Jump to content

Moto Zajednica

Slepovanje motora

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova

Planiram da kupim skuter ja sam iz Beograda a covek je iz Kraljeva, koliko bi me kostao slep od prilike? da li je realnost da bi neko prevezao to do max 10k ?

Promenio član Scylla

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2593 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ispod 150 evra ne verujem da ces proći. Najbolje je ako imaš nekog drugara koji ima kombi ili auto sa kukom i prolikolicu pa da odete po to. Ili ako imaš auto sa kukom iznajmis prikolicu za 20-30 evra i doneses.

• U prolazu, 22 postova
pre 11 minuta, stari roker je napisao:

Ispod 150 evra ne verujem da ces proći. Najbolje je ako imaš nekog drugara koji ima kombi ili auto sa kukom i prolikolicu pa da odete po to. Ili ako imaš auto sa kukom iznajmis prikolicu za 20-30 evra i doneses.

Drugar ima kombi ali ne znam kako da ga obezbedim unutra da se ne prevrne il ne padne, prvi mi je skuter pa ne znam mnogo i ne bi da ga unistim :/

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Ja sam kupio Burgmana u Boru, a iz Niša sam. Preko druga sam nasao vozaca u brzoj posti, pokupio ga u Boru i dovezao za Niš. Castio ga 30e. Naravno nije ga prijavio u firmi, sto bi rekli, "na crno"....

Vidi da nadjes takvu varijantu

• Hvala 1

• U prolazu, 22 postova
pre 5 minuta, RankoBg87 je napisao:

Ako je teretni ima kuke u podu i spanerom se utegne. 

ne verujem da ima, jer je obican kombi kojim se prevoze farbe za farbaru, mozda i ima al ne verujem, a na stender od tog skutera ga ne bi stavljao nekako mi deluje da bi se unistio

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000, Honda Shadow 1100

Nikad nisam video da neko šalje motor brzom poštom, al AKS ima tarifu i za to 😁

Screenshot_20260111_001815.jpg

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 1386 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Pre 8 sati, Scylla je napisao:

ne verujem da ima, jer je obican kombi kojim se prevoze farbe za farbaru, mozda i ima al ne verujem, a na stender od tog skutera ga ne bi stavljao nekako mi deluje da bi se unistio

U svakom kombiju postoji varijanta kako ga vezati. Smao malo kreativnosti i sve je moguće.

• Podržavam 1

• Drug član, 1376 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Brza posta za skuter kinez, tomos mi je ok slanje. Sve sto ima vecu vrednost od 1000 evra mi je rizicno slanje preko bilo koje kurirske sluzbe. 

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500
Pre 12 sati, Scylla je napisao:

Skoro svaki kombi ima kuke. Ako nema na bočnim stranicama imaju rupe gde može da se zakači španer. Stavite ga do kabine zbog iznenadnih kočenja...

• Drug član, 1376 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Treba promeniti naziv teme, dva puta sam usao misleci na slepanje a ne na transport motora

• Ne silazi, 3164 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Drugar je vozio 125 cm3 od Beograda do Kruševca, februar mesec, auto putem. Ako je registrovan, teraj na točkovima...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja