Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZEVI 2025. - subota 27. decembar 2025.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6620 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Rade... Prvo ovo nije tema za rasprave o Maxiskuter klubu :neznam: 

Kritika je uvek ali uvek dobrodošla ako je utemeljena.

Ti ovde napominješ kako su "redari presekli ljude u koloni i kako projure pored njih da bi stigli na čelo da zatvore", tj kažeš/pišeš "da si dosta puta čuo"... Posao redara jeste da obezbedjuju prolaz kolone, zatvaraju pristupne saobraćajnice da kolona prodje bezbedno. Učesnici kolone treba da voze u postavljenoj formaciji i da omogućavaju redarima da se prebace sa leve na desnu stranu boka kolone, što bezbednije ako ima potrebe. Ako učesnici kolone poštuju pravila vožnje u koloni oni tada ne ugrožavaju redare a ni redari njih. U odnosu na broj učesnika kolone, redara je neuporedivo manje i samim tim oni MORAJu da pretiču kolonu sa bokova da bi postigli  ta zatvaranja.

Ja ti navodim da tokom ovih 18 godina redarisanja (ja sam doduše nov, tek 14 godina sam redar) nismo imali NIJEDAN incident/udes da su ga izazvali redari.

To Rade nije sujeta, to je fakat. Imamo sistem koji dosta dobro funkcioniše. Naravno da nije savršen ali se trudimo da ga unapredimo na svakoj sledećoj vožnji. Posao redara nije nimalo lak, dosta se tu navoza i jurca kako ti kažeš ali to je samo i isključivo da se učesnici kolone bezbedno sprovedu na odredišta. To smo do sad UVEK uspevali. Ako je to sujeta - neka je :takoje:

Proletos posle upliva bus-a i preuzimanja kolone 15. marta, objavljen je javni poziv da se forumaši uključe u redarsku službu. Da li sam prevideo ili se nisi prijavio? To je bila zicer prilika da izneseš predloge za unapredjenje ili novo ustrojstvo redarske službe. Imali smo već nekoliko sastanaka veruj mi, ne vidjamo se mi samo na BJB vožnjama. Mnogo je tu dogovora i planiranja.

Ako ti ovo moje pisanje deluje sujetno, veruj da nije. Iz najbolje namere je. Posle 16 godina na ovom forumu i dalje želim da doprinosim i imam ideal da to žele i drugi. Svi pravimo greške, niko nije najpametniji, svaki konstruktivan predlog a pogotovo kritika je dobrodošla i poželjna.

Ako si danas bio deo kolone, hvala ti i u ime redarske ekipe izvini ako nešto nije bilo ok, to važi i za ostale učesnike. :care:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1098 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 R

I ja sam poduze tu...

Nije tema za raspravu pa napises kilometarsku poruku... 🤣🤣🤣 E jesi hit. Sve si upravu, izvini.

Teorija- potvrdjena! Hvala 😊😊😊

Laku noc divni ljudi.

Hvala svima na privatnim porukama u znak podrske! 

Vidimo se na drumu, uzdravlje vam svaki metar i kilometar! Ziveli

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Promenio član Rade koenig
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja