pronto 7952 Napisano juče u 21:53 Ne silazi, 6825 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4489 Napisano pre 20 sati Malinar u pokusaju, 1900 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Rapax je napisao: To je ovaj baja: Sve nahvali, jedino kao manu navede nedostatak tempomata. 10 godina garancije, zna Suzuki kakvi su im motori, kvara bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12201 Napisano pre 17 sati Hronični Motociklopata, 7944 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Taj agregat je 27 godina u upotrebi, ispeglan do maximuma koliko može jedan mali V2 da se ispegla, bar za taj cenovni rang, nije ni čudo da se usuđuju da daju 10 godina garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17337 Napisano pre 17 sati Integrisan, 8638 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i 15 da daju komotno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2050 Napisano pre 15 sati Drug član, 2987 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Osim na namotaje i regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 318 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Nema sumnje da je taj agregat vrhunski, ali te priče sa garancijom su dosta šuplje kod svih. Prvo, servisi koštaju 3x skuplje od onog koji bi vi sami uradili, drugo, ostvariti garantno pravo je vrlo teško, tj svaki ovlašćeni servis će prvo krivicu svaliti na korisnika, pa tek ako nema gde uradiće popravku. Jedini kvar koji bi priznali (a i za to bi se čekalo neko vreme) je neki katastrofalni fejl agregata, to je malo verovatno kod ovakvih motora. Ali ovaj motor bi posedovao vrlo rado. Jedan od razloga je da baš fino izgleda a i ja sam kratak. Dosta bre više sa motorima koji se prave za NBA tim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4489 Napisano pre 12 sati Malinar u pokusaju, 1900 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JevtaNS je napisao: Osim na namotaje i regler Ti famozni namotaji su najveće sranje koje su nam uvalili na motorima. Na banditu koji sam pre vozio je bio spoljni alternator (ranije standardan na manje - više svim motorima), taj spoljni alternator nikada nikome nije crkao, a da je to zabeleženo. Danas bukvalno nemaš motor za koji si siguran da namotaji neće izdati. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2272 Napisano pre 12 sati Drug član, 943 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad stave 4 kineskih maglenki ,logično će da crkne,a da i u far 2 kom temu sijalice ,led naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4489 Napisano pre 12 sati Malinar u pokusaju, 1900 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ni to nije pravilo, namotaji su jednostavno podložni crkavanju usled bilo kog opterećenja koje nije planirano, valjda zatvorena sredina, pregrevanje više godina i sl. Naravno, ne valja preopteretiti sistem potrošačima, ali ne sme ni akumulator da bude slab, elektro kontakti treba da budu čisti, milion faktora ima. Pa neću da robujem prokletom akumulatoru... Meni je fascinantan podatak da bukvalno ne postoji proizvođač imun na ovu muku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17337 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8638 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sistem namotaja je ranjiv na skoro svim motorima. Na TDM hoće da izgore na oko 100 000 km plus minus. E sad, pogrešna je predpostavka da crkavaju od dodatnih potrošača. U našem slučajaju, povećali su snagu namotaja u odnosu na 850 a potrošači su ostali isti. Pa onda namotaji prave višak struje koja nema gde da se utroši, regler naravno prespoji kad napuni aku i višak oslobođa kroz toplotu preko namotaja. Zato većina nas koja zna za jadac, uključuje maglenke stalno da rade na primer. Mada kad pogledaš, ako su namotaji trajali 15-20 godina... Šta da očekuješ, nije večno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2060 Napisano pre 11 sati Drug član, 606 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Alekre je napisao: Taj sistem namotaja je ranjiv na skoro svim motorima. Na TDM hoće da izgore na oko 100 000 km plus minus. E sad, pogrešna je predpostavka da crkavaju od dodatnih potrošača. U našem slučajaju, povećali su snagu namotaja u odnosu na 850 a potrošači su ostali isti. Pa onda namotaji prave višak struje koja nema gde da se utroši, regler naravno prespoji kad napuni aku i višak oslobođa kroz toplotu preko namotaja. Zato većina nas koja zna za jadac, uključuje maglenke stalno da rade na primer. Mada kad pogledaš, ako su namotaji trajali 15-20 godina... Šta da očekuješ, nije večno. To za maglenke sam i ja cuo,da je dobro da vuce nesto vise struje no sto je predvidjeno...duze traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24121 Napisano pre 11 sati Integrisan, 7816 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, JevtaNS said: Osim na namotaje i regler To jest al se lako resava i trajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 66 Napisano pre 5 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi se sviđa ali čini mi se da je nizak da bih razmatrao kupovinu... Svakako hoću da pogledam uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24121 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7816 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan To sam isto komentarisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...