jazznrolla 61 Napisano Januar 20 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Bio sam nabavio kompletne Hepco Becker nosače za kofere za Hondu Seven fifti, i naišao danas na povoljnu ponudu za set kofera ,,Junior 55", gornjeg i bočnih, istog proizvođača, ali bez montažnih ploča. Znam da je za gornji kofer generalno potrebno nabaviti montažnu ploču radi lakog skidanja i montaže kofera, mada je na sajtu proizvođača nigde ne nalazim, a pitanje je: Da li to važi i za bočne kofere ili se oni montiraju direktno na cevi nosača? Promenio Januar 20 član jazznrolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2534 Napisano Januar 20 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Hepco-vi koferi se uglavnom kace direktno na cipke nosaca, i top i bocni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2351 Napisano Januar 21 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali za Hepco se lako naprave adapter ploče, samo se zavare šipke za metalnu ploču a tu ploču zašrafiš za nosače koje god.Imam takvu ploču napravljenu za moj Hepco kofer i to super radi.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 778 Napisano Januar 21 Drug član, 676 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se vidi kako se montiraju. Inace dobri koferi, imam ih ja na vfr-u. Jaka plastika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jazznrolla 61 Napisano Januar 21 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banovci kod Pazove, BG, NI Motocikl: CB Seven Fifty Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, JoeD said: Ovde se vidi kako se montiraju. Inace dobri koferi, imam ih ja na vfr-u. Jaka plastika Za gornji kofer je imao neku ploču sa oborivim krajem, ali kontam da se na nosaču za Sevenfifti kači direktno na nosač tom kopčom koja se vidi na ovom snimku. Ako ne uspem da dođem do tog seta sa nemačkih oglasa, svakako bih tražio gornji kofer Hepco Becker. Kod nas ima ovo Kofer centralni top case Hepco Becker - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kofer vrhunskog kvaliteta sa plocom za montazu i 2 kljuca Ali izgleda da nema tu kopču dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2351 Napisano Januar 21 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Za gornji kofer je imao neku ploču sa oborivim krajem, ali kontam da se na nosaču za Sevenfifti kači direktno na nosač tom kopčom koja se vidi na ovom snimku. Ako ne uspem da dođem do tog seta sa nemačkih oglasa, svakako bih tražio gornji kofer Hepco Becker. Kod nas ima ovo Kofer centralni top case Hepco Becker - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kofer vrhunskog kvaliteta sa plocom za montazu i 2 kljuca Ali izgleda da nema tu kopču dole. Ovo je izgleda nešto budženo. Kao da brave nisu originalne.Fale i neki delovi oplate.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 778 Napisano Januar 22 Drug član, 676 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma usrafi ga direktno na neku plocu ili nesto, ja za 7 godina, top case skidao samo za tehnicki. Meni je top case givi, bocni su hepco, tako da ne znam kako je resen hepco centralni, ali mislim da sam negde citao da im nije najsrecnije resenje. Bocni ne mrdaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...