Aleksandar Sh. 531 Napisano juče u 16:21 (promenjeno) bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu kao svoju gde ću vam pribliziti ono sto se radi i kako se radi u jednom od najboljih Dyno - Room u EU pa i šire . Vreme je da malo neke mitove porusimo i da odvojimo činjenice , kao i da stavimo tačku na ovu priču na širem Balkanskom podneblju . Uskoro ozbiljan kontent na svim platformama. Uzivajte uz neke slike kao i snimak sa samog eventa sa mog Tik - Tok naloga . Lokacija — Pancevo — Snimak dela Eventa Snimak je urađen od strane kolege Motodnevnik i hvala mu od srca na tome Promenio pre 10 sati član Aleksandar Sh. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10955 Napisano pre 17 sati Drug član, 4669 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Које је марке пробни сто и које програме користиш да се преправе мапе? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 181 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Koje i čije programe koristiš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 355 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 421 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 181 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, sale600 je napisao: Lokacija? E to ne sme da se zna. Vojna tajana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 531 Napisano pre 10 sati (promenjeno) bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je potpuno nebitno koje programe koristim da uradim bilo šta na motoru Dovoljno je reci da učim i razumem hex code kao i da krećem sa WinOls da radim sve drugo je potpuno nebitna tema Sto se tiče Dyno stola : Kompletna struja kao i Mehanika je od SportDevices , dok je sam uređaj i softver za dyno SP5 takođe od SportDevices . Postojala je opcija i za SP6 ali je ona jedino bolja za recimo kola . Da ne bude zabune ili dodatnih pitanja vezano za ovo , jednostavno kao sto sam rekao ceo sistem je jedan od najpreciznijih i najboljih u svetu kao i sam sistem za vazduh itd . Sto se tiče rama i sobe za dyno i svega ostalog to je moj dizajn i računica Promenio pre 10 sati član Aleksandar Sh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 531 Napisano pre 10 sati (promenjeno) bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, rajmax63 said: E to ne sme da se zna. Vojna tajana. Nije vojna tajna piše na mom profilu pa sam mislio da nema potrebe da dodatno označim , pogrešio sam očigledno Promenio pre 10 sati član Aleksandar Sh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 531 Napisano pre 10 sati bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sale600 said: Lokacija? Pancevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 181 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se za lokaciju ,ali to moraš na sva zovna objaviti . Mesto,ulica,broj, kontakt telefon. Tebi treba široka reklama ,a ne mi da gledamo po profilu iz kog si mesta. U svakom slučaju ,SREĆNO u nove radne pobede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2444 Napisano pre 9 sati Drug član, 903 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колега, од срца, пуно среће у нове радне победе… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 531 Napisano pre 8 sati bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, rajmax63 said: Šalim se za lokaciju ,ali to moraš na sva zovna objaviti . Mesto,ulica,broj, kontakt telefon. Tebi treba široka reklama ,a ne mi da gledamo po profilu iz kog si mesta. U svakom slučaju ,SREĆNO u nove radne pobede. Broj telefona ću ostaviti , iskreno to sam zaboravio Sto se tiče same adrese nisam siguran da ce u skorije vreme biti javno pa sve i sutra na samom sajtu . Jedini razlog je taj sto ne želim spamer ljude da mi dolaze u obilazak i gledanje . Smatram da dokle god mogu da ljudima odgovaram na DM ili na sam telefon neće biti potrebno za postavljanje iste jer kao sto umeju da pozovu i da pitaju milion pitanja tako mogu i da dođu i da isto rade bez da se uradi bilo kakav posao . Konkretan razlog je taj sto će sada na početku biti mnogooo toga za resavanje i sam rad jer me svašta ocekuje i onda gledam da dokle god mogu da neke stvari kontrolišem da će biti dobro po moju glavu i organizaciju Jednostavno poziv i poruka i zakazivanje = ozbiljnost , dolazenje da se dogovaramo = potencijalno gubljenje vremena bez prethodne price preko telefona . A sto se tiče reklame , ovaj naziv je postao brend , a sam posao se radi od 2019-20 godine. Ovo se više smatra krunom istog kao i oficijalno ulazenje na šire tržište . Sto se kaže popunjavaju se rupe gde se to nije uradilo ili nije bilo moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 531 Napisano pre 8 sati bodi biber, 748 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Немања said: Колега, од срца, пуно среће у нове радне победе… Hvala brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10955 Napisano pre 1 sat Drug član, 4669 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Мој репер је дајноџет, а ишао сам на обуку код њих два пута. Тако да знам по нешто о овом... СП5 је програм који контролише пробни сто. Зато сам питао које марке је пробни сто и ваљак/ваљци. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...