grof 760 Napisano Januar 11 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, stariji klinac hoce da polaže za A1 i trebalo bi mu uzeti neki motor. On naginje ka tome nečem što izgleda kao trkalica iako je visok oko 185cm tako da nejkidi ili neki super moto nemaju baš prodju. Meni je sa druge strane važno da za dve godine koliko će motor biti kod kuće ne potrošim na njega baš grdilo para, ok potrošni materijal ali ako bih mogao da izbegnem generalnu to bi bilo lepo. Mali nema ništa iskustva da se razumemo, a prepametni zakonodavac nam je ukinuo ono kako smo mi nekada davno kretatali sa 50cm3. Gledam po oglasima neke Aprilije, Yamahe, Pede, KTM. Najlakše bi bilo naravno kupiti novo samo nisam siguran da je finansiski dohvatljivo, i ostaje problem šta kada se stvar pokvari a ovlašćeni servis nema rešenje jer svi znamo za problem majstora u ovlaščenim servisima. Hajde sada pucajte iz svega raspoloživog, siguran sam da nisam jedini sa ovom problematikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano Januar 11 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mom za prvi motor uzeo novu Pedu tek 125. I ja i on zadovoljni. Šta će posle videćemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7364 Napisano Januar 11 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Beneli 125 ne znam kako se zove, je za 178 mali motor tako da bi mozda isao na neke starije motore, imali su veličinu i nisu smanjeni kao ovi danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 11 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, RankoBg87 said: Beneli 125 ne znam kako se zove, je za 178 mali motor tako da bi mozda isao na neke starije motore, imali su veličinu i nisu smanjeni kao ovi danas. Jel znaš model? Sve što sam našao na netu su neki kao nejkidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 11 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Gledali smo Pedu Pro 125, gledam celicni ram, karburator, kineske kočnice, gume... ne uliva mi baš poverenje. Sa druge strane nova je 2000eura i ima dve godine garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7364 Napisano Januar 11 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, grof je napisao: Jel znaš model? Sve što sam našao na netu su neki kao nejkidi.... Jeste nejked, R mislim da nemaju od 125. Najbolje da se pomiri dve godine i uzme skuter i posle lepo moze da bira, ovako ce samo da daje pare za neki lom, malo ih ima a skutera ima brdo i da se razumemo, nista u ovom sportu nije jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 11 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, RankoBg87 said: Jeste nejked, R mislim da nemaju od 125. Najbolje da se pomiri dve godine i uzme skuter i posle lepo moze da bira, ovako ce samo da daje pare za neki lom, malo ih ima a skutera ima brdo i da se razumemo, nista u ovom sportu nije jeftino. Vozim motore tek nekih 30 godina ne moras mi nista objasnjavati... Znam šta su mu želje i isto tako znam da je moj i da ako to nije ono što on želi će radije ići peške.... familijarna crta 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7364 Napisano Januar 11 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve znam al drugo je danas vreme, Ja bi pre cekao dve godine nego dva puta isao na polaganje, taman za te dve godine da pohvata saobraćaj i manje ce sve da kosta a iskustvo vise. Prvi ja ne bi seo na skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7787 Napisano Januar 11 Ne silazi, 6799 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom visinom skoro svaki od tih 125ica će mu biti k'o tesne gaće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 12 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, pronto said: Sa tom visinom skoro svaki od tih 125ica će mu biti k'o tesne gaće. Znam, šta da radim? Da ga skratim? Znate onu Džo voli, Džo pati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24096 Napisano Januar 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2943 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, grof je napisao: Znam, šta da radim? Da ga skratim? Znate onu Džo voli, Džo pati ...Laki kad pravi decu, ne zali materijala... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2748 Napisano Januar 12 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 125, primer: Honda cbr 125r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbr 125r, 2011. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 28000 km, Sokobanja. Cena 2.599 € - Motori - Polovni Automobili Nasumično sam ga pronašao na oglasima, ne znam ništa o konkretnom primerku. Sve u svemu, 4t mašina, pouzdana, tražena, mislim da je skroz ok priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2285 Napisano Januar 12 Drug član, 673 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj CBR deluje dobro, mada na visinu od 185 u klasi 125ica ne znam da li ima rezona gledati R motore. Ima Honda Varadero godište 2007-2008 125 kubika, vidim samo jednu kod nas na oglasima i cena koju traži je jača, eventualno iskoristiti zimu i krš vreme, pa pregovarati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2748 Napisano Januar 12 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan U tim godinama, verujem da će se spakovati bez problema. Ja sam sa 16 godina polagao na Keeway Speed-u, 125 kubika, ne sećam se da nisam mogao da se spakujem, da mi je bio tesan, da su mi noge bile savijene ili bilo šta slično, a visočiji sam od momka (i tada sam bio), 188-189cm. Danas, mislim da ne bi postojalo teoretske šanse da se na Keeway-a spakujem... Dečko je odlučio, R il' nijedan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7787 Napisano Januar 12 Ne silazi, 6799 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, grof je napisao: Znam, šta da radim? Da ga skratim? Znate onu Džo voli, Džo pati Nema varijanta kraćenja, ali opcija promene izbora postoji..valjda. Eto pomenut Varadero. Super motorče...ali da znaš, da je to V2..i da je najmlađi otprilike već 10ak godina star. Cela ta kategorija je interesantna početnicima i ne samo njima. Mnoge od tih sprava već godinama idu iz ruke u ruku pa je i logično da su videle sve i svašta. Birajte strpljivo i polako, mada znam da je to mnogo lakše reći, nego....sve drugo. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 17 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo u realizaciju plana i prvi šok, polaganje za A1 85000 plus troškovi za ličnu kartu.... Potraga za motorom traje... Uzi izbor je ili Peda pro 125 nova, jer polovne su tek koju stotinu eura jeftinije pa mi to apsolutno nema smisla, ili možda Aprilija rs125... uvek je u igri i Yamaha r125.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 608 Napisano Januar 17 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam se svidja motor kao moj,mozes pogledati Po oglasima I'ma da se nadje,ja sam visok 182 I motor mi nije mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 216 Napisano Januar 17 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Pomučiti se i naći neki korektan primerak Yamahe TDR 125. Kako sam se slatko navozao.. Moj je bio 1999 god deltabox ram, lepe uspomene. Takodje, secam se i Honde Varadero 125, on je 4t i dva cilindra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 18 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, gde je Varadero, TDR ili tako nešto, nešto sa heblama? Nazovi R? OK, mali je visok, R od 125 je mali uzak i kratak, neće on putovati na tom motoru da mu je važna udobnost, vozaće se po gradu, škola itd. Na kratko može i biciklom bez trunke udobnosti. Hvala na dobroj volji i savetima, ipak to nije ono što tražimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1112 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 358 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan QJMOTOR SRK 125 RR WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SRK 125 RR, 2026. godište, Sport / Super sport, Novi Sad. Cena 3.390 € - Motori - Polovni Automobili Od najjeftinijih novih ovaj bar dobro izgleda, 1000e učešća, pa pomalo na rate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 18 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Robi said: QJMOTOR SRK 125 RR WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SRK 125 RR, 2026. godište, Sport / Super sport, Novi Sad. Cena 3.390 € - Motori - Polovni Automobili Od najjeftinijih novih ovaj bar dobro izgleda, 1000e učešća, pa pomalo na rate... Otići ću da pogledam nije mi daleko. Na te nove kineze treba odmah računati na trošak dve pismene gume. Kredit otpada, nisam kreditno sposoban a i svakako će za 2 godine u oglas jer će malac hteti da predje na A2..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 276 Napisano Januar 18 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su CST gume i sasvim su se pristojno pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7341 Napisano Januar 19 Drug član, 2904 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan CST nije bas da bi se moglo reci da su se pokazale. U smislu (ne) potrosnje su odlicne. I drže kao pas ježa. Elem, Krecemo zajedno u akciju, pa se nadamo pronalasku najboljeg odabira za datu situaciju i zahteve. (Čitaj, sta god da se pazari, pogresicemo, a junior ce da raskanta masinu koja god bila, kao sto smo i mi naše raskantavali! ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 760 Napisano Januar 19 drkadzija, 1259 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Gruja TS said: Ovo su CST gume i sasvim su se pristojno pokazale. Svaka čast CST, ali neka njih, guma je ono što čini veliku razliku izmedju pada i vožnje. Naravno ko nije pao nije ni vozio, ali ako može da se uradi nešto da do toga ne dodje zašto da ne. Moj izbor je Pirelli, nadam se da ga ima u tim dimenzijama t.j. proguglao sam i ako je prednja110 a zadnja 130 ima ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7364 Napisano Januar 19 Ne silazi, 3297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice guma, ako bilo koji motor dodje sa nekom nizom klasom moj glas je da se menjaju, moj je nov dosao sa nekim krs danlopom i to je bilo haos za voziti, ono se nije moglo nazvati voznjom, normalne gume da moze da se lepo vozi i uziva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...