Jump to content

Moto Zajednica

125cm3 nazovi R za početnika, saveti

Recommended Posts

• drkadzija, 1264 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Aprilia rs4 125, 2013. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 35000 km, Mladenovac. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili

KTM rc 125 rc125, 2016. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 26000 km, Novi Sad. Cena 3.190 € - Motori - Polovni Automobili

Yamaha r125, 2011. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 34646 km, Apatin. Cena 3.000 € - Motori - Polovni Automobili

Knjiga se svela na ova tri modela, novo je otpalo jer će ga mali svakako olupati minimum jednom pa je bezveze da lupa nov motor.

Da li neko zna nešto o ova tri modela?

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6855 postova
  • Motocikl: konzerviran

Mislim da će te svaka intervencija na novom (naročito kineskom) koštati manje nego bilo šta, na bilo kom od ovih gore pomenutih (stari redom, 10, 13 i 15 godina)....ali ako nije sve ni do koštanja, prelomite pa uzmite...i nemojte ko ja, volim šta ću, da merim sa svih strana. Treba probati i zajebati se...sve to ide u rok službe.

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, sumo suzuki

Kinezi u mojim očima imaju više loših strana.

Prva je što je servisna podrška najčešće užas, majstori koji rade u ovlašćenom servisu isto, novi delovi zamenski su često nekvalitetniji od skinutih a već neispravnih. 

Drugi deo priče je post prodaja i pad vrednosti, kinez se sada kupuje za 2000, 3000eura a za dve godine će vredeti koliko? I da li će uopšte moći da se proda. Gledam Pede, te koje se malom svidjaju, nova 2000 polovna 1500, ko će pri zdravoj pameti dati 1500 za polovan motor ako je nov 2000? Realno posle 2 godine koliko će da vredi 1000, 1200.... ?

Treba da odemo da vidimo taj QJ a i on izadje na 4000 lagano, gume, lanac i eto ga.

Promenio član grof

• Ne silazi, 3160 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125,E bike

Kinezi dodju kao motor za jednokratnu upotrebu.Vozis par godine,posle bacis kad crkne.Posto je servisna podrska ocajna.

• Svrati ponekad, 231 postova
  • Motocikl: NC 750 X
On 1/18/2026 at 8:21 AM, grof said:

Aman ljudi, gde je Varadero, TDR ili tako nešto, nešto sa heblama? Nazovi R?

OK, mali je visok, R od 125 je mali uzak i kratak, neće on putovati na tom motoru da mu je važna udobnost, vozaće se po gradu, škola itd. Na kratko može i biciklom bez trunke udobnosti.

Hvala na dobroj volji i savetima, ipak to nije ono što tražimo.

Moj previd, nisam shvatio da su iskljucivo trkalice u fokusu. Svakako bih zaobisao kineze i fokusirao se na yamahu r125 ili apriliu rs 125..

• Sviđa mi se 1

Polako svodimo knjigu... ima u Leskovcu lepa Aprilija ali daleko. Ima li neko iz Leskovca ko bi mogao da pogleda motor? Daleko mi iz Novog Sada da potežem dole džaba.

Našao sam i pristojne Yamahe, one su jače sa cenama ali su i verovatno kao polovne prodajnije, imali smo ponudu za jednu iz Zrenjanina ali je estetski baš loša. 

@abarth_maniac me je obradovao da ako i dodje do generalne ne otpadaju bubrezi od cifara.

Sa druge strane KTM iz Novog Sada je otpao manje više jer je venčanica.... šteta, deluje kao pristojan primerak.

• Drug član, 1599 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
pre 11 minuta, grof je napisao:

Polako svodimo knjigu... ima u Leskovcu lepa Aprilija ali daleko. Ima li neko iz Leskovca ko bi mogao da pogleda motor? Daleko mi iz Novog Sada da potežem dole džaba.

Našao sam i pristojne Yamahe, one su jače sa cenama ali su i verovatno kao polovne prodajnije, imali smo ponudu za jednu iz Zrenjanina ali je estetski baš loša. 

@abarth_maniac me je obradovao da ako i dodje do generalne ne otpadaju bubrezi od cifara.

Sa druge strane KTM iz Novog Sada je otpao manje više jer je venčanica.... šteta, deluje kao pristojan primerak.

Mogu ja da je pogledam, ali bez probe, eventualno da je pregledam vizuelno i da te pozovem na kameru da je čuješ. 

• Sviđa mi se 3

Na kraju potraga završena. Kupljena Yamaha Yzf R125 iz 2023 sa 20000km, kupljena u Yamahi i tu održavana, prvi vlasnik koji prelazi na jači motor. 

Bio sam da vidim Apriliju jednu neispravnu u Bačkoj Palanci za 3500eura, bio sam da vidim par R125 , jeftinijih i lošjih, bio sam da vidim nove motore.

Na kraju je oduka pala na ovu Yamahu jer ne treba ništa da se ulaže u nju (za sada) košta oko 4000 što kontam da će biti iznos za koji će klinac moći da je proda i kupi veći motor za dve godine. 

• Sviđa mi se 3

26 minutes ago, JevtaNS said:

Jei gledao matore rd može li to da se nađe?

Nisam, trebao mi je neki pitom motoric za klinca zato je i otpala dvotaktna Aprilija

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2991 postova
  • Motocikl: strom 650

Kad ga vidim objasniću mu da si ti kriv što nije dobio nešto brže😃

Ali neka uzeće on tvoj motor samo polako

Promenio član JevtaNS
  • Haha 1

• Malinar u pokusaju, 1953 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Dva takta su muka, po meni, ta yamaha je najbolji izbor od svega, pametno si uradio.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago xv125

nepotrebno i razmisljati u danasnje vreme o 2t motorima ja bih svakako gledao nekog polovnog japanca

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja