Jump to content

Moto Zajednica

Durmitorski krug

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Honda NC750X, 2023

Upravo se vratila sa Durmitora, samo mali info: most Djurdjevica Tara za koji pise da je sada prohodan od 8-10h i od 12 -14h (ima neka vrlo kratka propustanja rano ujutru i jedan termin popodne) bice uskoro pod potpunom obustavom saobracaja jer ce se raditi ozbiljni radovi na kolovozu, to je info od izvodjaca. Informisite se na vreme sta je poslednja info.

Drugo, ja znam da ste vi bajkerski vukovi, ali da se neko u povratku ka Beogradu ne predje kao ja - vozila od Sjenice (bila da vidim Uvac) ka Ivanjici preko Golije...mila majko koji off road, ili vrlo propao asfalt sa dubokim rupama ili cele deonice krupnog tucanika pa ukosnice.

Eto, pozdrav svima.

ps, Durmitorski prsten je nevidjena lepota!

• Sviđa mi se 10
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 528 postova
  • Motocikl: TDM 850,Yamaha Fazer 600,Voge DSX900,GS1200 ADV

Moj predlog za kolege koje idu na Durmitor ,ili tim pravcem idu na primorje,  da koriste granicni prelaz Dobrakovo-Gostun, pa u Mojkovcu skrenu i voze kanjonom Tare do mosta na Djurdjevica Tari(vozi se drugom stranom tako da ne prelazite preko mosta i ne morate da jurite vreme kada je most otvoren).

Takodje moj predlog je da Durmitorski prsten,ako je moguce, voziti radnim danom jer je vikendom bas guzva.Gornji deo prstena od Trse prema Maloj Crnoj Gori je u losijem stanju (uzak i los put,odroni i sl) i dosta je siblja i zbunja pa je i mimoilazenje otezano na nekim mestima.Otvorite cetvoro ociju sto zbog bezbednosti sto zbog prirode koja je fenomenalna na celom Durmitoru.Nocu temeratura znatno padne,nama je bilo 11stepeni uvece 🙃

• 4_tocka_i_karoserija, 2455 postova
  • Motocikl: -
Pre 12 sati, Eol je napisao:

Moj predlog za kolege koje idu na Durmitor ,ili tim pravcem idu na primorje,  da koriste granicni prelaz Dobrakovo-Gostun, pa u Mojkovcu skrenu i voze kanjonom Tare do mosta na Djurdjevica Tari(vozi se drugom stranom tako da ne prelazite preko mosta i ne morate da jurite vreme kada je most otvoren).

Kao ideja jeste OK, ali, baš zbog radova na mostu, većina izbegava taj pravac i GP Jabuku, pa je posledično na Gostunu, koji je inače glavni pravac za CG, još veća gužva.

Da sad idem na tu stranu, ja bih išao preko Bosne - na Kotroman, pa posle Foče onim lošim putem do GP Hum/Šćepan polje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja