sst 524 Napisano Četvrtak u 20:13 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, završio sam prvu verziju projekta 4ride.rs - besplatno mesto za organizaciju kratkih i dužih moto putovanja i sl. Postoji pretraga, možete dobijati preporuke na mail bazirano na vašem izboru. Za sada je prazno, nisam hteo da fejkujem podatke. Ako ste zainteresovani - na početku su potrebni ljudi koji žele aktivno da se pridruže, za sada ubacivanjem vožnji, interesantih ruta i sl. kako bi se malo popunilo. Takođe je i feedback bitan kako bi to što pre zaživilo. Imate sa desne strane mali badge kojim možete da postavljate vaše komentare. Da ostane zapisano - biće besplatno za sva vremena. Neće biti reklame, neće biti banera, freemium, popup-ova, prodaje podataka i sl. Ubi me ova komercijalizacija više. Gledam neke GPX file-ove, rekoh super, kad ono 19,90 EUR i to okruglo. Stvarno preteraše, sve je neki biznis model. Za sada ciljam naše i nemačko govorno tržiše. Cimnite me preko DM-a za dalje informacije. Pozdrav, Saša 32 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1331 Napisano Četvrtak u 20:59 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @sst, ovo na engleskom, nema na srpskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano Četvrtak u 21:02 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prevodim na RS i DE. Trebalo bi sutra da bude gotovo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 191 Napisano Četvrtak u 21:45 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo treba da zaživi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7886 Napisano Četvrtak u 23:16 (promenjeno) Drug član, 2248 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i za ideju i za rad i trud, a najvise za stav, mislim na to sto je besplatno i bez ikakve zarade. Bavis se profesionalno izradom sajtova ili amaterski? Promenio Četvrtak u 23:22 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano Četvrtak u 23:46 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ske je napisao: ovo na engleskom, nema na srpskom Šta sutra, podignut prevod 4ride.rs 4RIDE.RS Zauvek besplatno deljenje moto vožnji u Evropi. Objavi vožnju, poveži se sa vozačima, krenite zajedno. pre 15 minuta, Sharky - Alex je napisao: mislim na to sto je besplatno i bez ikakve zarade Programiram već 25 godina – želim da poguram ovo, baš nedostaje tako nešto. A muka bi bila komercijalizovati sve ovo, ne bi bilo nikakvog zadovoljstva u razvoju. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 547 Napisano juče u 07:48 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, regisrovao sam se na aplikaciji ali svaki put mi traži verifikaciju kad ponovo udjem u istu. Da li je tako namešteno ili sam ja negde u koracima pogrešio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 404 Napisano juče u 07:54 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar, svaki put mi salje na mail kod. Bilo bi jednostavnije user name ili mail adresa \ sifra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano juče u 07:56 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Podatak se drži u sesiji. Podešavam danas user i pw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1105 Napisano juče u 07:57 REW/Hit The Road, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, baš sam se obradovao ovom site! Samo napred, znam ljude sa fantastičnim turama, nadam se da će da podele sa nama. Treba malo vremena da zaživi ali biće ovo sjajno mesto za razmenu iskustava i novih ideja za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 946 Napisano juče u 10:28 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud i mislim da ce biti bas dobra baza i dobra polazna tacka za razne aktivnosti. Meni se posebno svidja deo sa planiranjem, gde neke voznje mogu da se najave i mozda preko sajta formira grupa i za ekipu koja nije sa ovih prostora, svaka cast Sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3330 Napisano juče u 10:37 BJB Maxi Scooter Club, 1099 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, sjajno! Sad sam baš išao na kreiranje vožnje, reko da dam neki predlog, ali na sve si mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 160 Napisano juče u 10:44 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da si kolega još kad sam video kako si spakovao sst.rs Kako je skoro cela Aj Ti zajednica prešla na 2 točka, teambuildinzi se organizuju preko tvog sajta! Dobra ideja, podržavam. Ako treba kakva pomoć u realizaciji, tu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 942 Napisano juče u 10:51 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno fantasticno! Hvala za ovo, mislim da nas ima dovoljno svuda da bi od ovog sajta napravili dobru bazu voznji i ruta.@sst ja sam po struci software test engineer, ili ti ga QA, ako hoces nesto posebno da se pretestira - tu sam, mozemo se i privatno povezati na WhatsApp ili sl. pa da to bude sve cakum pakum. Bravo za freemium, bravo za trud i hvala jos jednom!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano juče u 11:54 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Rešavam danas ovo sa verifikacijom. Da li još neko ima problema sa time? Ovo podešava cookie, ali to ne radi u inkognito prozoru, tj. zaboravlja. Istestiraću ovaj deo. Slobodno mi pišite u DM, da ne spamujemo forum. Rute na sst.rs stavljam da ne šaljem u krug. Na kraj pameti da neko to gleda. Ako treba ima toga još Sledeća stavka i jesu izvožene ture sa GPX podacima, slikama, snimcima. Korak po korak. Za sada je potrebno testiranje samog načina rada, ubacivanje podataka i sl. Dovešću ovu prvu verziju u status da se može raditi sa njom. Ovo planiram negde do kraja iduće nedelje, ima tu još nekih sitnica oko mapa. Posle toga ima mnogo posla. Dizajn i marketing su eto dve stavke za početak. Srpski i nemački prevodi su nedajbože, to se mora srediti. Ubacujte ako hoćete iskustva sa gumama ovde. To može biti interesantno za neki marketing na druga područja Ako ima nekog ko ima ozbiljnog iskustva sa marketingom, pogotovo social media - javljajte se Ja sam baš tanak sa time, ovde bi trebala ozbiljna pomoć u razvoju i održavanju. Mogu napraviti neki Slack channel ili sl. Ne znam da li ste videli, postoji editor za rute pri kreiranju ili editovanju. To hoću još da proširim i optimiram. Može se dodati i Google map, samo to linkujem eksterno zbog cookie-a. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 247 Napisano juče u 13:21 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan logovao se i deluje ok, na brzinu sam pogledao ali ne videh da ima mogucnost da se okaci neki snimak sa obavljene voznje? mozda snimak sa neke deonice puta koji je odvozan? samo sugestija, svaka cast za nameru i odradjen posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano juče u 13:23 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan @midnightdk To je taj wording Ovaj deo je za planiranje vožnje. Imaš ideju, tražiš suvozače. Ove nedelje radim na opciji da se postave dosadašnje vožnje. Subscribe što bi rekli, pisaću ovde kada budem podesio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 160 Napisano juče u 14:19 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sst je napisao: Rute na sst.rs stavljam da ne šaljem u krug. Na kraj pameti da neko to gleda. Ako treba ima toga još Sledeća stavka i jesu izvožene ture sa GPX podacima, slikama, snimcima. Korak po korak. Profesionalna deformacija, kad si okačio tires.sst.rs reko da vidim sta je ima kad se skine subdomain. Svideo mi se taj fazon, kao lični log putovanja. Još malo pa ću i privatno da surfujem internetom sa otvorenim network tabom pretraživača. Sa čime prikazuješ ove mape (pogotovu ove gde se vidi razlika u visini)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3330 Napisano juče u 14:31 BJB Maxi Scooter Club, 1099 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi bila loša fora (ako je moguće da modifikuješ to, pretpostavljam da je učitana eksterno) da se na mapu dodaju POI - biker friendly restorani, smeštaji, zanimljive stvari za videti, servisi itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15990 Napisano juče u 14:54 Integrisan, 8267 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu rute da se izvezu u formatu za Garmin npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5817 Napisano juče u 15:37 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pratim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 247 Napisano juče u 16:34 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Kaf vec imamo toliko IT u redovima ovo bi moglo da izraste u ozbiljan projekat naravno i iskusnih vozaca da daju svoje sugestije. Ne spadam ni u jedne od gore pomenutih ali jedna ideja mi se vec neko vreme vrti u glavi (naravno vrti se u prazno). Karta recimo za pocetak Srbije , kliknes na pocetnu tacku (recimo NS) i onda na krajnju (recimo SU), pokazeti rute, odaberes kojom si isao i na tu rutu linkujes snimak voznje koji si napravio. Takodje kao sto je gore pomenuto ubacivanje lokacija interesantnih za obicii kacenje slika sa nje. ITD Imacemo mi raznih ideja samo kad ima ko da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 524 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jutro zaboravio ranac kući kada sam pošao – puna glava ideja Sada pomaže da se proširi priča malo, Social Media i marketing. Ako hoćete dodajte po neku planiranu vožnju, da taj deo prvo rešimo. Sećam se da je neko hteo u Mongoliju i da je tražio suvozače, za takve stvari je napravljen ovaj prvi deo. Pre 2 sati, Skandi je napisao: Sa čime prikazuješ ove mape (pogotovu ove gde se vidi razlika u visini)? https://maplibre.org/ - ima tiles za hillshade, time se može prikazivati ovo Pre 2 sati, andrej. je napisao: POI - biker friendly restorani, smeštaji, zanimljive stvari za videti, servisi itd Ovo bih u nekom drugom planu, stoji kao dobra ideja. Održavanje je ovde kao i svuda problem. Pre 2 sati, Alekre je napisao: Jel mogu rute da se izvezu u formatu za Garmin npr? Može da se izveze GPX sa track-om i waypoint-ovima. Nemam Garmin, damožeš testirati ovde https://4ride.rs/rs/voznje/crna-gora-bosna-offroad pre 34 minuta, midnightdk je napisao: kliknes na pocetnu tacku (recimo NS) i onda na krajnju (recimo SU), pokazeti rute, odaberes kojom si isao i na tu rutu linkujes snimak voznje koji si napravio. Rute su već rudimentarnolinkovane, vidi https://4ride.rs/rs/voznje i klik na "Prikaži mapu". Možeš preći mišem ili tap i videćeš opis. Tu se može dodati dosta toga. Ovaj deo sa mapom se baš može razraditi sa filterima itd. Otom potom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 800 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 529 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja ,podrzavam Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...