Jump to content

Moto Zajednica

Protestna vožnja zbog oduzetih motora 19.02.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9
Ima li ovde nekog od vlasnika oduzetih motora?
@yogibear kao što reče Boris,
+ @Nebojsa92 isto koji je na forumu.

Mladi momak sa Švajcarskim papirima i R1 Luka koliko znam nije na BJB,
A nije ni Voja sa skuterom BMW C1.

Žeku zekstremnog sa foruma su maltretirali ( sproveli iza marice na pretres ) ali nije mu tu bio motor i nije oduzet, i sa njim još dvoje koje mislim da nisu na forumu

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2677 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
Pre 4 sati, AlekShu je napisao:

To je apsolutna glupost izrecena od strane voditelja. Verujem da je apsolutno neznanje i neprofesionalnost u pitanju, nista vise od toga. Lupio pa ostao živ. 

.

Pre 4 sati, Vandrokaš je napisao:

@Darko Mihajlovic nemoj da te nervira objava nekog reportera jer je očigledno da je on nešto sam zaključio (pogrešno) i tako rekao. Ko zna gde je i šta video ... 

Za sve ostalo se slazem sa vama....

Samo , u ovo ne verujem ...

"Sam lupio" , "sam zakljucio" , "izrecena glupost" ... Hm...ne znam...

Mogao je da kaze i MC Srbi , MC Bezbednost , ili bilo sta peto....

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Ljudi,svaka vam čast još jednom.U kratkom roku se organizovati i pojaviti u tolikom broju,nemam reči.Saradnja i empatija nam je krajnje neophodna.Da mi oteramo zlo tamo gde mu je mesto,a posle možemo da peglamo nesuglasice i neslaganja.Ovo je ujedno i poziv onima koji organizuju i koordinišu akcije da se ubuduće dogovaraju.Nije teško pružiti ruku ako je ispružena sa druge strane.Za bolje dane🍷

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
pre 44 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

.

Za sve ostalo se slazem sa vama....

Samo , u ovo ne verujem ...

"Sam lupio" , "sam zakljucio" , "izrecena glupost" ... Hm...ne znam...

Mogao je da kaze i MC Srbi , MC Bezbednost , ili bilo sta peto....

Kad si rodjen kao čekić, sve ti izgleda kao ekser

• Hvala 1

pre 3 minuta, Jack Daniels je napisao:

Ljudi,svaka vam čast još jednom.U kratkom roku se organizovati i pojaviti u tolikom broju,nemam reči.Saradnja i empatija nam je krajnje neophodna.Da mi oteramo zlo tamo gde mu je mesto,a posle možemo da peglamo nesuglasice i neslaganja.Ovo je ujedno i poziv onima koji organizuju i koordinišu akcije da se ubuduće dogovaraju.Nije teško pružiti ruku ako je ispružena sa druge strane.Za bolje dane🍷

ZA POBEDU I SLOBODU! 

• Sviđa mi se 1

pre 25 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

A mozda sam samo naucio da prepoznam eksere

Mislio sam na "novinara" kojem su sve te stvari i grupe iste. Ali ok, neću ti protivrečiti. Guraj svoju priču brate, samo napred, imaš moju podršku

• Podržavam 2

pre 53 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

Ma razgovaramo se...

Opusteno...

Ajde ok, imam vremena. Koji je tvoj narativ? Evo, otvoren sam za sve što ti kažeš. Voleo bih da mi pojasniš ceo tvoj stav vezan za, iz mog ugla pogrešno i glupo, izveštavanje novinara. Ti misliš drugačije, poštujem, da li možeš da pojasniš?

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9
Ma razgovaramo se...
Opusteno...
Daretova viđenja i opreznost su i profesionalna deformacija .

Nije isti senzibilitet kako smo mi navikli

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400...

Maši se poenta i priča ode na neku drugu stranu.

Poenta je da su nekome oduzeti motori, kako ih vratiti i postići da se to ne dešava.

Zaključak je vrlo jednostavan ali traži puno angažovanja. Kome nije jasno do sada, reaguju samo na pritisak.

Dakle, svako predveče masovne voznje po gradu uz buku, nikakvo blokiranje saobraćaja, samo animiranje javnosti i ubeđen sam da bi bili vraćeni vrlo brzo, da nema talasanja.

• Podržavam 1

pre 16 minuta, BoxX je napisao:

Daretova viđenja i opreznost su i profesionalna deformacija emoji16.png.

Nije isti senzibilitet kako smo mi navikli

Koga mleko opeče , i u jogurt duva :)

• Sviđa mi se 1

pre 2 minuta, dexex je napisao:

- Maši se poenta

- ubeđen sam da bi bili vraćeni vrlo brzo

Pa upravo je to poenta....

Ti si ubedjen u ovo, Pera ubedjen u ono , Zika ubedjen da je ovako bolje a Mika da je onako bolje.  

A svi zele isto...

Mnogo vas je sa ubedjenjima :) :) :)

I po meni još jedna bitna stvar. Ako ima pravnika ovde , da li može da se pokrene tužba za nadoknadu štete i pretprljeni duševni bol kad vrate motor sa provere jer je sve regularno. Da je motor sredstvo za rad i izvor prihoda,  pa je samim tim oduzimanjem naneta i finansijska šteta? Dajte ljudi malo inovativnosti...

Nije bitno ko je ubeđen u šta nego za šta se zalaže. Puno je bilo akcija koje traju jedan dan a 10 dana se veliča taj dan a rezultat toga je , ekipa sve jača , ko rusi zauzmu prostor i utvrde položaje. Nema konkretnih rezultata a to je jedino merilo uspešnosti, imaš ili nemaš rezulat. Ovde pričamo kako doći do rezultata tj motora.

• Drug član, 3125 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 26 minuta, AlekShu je napisao:

Ajde ok, imam vremena. Koji je tvoj narativ? Evo, otvoren sam za sve što ti kažeš. Voleo bih da mi pojasniš ceo tvoj stav vezan za, iz mog ugla pogrešno i glupo, izveštavanje novinara. Ti misliš drugačije, poštujem, da li možeš da pojasniš?

Poenta priče koju Darko potencira jeste da novinari dobijaju pogrešan ''vibe'' usled naših podela jer ko god sa novinarima komunicira NEMA osnovno poštovanje prema celoj zajednici i ne uključuje celu moto zajednicu  već mu je lični interes na prvom mestu...što će reći ostali su repovi od prethodnog lika koji je i usrao celu priču.

Druga stvar...novinar ne bi trebalo da bude pristrasan i da ne istražuje priču...ovi sad su kao kurve u Amsterdamu...plati...raširi noge i viči aaahhhaaahhh. N1 ima deeeebelu liniju takvih gluposti koji se godinama dešavaju a da niko ne reaguje i to je problem. Evo ti primera da bi shvatio Dareta...

Jek korone, haos sa zatvaranjima i celom tom pričom...moj sektor u KCS radi punom parom...magnetna rezonanca NAŠOM odlukom radi bez zaustavljanja jer znamo da moramo odraditi taj posao (dakle nema veze sa žvalavim). Radimo sve ok...jedan dan moron novinar sa N1 na onim glupim konferencijama za štampu postavi pitanje vezano za MRI i CT da li rade ili ne rade na takav način da je ispalo da mi ne radimo i da smo zatvoreni.

Sutradan NIKO NAM NE DOLAZI NA PREGLEDE! Počnemo telefonima da zovemo zakazane pacijente...ljudi kažu..''videli smo na TV da ne radite''. Od tog trenutka smo pored redovnog posla morali svaki dan da pozivamo pacijente da dođu na preglede na koje su čekali godinama i da im pojasnimo da to nije istina što je magarac izjavio sa N1 kroz obično pitanje.

Kapiraš?

• Sviđa mi se 2

pre 59 minuta, AlekShu je napisao:

Evo da ti pojasnim...pa da pojasnis i ti meni. 

Ja kazem gore "gledao sam TV , voditelj kaze , ne znam, vozi se protesna voznja zbog oduzimanja motora bla bla u organizaciji belih zeceva".....

Ti kazes : "To je apsolutna glupost izrecena od strane voditelja. Verujem da je apsolutno neznanje i neprofesionalnost u pitanju, nista vise od toga. Lupio pa ostao živ".

Pa prvo pojasni ti meni , otkud tebi ovaj stav ? "Ti verujes" ? 

Verujes da je on rekao dve reci koje su mu random pale na pamet ? Beli i zecevi ? 

Verujes da je video nekome na jakni prisivak beli zecevi pa se odlucio da to kaze ? 

Sta ti verujes ? Da je lupio pa ostao ziv ? 

Ja evo, ne verujem ...

Ja verujem da je mozda s nekim par minuta pre reportaze popricao , da mu je neko rekao , da nesto, ne znam...

Sigurno je da ne verujem da je "lupio pa ostao ziv" ... 

Verujem u sve ostalo , da ste tamo bili svi tugedr , da je bilo prijateljastva , da je bilo sve top.  

Ja govorim o konkretnoj stvari koja mi upala u uvo...

Nisam ni siguran da li mi smeta to sto je i da li je organizator ovaj ili onaj...

Smetaju mi puno drugih stvari , ali to sad nije tema . 

• -, 1930 postova
  • Motocikl: /
7 hours ago, Влајко said:

Немам воље да идем више. Желим да дођу ти избори и да се ово реши. Ако се не реши тад, желим да одем још једанпут ако треба али да буде са неким конкретним циљем, као 05.10. рецимо... то је изгледа једино решење.

Sta, cekaces 2028 i izbore? Koji ce debelo biti nastelovani?

Ovome mora da se stavi tacka sad do leta, bez izbora!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• -, 1930 postova
  • Motocikl: /
1 hour ago, AlekShu said:

Mislis da nije niko od tih pozvao novinare, dobar dan, dobar dan, ja sam taj i taj, odatle i odatle. Mi smo danas resili to i to, voleli bi smo da dodjete i napravite reportazu o tome.

I naravno da ce novinar da napomene da su organizatori ti sto su ih pozvali.

Sami nisu dosli sigurno...

pre 15 minuta, ser je napisao:

Mislis da nije niko od tih pozvao novinare, dobar dan, dobar dan, ja sam taj i taj, odatle i odatle. Mi smo danas resili to i to, voleli bi smo da dodjete i napravite reportazu o tome.

I naravno da ce novinar da napomene da su organizatori ti sto su ih pozvali.

Sami nisu dosli sigurno...

Vidiš...zaista si lepo opisao suštinu problema u Društvu. Sad neki tamo bajkeri nešto organizuju. Busaju se u grudi da su oni neki faktor...bio je jedan među njima koji je napravio sranje, oni ga kao odstranili i...nastavili po istom principu! E ako tako bude nakon žvale...možemo bez problema da se kolektivno samoubijemo! 

Zato je jedini izlaz reset kompletne scene politike i profesionalne javnosti...kompletne lustracije i bukvalno proterivanje svakog od tih morona. Da se slučajno budućim indijancima ne učini da mogu na tu foru ili slične da funkcionišu. Sad to je više utopija nego realnost ali eto...ja se iskreno nadam.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

pre 13 minuta, Bigor je napisao:

ec6a7b811f998f72ec0af6536fa283df.jpg
Nista nije slucajno!

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

Igrom slučaja sam ovo ja na slici u prvom redu. Prošla godina, februar neki. Bmw lep kao uvek, ja onako, imao sam i boljih dana... Elem, napisao sam jedno 30 redova do pre minut i obrisao sam sve, jer ono, koga bre briga realno, vidim gde ovo ide i skroz mi je jasno zašto je sve ovo ovako kako je i zašto će baš dugo da traje... Vidimo se na radikalizaciji nekoj. 

pre 2 minuta, AlekShu je napisao:

Igrom slučaja sam ovo ja na slici u prvom redu. Prošla godina, februar neki. Bmw lep kao uvek, ja onako, imao sam i boljih dana... Elem, napisao sam jedno 30 redova do pre minut i obrisao sam sve, jer ono, koga bre briga realno, vidim gde ovo ide i skroz mi je jasno zašto je sve ovo ovako kako je i zašto će baš dugo da traje... Vidimo se na radikalizaciji nekoj. 

Daj ti nama napismeno šta i kako ti vidiš pošto iz ovoga ja onako laički zaključujem da je problem ovde a ne tamo? A da li je????

Upravo sada, mick je napisao:

Daj ti nama napismeno šta i kako ti vidiš pošto iz ovoga ja onako laički zaključujem da je problem ovde a ne tamo? A da li je????

Mislim da je problem u srba to što svi traže pravilnosti gde ih nema, a tamo gde treba da se upregnu vijuge i neki drugi organi malo ispod vijuga, nema nas ni u priči. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja