pedjalaki 29 Napisano Januar 21 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama sa foruma. Moje ime je Predrag Lazić i novi član sam foruma. Od skoro vlasnik Yamahe V-star 650 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 573 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Kakva perverzija od motocikla, svaka čast i dobrodošao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 21 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, nuk je napisao: Kakva perverzija od motocikla, svaka čast i dobrodošao! Hvala od ❤ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10400 Napisano Januar 21 nekrunisani kralj moto cigana, 3306 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde jedan Lazić, Marko Lazić,naopak lik. @Lazić 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoadLord 23 Napisano Januar 21 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kako lepo izgleda, makina nema sta. Pozdrav i dobrodosao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 21 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, RoadLord je napisao: Kako lepo izgleda, makina nema sta. Pozdrav i dobrodosao. Hvala hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 762 Napisano Januar 21 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Predragu, sviđao mi se taj stroj, ali nije za visoke... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8730 Napisano Januar 22 Ne silazi, 3543 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Vidi... Uopšte nije moj fah taj motor ali je i meni lep. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 902 Napisano Januar 22 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, lep motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 204 Napisano Januar 22 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14554 Napisano Januar 22 Ne silazi, 3182 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Paf je napisao: Pozdrav Predragu, sviđao mi se taj stroj, ali nije za visoke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Vidi... Uopšte nije moj fah taj motor ali je i meni lep. Hvala ti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Milomir83 je napisao: Dobro dosao! Hvala ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Blaza je napisao: Pozdrav, i dobrodošao ! Hvala hvala 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2294 Napisano Januar 22 Drug član, 543 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, VLAD81 je napisao: Dobrodošao Hvala VLAD81 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 22 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Vidi... Uopšte nije moj fah taj motor ali je i meni lep. ✌✌ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9495 Napisano Januar 23 Drug član, 1919 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjalaki 29 Napisano Januar 23 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, DraganNS je napisao: Pozdrav i dobro nam došao! Hvala hvala ✌✌✌ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 85 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se prikljucio. . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 178 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i Honda pan european ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor Dobro nam dosao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChooperBoy 64 Napisano Januar 24 U prolazu, 7 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...