Jump to content

Moto Zajednica

NS Nastradao biciklista kojeg je udario motociklista na Bulevaru kneza Miloša

Recommended Posts

• Ne silazi, 3335 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
1 hour ago, Andrej_Hotstepper said:

Pogledajte sebe u ogladalu, pa kažite da niste nikad napravili glupost.

Pa dobro, svi smo napravili nekad glupost. I to znači da treba svi da ćutimo kad se ovako nešto desi ? 
Ja ne mislim tako. 

Manite se tih floskula. Desilo se. Sudbina. Nedao Bog itd. 

Treba da priča, da ljudi postanu svesniji, da se vidi šta je dovelo do ovoga, šta treba da se menja, a to je prvenstveno svest kod ljudi. 
Ako mi krenemo sa onim "Jbg svakom može da se desi..." - u startu smo pogrešili. 

p.s: Preteče me Abi.

edit: I naravno da može svašta da se desi, ali nije to poenta.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4034 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

...ne znam.. Možda ja ne umem u pero... 

Ne opravdavam nikoga.

Kriv je.

Ubio je momka. 

Zavijene dve porodice u crno. 

Samo kažem da ja ne mogu da sudim mačem. 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 379 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro
N1INFO.RS

Uznemirujući snimak saobraćajne nesreće u kojoj motociklista udara pešaka u Novom Sadu širi se mrežama, nisu poznate zvanične informacije o stanju pešaka

Ko koga ovde...?

• Zainteresovan, 404 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
SERBIANTIMES.INFO

Uznemirujući snimak saobraćajne nesreće u kojoj motociklista velikom brzinom udara pešaka u Novom Sadu širi se društvenim mrežama. Za sada nisu poznate zvanične...

• Ne silazi, 1720 postova
  • Motocikl: SMC 300

Da se ne zavaravamo, nisu bas obe porodice zavijene u crno. Zakon sudi, mi dajemo vise neki savet drugima i sebi. Gde sve mozemo da napravimo stetu u voznji. 

Ako bi mogli da osudjujemo, onda bi trebali da najostrije sudimo ovakvim vozacima. 

• Podržavam 6

• BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Sa jedne strane jezivo je objavljivati ovakve snimke a sa druge strane setite se samo šta se sve dešavalo gde su snimci misteriozno nestajali: Naplatna na auto putu, Kantrimen, Oliver Ivanović, mali Mitrović. Da se ne lažemo, ako je vozaš policajac posle svega što se dešava, nemam dilemu da ovaj snimak nije objavljen da bi se nekako provuklo da je kriv momak koji prelazi pešački. Jezivo je to što pišem ali tako je. Slika našeg društva...

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 3629 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Mali off, 

Autobus na stanici, pešački iza busa, skuter prolazi pun gas, narod krenuo da prelazi, za malo da ih pokupi. 

Dve greške, njegova što nije usporio pa čak i stao pošto je bus na stanici i jos pešački tj zaklanja mu da može da vidi pešake, pešaci prelaze ko da se takmice ko ce pre, niko zastao nije i pogledao da li sigurno. 

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 508 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000
Prije 34 minute, Motociklista je rekao:

Koliko mogu procitati motociklista je divljao motorom tj. vozio mnogo preko 50?

Mnooogo preko 50!

Promenio član keš
  • Tužan 1
  • Podržavam 2

9 minutes ago, RankoBg87 said:

Mali off, 

Autobus na stanici, pešački iza busa, skuter prolazi pun gas, narod krenuo da prelazi, za malo da ih pokupi. 

Dve greške, njegova što nije usporio pa čak i stao pošto je bus na stanici i jos pešački tj zaklanja mu da može da vidi pešake, pešaci prelaze ko da se takmice ko ce pre, niko zastao nije i pogledao da li sigurno. 

To je zato sto je kod nas pesacima usadjivano da su zakon na pesackom. Zamisli ,koliko je to idiotsko ucenje. Pogotovo za decu i stare, tj one, koji nemaju iskustva u voznji motornih vozila.

Ucis decu da su jaci od tonu i vise gvozdja.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 8

• Zainteresovan, 508 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Moju poznanicu je pokupio auto na pesackom prelazu,  dobro je nastradala. Kada sam joj rekao da mora ipak da gleda levo desno kada prelazi na pesackom na zeleno, njen odgovor je bio "sta ja imam da gledam, ja imam prvenstvo. Zivim na 15m od semafora, vidim,  veoma cesto da mame sa malom decom krecu da prelaze kada se upali zeleno bez da se nasale da pogledaju levo desno, pilje u mobilni a zelono uoce samo kraiskom oka kako je trepnulo i krecu kao zombi.

Promenio član keš
  • Sviđa mi se 3
  • Tužan 1
  • Podržavam 6

• Mr., 670 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,
19 minutes ago, keš said:

Moju poznanicu je pokupio auto na pesackom prelazu,  dobro je nastradala. Kada sam joj rekao da mora ipak da gleda levo desno kada prelazi na pesackom na zeleno, njen odgovor je bio "sta ja imam da gledam, ja imam prvenstvo. Zivim na 15m od semafora, vidim,  veoma cesto da mame sa malom decom krecu da prelaze kada se upali zeleno bez da se nasale da pogledaju levo desno, pilje u mobilni a zelono uoce samo kraiskom oka kako je trepnulo i krecu kao zombi.

Reci poznanici da si podijelio njen stav sa forumom i da se mi generalno slazemo sa njom i da savjetujemo da i dalje ne gleda, jerbo ima prvenstvo 🤣. Urgentni place za takvima

• Ne silazi, 1532 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

To je po gradu baš očigledno i uzelo maha. Pešaci baš kao zombi prelaze i ne gledaju uopšte da li je bezbedno. Jeste da imaju prednost ali ako naleti neko umoran,pijan ili samo budala džabe ti prednost...Kod nas u provinciji je ipak malo drugačija slika i svi su oprezni i na pešačkom i deca su naučena da bilo gde se prelazi put prvo se uveri da je bezbedno a to je ili posledica ili uzrok da vozači često i ne propuštaju pešake na pešačkom.

Promenio član Interceptor BP
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 244 postova
  • Motocikl: VIRTUELNI
Pre sat vremena, Bor-i-slave je napisao:

To je zato sto je kod nas pesacima usadjivano da su zakon na pesackom. Zamisli ,koliko je to idiotsko ucenje. Pogotovo za decu i stare, tj one, koji nemaju iskustva u voznji motornih vozila.

Ucis decu da su jaci od tonu i vise gvozdja.

Velika greska kolega.

pesaci  jesu zakon- imaju prednost u odnosu na sve ucesnike u saobracaju,kada su na i u blizini pesackog prelaza, pise lepo u nasem zakonu kao i u svim u svetu,isto tako pise da svi ucesnici prilagodjavaju brzinu da bi mogli bezbedno da stanu ako ima pesaka.

ne znam sta nije jasno sem onog.... kad si ispred pesackog  3 metra i kazes sebi mogu da prodjem pored ili ispred pesaka...nek on gleda, ... 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 607 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 5 sati, PremieRacing je napisao:

Jedan mlad život ugašen, drugi mlad život usran do kraja života...

Primer1- pre par godina u Mrčajevcima mlad dečko , veterinarski tehničar, udario dete koje je isticalo iza auta, nije nikako mogli da se izbegne. Kada je saznao da je mala preminula obesio se iako nije bio kriv 

Primer2- iz obližnjeg sela .... 30-ak godina u bulji, druzi se da decom 10 al godina mladjom. Isli u provod,njih 6 u autu. Alkohol, ovo ono, elem slete u povratku u njivu. Sad sta ce mladjarija , 10+ km od kuce, ovaj obrva da ce usporiti. Naravno, buzdovan gas do patosa i sleti na 2 km od kuce. Dečko 17 godina poginuo na licu mesta, par povredjeno. Sudije je ulazi u 5 godinu, nema ovaj para nego ažurni sudstvo. Živi kao da se nista nije desilo, jbg kaže ko ga tero da sedne u auto.

Zato dal su dve porodice usvojene u crno, možea

• Podržavam 1

• Integrisan, 8769 postova
  • Motocikl: TDM 900

Kako ljudi nemaju dve normalne u glavi da kad prilaze kolima pešačkom nemaju neki alarm u glavi da možda nekog ima? 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 4034 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Ja sam pre koju godinu umalo zgazio svog kolegu s posla, isto tako, izašao iz autobusa koji je prvo otvorio zadnja vrata i pre nego što je stao, i iskače moj kolega i pravo na pešački i ispred mene. Žuri, kasni. Ja sam na jedno 15ak metara od busa ali sam krenuo da ubrzam, jer je autobus stao u stanicu, proširenje. 

Ja na 125cc motoru. Ne znam dal sam išao 50kmh.. Ali se to desilo tako brzo i bio sam tolko blizu da nisam mogao da stanem! 

Krene on da urla, krenem ja. 

U firmi smo se opet svađali! 

Reko sam mu da je majmun, ja moram da stanem, jeste, ali ne mogu u momentu!

"Imam prednost!". 

Imaš. 

• Sviđa mi se 1

1 hour ago, dejan-bandit1200 said:

Velika greska kolega.

pesaci  jesu zakon- imaju prednost u odnosu na sve ucesnike u saobracaju,kada su na i u blizini pesackog prelaza, pise lepo u nasem zakonu kao i u svim u svetu,isto tako pise da svi ucesnici prilagodjavaju brzinu da bi mogli bezbedno da stanu ako ima pesaka.

ne znam sta nije jasno sem onog.... kad si ispred pesackog  3 metra i kazes sebi mogu da prodjem pored ili ispred pesaka...nek on gleda, ... 

Pa, ti objasni to ovim sto su poginuli. Nisu oni zakon, nego je zakon jaceg.

• Zainteresovan, 473 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Čekaj, čekaj.. JEL REALNO DA JE MANIJAK KOJI JE DIVLJAO MOTOROM U SRED GRADA I UBIO PEŠAKA JEBENI SAOBRAĆAJNI POLICAJAC?!?

WWW.021.RS

Saobraćajni policajac uhapšen je zbog nesreće na Bulevaru kneza Miloša u Novom Sadu, kada je poginuo biciklista. To veče je policajac bio van dužnosti.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 3171 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Velika greska kolega.

e3535635150ed26664196fd4601bf841.jpge95c84694e04ab3f12fd5426abd2c595.jpg

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 11

• BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Kako se dodaje, S. P. je, službenik Odeljenja saobraćajne policije, a u saobraćajnoj nezgodi učestvovao je u vreme kada nije bio na dužnosti, sa vozilom u privatnom vlasništvu.

Pa se i dalje pitajte što je snimak pušten na društvene mreže. Opušteno bi bilo da je bahati biciklista blokader udario motociklistu jer je znao da je policajac <_<

Ježim se i od same pomisli na to ali protekli dogadjaji me ne razuveravaju. Mir nebeski žrtvi...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Ne silazi, 3167 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125,E bike

Biciklista je sisao sa bicikla i gurao,znaci pesak.Na pesackom prelazu.Sta vise?Ovaj sa motorom ga je ubio.....Kriv je.

• Podržavam 4

• Drug član, 1099 postova
  • Motocikl: YZF R1

Vrlo zanimljivo kako je u ovakvim slučajevima "pripadnik policije, koji nije bio na dužnosti" , a da je on bio na pješačkom bilo bi pregažen policajac, komplet smjena ispred suda dok se čita presuda..

• Podržavam 1

• Drug član, 1257 postova
  • Motocikl: -
pre 27 minuta, dejan-bandit1200 je napisao:

Screenshot2026-03-04at20-30-53ZAKONOBEZBEDNOSTISAOBRAAJANAPUTEVIMAVozanemoraposvakucenudasezaustavin-bipropustiopeake.Vozamoesamodausporidabipropustiopeakaal....png.9a925976e95baec709512de6de5c0deb.png

Ovo zadnje u toj rečenici je bitno. A šta da radiš kad mama gura kolica trotoarom, paralelno sa mojim pravcem kretanja, prilazi pješačkom bez bilo kakvog okretanja da pogleda, koji bi indikovao da želi da pređe put i onda samo smota kolica pod 90°i ispred mene?

Nisam išao brzo, ali je bukvalno izašla na 3 metra ispred mene. Sreća je da imam solidne reflekse i ispravan auto.

Još više je ona imala sreće što je saobraćajna patrola bila na drugom kraju pješačkog i spriječila me da izađem iz auta i umlatim je.

Što se tiče teme, majmun na motoru je kriv i tu je kraj priče.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja