PlivajućiZamajac 20 Napisano Četvrtak u 06:27 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: BMW F800R Prijavi odgovor kao problematičan Mora nekad i nama ispod 180cm da svane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2499 Napisano Četvrtak u 10:16 Drug član, 688 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, PlivajućiZamajac je napisao: Mora nekad i nama ispod 180cm da svane. Retko,al desi se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25151 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8163 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme Kawasakiju da ubaci bar quickshifter na Versysa kao standardnu opremu. Jedva cekam pravi test izmedju sv7gx i versysa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2600 Napisano pre 1 sat Drug član, 1713 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to mrtva trka. Lično bih voleo da probam taj V2 ali ne verujem da če neki od njih ponuditi više od konkurencije već će odabir biti samo stvar ličnog afiniteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2499 Napisano pre 1 sat Drug član, 688 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam trenutno u fazonu menjanja motora,ali kada budem mislim da ce ovaj Suzuki biti jedan od favorita...Gledao sam vec Tracera 9...klasicnog,Tu je i Cb1000gt...ali mi se nesto cini da ce ovaj Suki da pobedi...Cisto takve su mi potrebe. Ima ga za sve. Samo koferi i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...