Roki232 18 Napisano Februar 2 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari,ja sam Miloš iz Nisa,uzeo prvo skuter Zontes 125d,dobra priča za grad ali nisam skuteras i,pa sam uzeo nešto drugačije Voge reli 300 Ako moze malo pomoc,savet neki oko motora opreme itd Hvala 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3523 Napisano Februar 2 BJB Maxi Scooter Club, 1156 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, imaš temu u Enduro podforumu o 300 Rally, ima dosta vlasnika, iskustava, priče o opremi.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 2 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14765 Napisano Februar 2 Ne silazi, 3210 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 106 Napisano Februar 2 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri se prikljucio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9619 Napisano Februar 2 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 4 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Promenio Februar 4 član Roki232 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 935 Napisano Februar 4 Zainteresovan, 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 4 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem po motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 176 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećomPoslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2330 Napisano Februar 5 Drug član, 551 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola944 12 Napisano Februar 5 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 5 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 565 Napisano Februar 6 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Lepa mašina! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 6 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznajemo se,prvi utisci su super 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 44 Napisano Februar 8 Svrati ponekad, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao čovek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Februar 20 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan OTVORIO SAM NA FB GRUPU VOGE RELI 300 SRBIJA PA IZVOLTE DOBRODOŠLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Četvrtak u 16:55 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DA LI JE NEKO PROBAO DA MU SMANJI VISINU,JA SAM 181 I VISOK MI JE KOJA JE NAJLAKSA OPCIJA ? HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1457 Napisano Petak u 07:39 Drug član, 1260 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako nisi baš čudno građen, tj imaš kratke noge ne vidim kako ti je motor visok, Za enduro standarde je i nizak. Ja sam 178 i odlično mi je legao kada sam ga probao. Spuštanjem ćeš smanjiti klirens i potencialno pogoršati geometriju. Ako baš hoćeš , koliko viidm ona pozadi linkage, tj kosku. Treba ti malo duža koska, možda 1cm odoka, nemoj da ti to bude konačna mera i spustiš ga za 2-3 cm. Isto to moraš i napred, spuštiš ga u trouglovima, tj štapove izvučeš na gore. Tu će verovatno da ti zafali mesta, pa ćeš morati da staviš podizače kormana. Znači, prvi korak vidi da li se prodaje duža koska da ne budziš nešto, ostalo je lako, ali i dalje mislim da nije visok nego si možda vozio drugačije motore ranije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Petak u 08:14 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hvala na odgovoru,vozio sam skuter ,evo kako je u praksi,dodao fotku, razmisljam se da uzmem sedište, gledao neke klipove spuste ga za 3cm generalno na asfaltu mi je ok,ali kad malo izadjem van puta osećam da bi mi lakse bilo da je niži ,doduše ima dosta i do iskustva koje ja nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Petak u 08:15 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Probao bih nešto najbezbolnije kao sto je sedište ,ako ne pije vidu onda ovo sto si mi preporučio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3523 Napisano Petak u 08:24 BJB Maxi Scooter Club, 1156 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Gde ćeš tanje od ovog sedišta Ovo na slici je malo nezahvalno, neravna podloga i patikice.. ali ja sam 183 +- i nemam nikakav problem. Ne mogu sad da nadjem ni jednu fotku sa obe noge dole ali nije daleko od ovog. Probaj sa normalnom obućom, biće bolje sigurno, a ima verovatno i do navike, skroz je drugačije sedenje nego na skuteru. Ja ga ne bih spuštao, greota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Petak u 09:19 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu si ,greotica je ,još nisam uzeo adekvatnu obuću ,tebi je odlično ,nije mnogo daleko ni na ravnom,sa pola stopala imam kontakt sa zemljom … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3523 Napisano Petak u 10:27 BJB Maxi Scooter Club, 1156 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U praksi ćeš se ipak uglavnom oslanjati na jednu stranu, uglavnom nema potrebe za 2.. plus ako staviš malo nekog prtljaga, ode on još malo dole. Ne bih ja tu dirao ništa bar neko vreme, ako vidiš da ti smeta, onda gledaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 18 Napisano Petak u 10:37 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,da u pravu si ,praksa će najbolje da pokaže ,još nije krenulo pravo prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...