draganel 8 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zivo! Ja sam Dragan, 52 godine. Jedan od momackih snova, a ne pricam o Monica Bellucci, kao da je cekao pravu kapislu 01. jula ove godine, od drugara na blokadi Gazele, koja me je dovela do odluke ‘motor: kad ako ne sad?!’. Skola upisana na keca. Na dvojku, pojavi se drugi drugar koji prodaje NC750X DCT sa 6k km na satu i sa crash barom kao jedinom dodatnom opremom. Kupio sam svoj prvi motor pre prvog casa u moto skoli i odmah krenuo da uzivam u voznji i radovima. Za sada imam samo 4k km u tockovima, pa odatle ‘mladi bajker’ u naslovu teme. Slike su sa bajka pre radova. Imam mnoogo planova za sledecu godinu: Jadranska magistrala, sva tri jezera na severu Italije, Amalfi pa Sicilija i tako... Radujem se druzenju i planiranju zajednickih akcija. Promenio pre 8 sati član draganel 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 32 Napisano pre 7 sati U prolazu, 30 postova Lokacija: Niš Motocikl: NC750X, FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dragane, nisi pogresio sa motorom potpuno optimalno i sve ce u zivotu da ti zavrsi.. Jedini razlog za promenu tog motora je svrab u guzici hahahaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14139 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3130 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 798 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5759 Napisano pre 6 sati Drug član, 1231 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Don't drink and drive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9328 Napisano pre 6 sati Drug član, 1905 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao, ime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganel 8 Napisano pre 6 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, SVD je napisao: Jedini razlog za promenu tog motora je svrab u guzici hahahaaa Guzosvrab resavam bas ovih dana! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 228 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 197 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Puno sigurnih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...