jazznrolla 55 Napisano Februar 19 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam desetak godina profesionalno radio kao glumac i lektor, a iz hobija se bavio stolarstvom, rešio sam da okrenem stvar i da potražim stalni posao u stolarstvu. Do sada sam od tvrdog drveta radio električne gitare i manji nameštaj za dnevnu sobu, od mekog drveta baštenske ograde i ormar, a od pločastih materijala radnu sobu, američki plakar i ostave. Restaurirao sam i popravljao razni nameštaj i predmete od punog drveta, kuhinje i parket. Nisam do sada radio kao profesionalni stolar niti na industrijskim alatima, ali verujem da bih relativno brzo savladao zanat kao šegrt dobrom majstoru. Budući da posebno volim gitare, zanima me i šegrtovanje graditeljima žičanih instrumenata, makar bilo i malo dalje od pomenutog poteza od Zemuna do Pazove. Ukoliko bi vam odgovarao radnik ovog tipa, pišite u privatnoj poruci, u temi ili na mejl nikola.d.zivanovic@hotmail.com Srdačan pozdrav, Nikola P.S. Evo par slika nedavnih radova. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15780 Napisano Februar 20 Cool tip, 3239 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje(sory za off)...Sto ne pocnes da radis kao sam svoj gazda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10626 Napisano Februar 20 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, sashac je napisao: Pitanje(sory za off)...Sto ne pocnes da radis kao sam svoj gazda? Dobar abrihter je 5 soma. Plus par soma za sitni alat,pa prostor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 55 Napisano Februar 20 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan @sashac Pitanje je na mestu. Rado bih, do sad sam i bio slobodnjak u starom poslu, ali nemam resurse da razrađujem novi posao otpočetka, pa zato tražim stalno zaposlenje u već razrađenoj radionici. @mrle Mislim da postoji, za moje poimanje, vrlo dobar Metabov diht-abrihter za 1500 evra, ostale alate mahom imam i to nije problem, ali je prostor ključan. Napravio bih u narednom periodu svakako jednu gitaru ili jedan sto za prodaju, pa ću videti koliko sam dobar, koliko brzo i po kojoj ceni mogu taj rad prodati. A uporedo s tim bih radio redovan posao. Promenio Februar 20 član jazznrolla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2275 Napisano Februar 20 Drug član, 1416 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec vican stolarskim afinitetima, moj predlog je da kombinujes i smolu sa radovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 55 Napisano Mart 3 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan Širim potragu do Inđije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 897 Napisano Mart 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 3 član saxomofon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...