RankoBg87 5705 Napisano pre 14 sati Drug član, 2723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da bi neki motor vama legao to ne moze u 10km voznje. Kad sam uzeo Nc, kukao sam posle 50km, sad lagano 200-300 bez pauze, kad mi krene ono da mi smeta, ustanem minut i sve super, navika je cudo. Neko ce reci nije mu ni taj Versyis udoban a on i druga mu polovina imaju po 180 visine, Moze svaki za dvoje samo je pitanje da li želite da se vozite ko na trkama ili da uživate u voznji. Kad kažu nije za dvoje zbog preticanja, moze to bez problema svaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 628 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 521 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DAR'C NS je napisao: Molim te pojasni malo. SE sa elektronskim ogibljenjem navodno je perfekcija, mada i +1500€ na S varijantu. Hvala unapred! Ne svidja mi se ideja gde se podesavanje menja tokom voznje samo od sebe, bez moje zelje. Pored toga, ceo sistem je dosta komplikovaniji (ima pumpu i jos kojekakve kerefeke) zbog necega sto ne zelim da imam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2842 Napisano pre 13 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodni su ti teski motori za putovanje (kad stigneš), mislim na 250+. Treba ga uparkirati, isparkirati itd. Jos ako je neka nizbrdica ili dole šljunak, onda rodiš mečku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 41 Napisano pre 13 sati U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Da sada kupujem nov motor, odabrao bih najverovatnije Versys 650 na akcijskoj ceni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 174 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300(+1 uskoro) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nightrider Z said: Ne svidja mi se ideja gde se podesavanje menja tokom voznje samo od sebe, bez moje zelje. Pored toga, ceo sistem je dosta komplikovaniji (ima pumpu i jos kojekakve kerefeke) zbog necega sto ne zelim da imam Hvala na odgovoru! U pravu si, sva ta elektronika….možda malo da ne bude sve kompijuterski programirano a popravke verovatno nenormalno skupe. U nekom postu član ove zajednice koji vozi NT-a novog(hondu) srećom u garanciji spomenu displej za zamenu 3000€pa to stvarno nisu cifre za zajebanciju….ludilo. Hvala još jednom i mislim da si mi na pravi način dao odgovor. Svaka čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...