi je ADX400 bio najzanimljiviji u toj klasi. 552G može lagano da bude 1000e preko samo radi toga Naravno pričam iz perspektive moto foruma jer se tu i nalazimo - 72.5% redovnih kupaca će da ga uzme jer je lep i može u patikama da se vozi Ako bih imao potrebe za skuterom kao jedinim vozilom na 2 točka, to je prvo što bih gledao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7521 Napisano Mart 18 Ne silazi, 5371 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan CVT prenos, kaiš, bilo suvo ili mokro kvačilo, ionako nije za offroad. Težina je pozadi, kvačilo može da se spali u proklizavanju i sve tako. SYM ADX400 ima lanac, zupčanike, težinu 50:50, više je ADV motor nego što je skuter... Kome smeta skuter, onda bolje nek kupi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 335 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Spominje li se negde cena za QJ SRT 450RX? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4808 Napisano Mart 18 BJB Maxi Scooter Club, 1432 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video samo za UK cenu, isto kao 450MT, mozda u 100 funti razlike, ali dolazi sa 3 kofera i kreš barovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 18 Integrisan, 8102 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 18 Integrisan, 8102 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi KTM motori vriste - zabava, zabava, zabava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Mart 18 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, andrej. said: Ja sam video samo za UK cenu, isto kao 450MT, mozda u 100 funti razlike, ali dolazi sa 3 kofera i kreš barovima Ja po ko zna koji put - ima li negde bilo kakva informacija o tom motoru , šta je to ? cfmoto agregat ? Kopija 450mt ? Koji amortizeri, koji hod, težina, klirens ? Aj ako neko bude u mogućnosti neka pita na sajmu. Slike su takođe dobrodošle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GreySoco 0 Napisano Mart 18 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Soco TSx Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo Honde CB750 Hornet na sajmu? Ne videh je na Youtube-u od ovih sto su kacili do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petak 3 Napisano Mart 18 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zr Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Ja po ko zna koji put - ima li negde bilo kakva informacija o tom motoru , šta je to ? cfmoto agregat ? Kopija 450mt ? Koji amortizeri, koji hod, težina, klirens ? Aj ako neko bude u mogućnosti neka pita na sajmu. Slike su takođe dobrodošle. Internet kaze amortizeri Marzocchi podesivi, nema informacija o hodu jer to kriju za sada ali oko 180mm, klirens 210mm, tezina 184 prazan, 196 sa koferima, motori nisu isti uopste, QJ dizajn, 70x58.4mm cilindar i hod, vrti se vise, Brembo kocnice, ima senzore pritiska u gumama, maglenke, zmigavci integrisani u stitnike za ruke, stane 18L goriva, U Britaniji dodje sa grejacem rucica i sedista ali ne mogu da nadjem tu informaciju za druga trzista, cena u Poljskoj sa koferima 22990 PL = 5380 evram, Svabiji 6000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 18 Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj motor, tamo vamo 10% Verovatno će ih biti još 5,6 od ostalih Kitajaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petak 3 Napisano Mart 18 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Zr Motocikl: Biciklo Prijavi odgovor kao problematičan Ako su lagali mene i ja lazem vas Promenio Mart 18 član Petak pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 18 Integrisan, 8102 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, srbac said: To je taj motor, tamo vamo 10% Verovatno će ih biti još 5,6 od ostalih Kitajaca I ja sam nasao na australijskom YT kanalu da je to motor 450MT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 2059 Napisano Mart 18 Drug član, 2909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan KTM 390 AdventureJad i tuga... Kocion kabel malo da je veci mogao bi goveda da lasso-uje. Napravljen da se zakaci za svaku mogucu granu jer ADVENTURE x) A tek ovaj ulaz kabla u kaliper - ako ga samo malo neko deblo dokaci ima da prsti ulje na sve strane.KTM propo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1401 Napisano Mart 18 Drug član, 575 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je išao motorom na sajam, gde ste parkirali? Je l postoji opcija da prođemo pored rampe kao kada se ništa ne dešava na sajmu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 18 (promenjeno) Integrisan, 8102 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, rastkojokic said: KTM 390 Adventure Jad i tuga... Kocion kabel malo da je veci mogao bi goveda da lasso-uje. Napravljen da se zakaci za svaku mogucu granu jer ADVENTURE x) A tek ovaj ulaz kabla u kaliper - ako ga samo malo neko deblo dokaci ima da prsti ulje na sve strane. KTM propo Tek od 690 KTM priznajem, ovo su Indijci... Promenio Mart 18 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2624 Napisano Mart 18 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bajaj sa nalepnicom KTM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...