sale-kum 408 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam na ekranu, sledeći servis na 4000, to smo i znali. Ali zašto onda u AP servisnoj knjizi piše da se servis radu na 5000??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 408 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ni meni ne zaključa volan svaki put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 182 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Na 4000 se radi servis, to je fabricki interval...mozda je nakon sabirao tih prvih 1000 i interval...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 408 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 485 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Obrnuto, sledeći servis je na 4000, znači interval je sad 3000, a posle će biti po 4000. U knjižici u tekstu na levoj strani piše da su servisni intervali, neodredjeno koji, 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 182 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas imao na cajgeru 3970km,otisao i odradio...mozda sam trebao da imam 4970,ali ja sam tako...ispada da je inerval bio 3000km, ali ja ga tako odradih...onaj prvi sam uvrstio u ta prva cetiri slobodnom gradjaskom voljom...tako ce mi intervali biti 4 8 12 itdSent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...